Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2007, 01:34   #2006
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior Pokaż post
Poi zapowiada się zajebiascie ciekawie... i z górki prosimy o jakieś filmiki
Jestem tego zdania, że ograniczanie ekipy nie jest zbyt bardzo stosowne... tacy magowie jak Bezok lub Lord~ zawsze by się przydali a napewno haosu by nie wprowadzili (bo myśle, że właśnie o to wam chodzi, żeby nie było zbyt tłoczno i na pierwszym miejscu stało zgranie) moim zdaniem w tym właśnie tkwi klucz do ukończenia słynnego POI.

Jestem na tak... dacie rade
Dzięki za wsparcie. Człowiek organizuje PoI żeby coś się wreszcie ruszyło i niemal ze wszystkich stron słyszy "I tak padniecie/padniemy". Wiem że Iridia jest w stanie wykonać PoI. Ja jedyne co mogę zrobić to poprowadzić team - byłem tam i mam pewne doświadczenie praktyczne, oprócz tego znam już cały quest na pamięć.

Team najwcześniej wyruszy po 10 kwietnia imo i wątpię żeby szybko ruszł następny, a to z powodu braku innych druidów na Iridii niż Firenze, Nolin, Enigmat, Avainvan i Rastafarians i Li'su. Brak równowagi i pgowanie na sorcach teraz się kłania... Zen trzyma czterech UHmakerów, Arcanium jednego. Konkluzja prosta.

A co do składu - nie jestem Dobroczyńcą Roku. Myślę w kategoriach kumple-gildia. Mnie nikt nie zapraszał do co trudniejszych questów, wszystko krok po kroku musiałem zdobywać sam, więc dlaczego ja mam teraz robić cos takiego? Tak czy owak, skład wciąż w pewnej małej części pozostaje otwarty...

I na koniec - traktuje to w kategoriach przygody i wyzwania, a nie brudnej roboty w celu zdobycia itemka który pozwoli nabijać 2kk expa wiecej na dzien.

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 06-03-2007 o 02:00.
Elevarm jest offline