Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-03-2007, 18:07   #2001
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palermo Pokaż post
ej Elevarm musicie uwazac na tym poi bo jak ja robilem poi na otsie to mnie taka renka zabila(chyba zgniotla) uuu ciezko bylo ale potem ja dojechalem i padla i zrobilem questa i kusze wzielem ale mialem knighta na otsie ale walilem potem z kuszy ...
lolitka zemna gral tez on mial sorca ktory walil z axa bodajze..
Słownik ortograficzny + słownik poprawnej polszczyzny

a co do Poi Quest ...
to nie wątpie , siłę tych co idą ...
ale mam przeczucie , że padniecie
Trai'ler jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-03-2007, 18:31   #2002
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trai'ler Pokaż post
Słownik ortograficzny + słownik poprawnej polszczyzny

a co do Poi Quest ...
to nie wątpie , siłę tych co idą ...
ale mam przeczucie , że padniecie
No dzięki

Tak sie czaiłem na 2k post i mi zabrałeś...
Elevarm jest offline  
stary 05-03-2007, 19:37   #2003
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
No dzięki

ale 2k post to Gruharda :'(

psiepłasiam Bambiczq <3<3

Ostatnio edytowany przez Kiełek - 05-03-2007 o 20:43.
Kiełek jest offline  
stary 05-03-2007, 20:18   #2004
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

@up
Gajjj !!!

dziękuje <3

Cytuj:
No dzięki

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiełek Pokaż post
ej no dzięki ja też, w takim razie podwójne thx
szczerze mówiąc myślałem o tym od dobrego tygodnia ;<
E tam nie srajta sie do mnie ...

2k post wbił Gruhard <<< więc do niego skargi ja jestem 2001 ;P

pozatym noł kil mi :*

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 05-03-2007 o 20:46.
Trai'ler jest offline  
stary 06-03-2007, 00:33   #2005
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Poi zapowiada się zajebiascie ciekawie... i z górki prosimy o jakieś filmiki
Jestem tego zdania, że ograniczanie ekipy nie jest zbyt bardzo stosowne... tacy magowie jak Bezok lub Lord~ zawsze by się przydali a napewno haosu by nie wprowadzili (bo myśle, że właśnie o to wam chodzi, żeby nie było zbyt tłoczno i na pierwszym miejscu stało zgranie) moim zdaniem w tym właśnie tkwi klucz do ukończenia słynnego POI.

Jestem na tak... dacie rade

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  
stary 06-03-2007, 01:34   #2006
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Massior Pokaż post
Poi zapowiada się zajebiascie ciekawie... i z górki prosimy o jakieś filmiki
Jestem tego zdania, że ograniczanie ekipy nie jest zbyt bardzo stosowne... tacy magowie jak Bezok lub Lord~ zawsze by się przydali a napewno haosu by nie wprowadzili (bo myśle, że właśnie o to wam chodzi, żeby nie było zbyt tłoczno i na pierwszym miejscu stało zgranie) moim zdaniem w tym właśnie tkwi klucz do ukończenia słynnego POI.

Jestem na tak... dacie rade
Dzięki za wsparcie. Człowiek organizuje PoI żeby coś się wreszcie ruszyło i niemal ze wszystkich stron słyszy "I tak padniecie/padniemy". Wiem że Iridia jest w stanie wykonać PoI. Ja jedyne co mogę zrobić to poprowadzić team - byłem tam i mam pewne doświadczenie praktyczne, oprócz tego znam już cały quest na pamięć.

Team najwcześniej wyruszy po 10 kwietnia imo i wątpię żeby szybko ruszł następny, a to z powodu braku innych druidów na Iridii niż Firenze, Nolin, Enigmat, Avainvan i Rastafarians i Li'su. Brak równowagi i pgowanie na sorcach teraz się kłania... Zen trzyma czterech UHmakerów, Arcanium jednego. Konkluzja prosta.

A co do składu - nie jestem Dobroczyńcą Roku. Myślę w kategoriach kumple-gildia. Mnie nikt nie zapraszał do co trudniejszych questów, wszystko krok po kroku musiałem zdobywać sam, więc dlaczego ja mam teraz robić cos takiego? Tak czy owak, skład wciąż w pewnej małej części pozostaje otwarty...

I na koniec - traktuje to w kategoriach przygody i wyzwania, a nie brudnej roboty w celu zdobycia itemka który pozwoli nabijać 2kk expa wiecej na dzien.

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 06-03-2007 o 02:00.
Elevarm jest offline  
stary 06-03-2007, 01:44   #2007
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
I na koniec - traktuje to w kategoriach przygody i wyzwania, a nie brudnej roboty w celu zdobycia itemka który pozwoli nabijać 2kk expa wiecej na dzien.
I tak Cię właśnie pamietam...
Ale i tak jestem zdania ze więcej osób powinno wziąć udział w tym niecodziennym wydarzeniu.

Ja się poddaje Tibia raczej nie jest gra dla mnie

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline  
stary 06-03-2007, 03:21   #2008
Trai'ler
Zbanowany

Trai'ler's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dzięki za wsparcie. Człowiek organizuje PoI żeby coś się wreszcie ruszyło i niemal ze wszystkich stron słyszy "I tak padniecie/padniemy". Wiem że Iridia jest w stanie wykonać PoI. Ja jedyne co mogę zrobić to poprowadzić team - byłem tam i mam pewne doświadczenie praktyczne, oprócz tego znam już cały quest na pamięć.

GOŁ GOŁ IRIDIA , WYKONAMY POI QUESTA !!!
<3 IRIDIA , <3EVERANOR , <3 RASTAFARIANS , <3 IMMORTAL RADZIM , <3 KIEŁEK , <3BURTNES , <3MAJ GILDIA <3INNE CZUBKI

Iridia is thje best

a tak serio to , w głębi ducha wierze w iridie , chciałbym żebyśmy wykonali poi questa ... Ale mam przeczucie , że nie wypali poprostu jestem pesymistą ;p
więc eve nół keal mi !
and frozen star-light czy jak to sie pisze plX jak zrobicie poi

Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 06-03-2007 o 03:23.
Trai'ler jest offline  
stary 06-03-2007, 08:26   #2009
Coyoterr
Guest

Domyślny

Witam wszystkich, bo dłuższej przerwie z Tibią, kilka dni temu wróciłem z powrotem do gry i na iridie, nikt mnie na pewno nie zna bo nie miałem tutaj jakiegoś specjalnego lvlu.. Przedewszystkim mam małe pytanie, jak sytuacja wygląda tu po zdobyciu 50/60 lvlu, wcześniej grałem na xerenie i od właśnie takich lvli czasami wcześniej zaczynały się nieraz problemy, a czy tutaj będę mógł sobie spokojnie, jako neutralny gracz pograć? bez obawy, że za np. szybkie expienie moge paść?

stary 06-03-2007, 08:38   #2010
maddie
Użytkownik Forum

Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

uda sie czy nie - moja oferta do sorcow/drutow - kupie arbaliste !

i bynajmniej jest to powazna oferta >.<
maddie jest offline  
stary 06-03-2007, 10:08   #2011
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory

Rzolniez ma numer GG 5516975
Pergamin

Everanor mi by bylo szkoda czasu i hasju na POI w takim składzie
widzialem filmiki , gadalem z ludzmi z innych światów i....
oni sie z was śmieja tu nie jest tak jak na Harmoni ze bierzesz 20 osob i idziesz , bo tam ma kto isc a tu z leksza nie mowili ze dojdziecie do sali z teleportami ( z tronami ) i tam kanjci popadaja :>

Wiec Powodzenia ale pamietaj ze kiedys ci co ich nie chcieliscie pujda i oni nie beda chcieli was ;>
Rzolniez jest offline  
stary 06-03-2007, 10:36   #2012
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Everanor mi by bylo szkoda czasu i hasju na POI w takim składzie
Nie mam już nic do stracenia

Cytuj:
widzialem filmiki , gadalem z ludzmi z innych światów i....
a byłeś tam?

Cytuj:
oni sie z was śmieja
jestem przywyczajony, ze mnie się śmiali jak mówiłem że Dreamer Challenge jest do wykonania. Zgadnij kto na obu test serwerach wszedł pierwszy za grób Goshnara? Kto wyczaił że się krwi używa jako nektaru nekromantów? GM Laylee nieźle się zdziwił jak zobaczył 22 sorka w środku na amerykańskim serwie kiedy niemiecki jeszcze nie działał Z całym szacunkiem, ale ci co się tak śmieją nie zaszli by nawet za pierwsze dźwignie gdyby nie test serwer i spoiler

Cytuj:
tu nie jest tak jak na Harmoni ze bierzesz 20 osob i idziesz , bo tam ma kto isc a tu z leksza nie mowili ze dojdziecie do sali z teleportami ( z tronami ) i tam kanjci popadaja :>
W Tibii są tylko 2 wyrocznie, obie na rooku.

Cytuj:
Wiec Powodzenia ale pamietaj ze kiedys ci co ich nie chcieliscie pujda i oni nie beda chcieli was ;>
A co teraz by nas chcieli?:> Poza tym ci-co-ich-nie-chcemy nie mają poki co nawet połowy siły jaką ma obecny team. A druidzi to im z nieba spadna? Zlookaj to mistrzu: http://www.erig.net/xphist.php?world=Iridia&v=d i wyciągnij wnioski. Prawda boli, pogardzanie druidami bardziej...

Może poprostu poczekajmy do tego PoI zamiast gdybać, chce poprowadzić tą wyprawę i spróbować, bo analizując chorą sytuację polityczną Iridii oraz zachowanie coniektórych h-leveli długo nie będzie innej szansy.

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 06-03-2007 o 10:45.
Elevarm jest offline  
stary 06-03-2007, 11:00   #2013
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a byłeś tam?
Nie nie byłem ale widzialem :>

Cytuj:
A co teraz by nas chcieli?:> Poza tym ci-co-ich-nie-chcemy nie mają poki co nawet połowy siły jaką ma obecny team. A druidzi to im z nieba spadna? Zlookaj to mistrzu: http://www.erig.net/xphist.php?world=Iridia&v=d i wyciągnij wnioski. Prawda boli, pogardzanie druidami bardziej...
Czy ja pisze ze oni pojda zaraz po was?

A co do tego hasła że jak pujdzie duzo osob to te itemy nie beda nic warte
I tak jak to zrobice 4 tyg puzniej pojdzie 2 team :>
Rzolniez jest offline  
stary 06-03-2007, 11:19   #2014
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzolniez Pokaż post
Nie nie byłem ale widzialem :>

Czy ja pisze ze oni pojda zaraz po was?

A co do tego hasła że jak pujdzie duzo osob to te itemy nie beda nic warte
I tak jak to zrobice 4 tyg puzniej pojdzie 2 team :>
I oni, chociaż słabsi, Twoim zdaniem rozniosą wszystko w proch? I powiedz mi, skąd wezmą druidów do otwarcia druid roomu?
Elevarm jest offline  
stary 06-03-2007, 12:02   #2015
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
I oni, chociaż słabsi, Twoim zdaniem rozniosą wszystko w proch? I powiedz mi, skąd wezmą druidów do otwarcia druid roomu?
Powiem Ci tak Eve~, mam do Ciebie szacunek nawet wiekszy niz do Nolina, choc osobiscie Cie nei znam. Cieszę się że zrobiłeś Dreams Challenge jako pierwszy na iridii bo w pełni na to zasługujesz, jako jeden z pierwszych gratulowałem Ci tego osiągnięcia tu na forum. A co do PoI to jest kilka spraw, którymi chciałbym się podzielic m.in. z Tobą.

Po pierwsze kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, wec gratuluje decyzji i odwagi. Napewno super że powstał jakiś team ktory się wybiera zeby zrobic ten quest, ale jak sam wiesz to nie jest jakis tam quest chocby ze względu na zdanie, które zacytowałem z Twojej wypowiedzi. Na iridii jest okolo 100 graczy z lvlami 100 +, a tylko kilku druidów, którzy mogą prubowac sił w tym quescie. Z tego tez powodu wiem wszyscy ze jesli ktos kiedykolwiek marzy w najblizszym czasie by zrobic ten jeden jedyny w swoim rodzaju quest to zrobi go albo teraz albo przez dlugi czas bedzie sobei go mogl tylko ogladac na cam.

Stąd pojawia sie pytanie, pewien obowiązek (przynajmneij w glowach powaznych i odpowiedzialnych osob), co jest waznejsze 1. prawo organizatora do dobrania sobei teamu jaki mu sie podoba czy tez 2. dobro iridii ponad podzialami, z tego wzgledu iz jest to quest wyjątkowy, cos dla czego gra wiekszosc h-lvli.

Jesli pojdzie 35 osob wskazanych przez Chea, powiedz mi po co maja grac inni h-lvlowce? Zeby za 2 lata moze sprubowac stworzyc swoj team? Wątpie w takie rozwiązanie, po prostu przybędzie kolejnego argumentu dla stwierdzenia ze iridia to server martwy i zabawny tylko dla malej grupki osob. Wiem Eve~ ze Ciebie to jzu nei obchodzi co jest z iridia bo juz jestes w sumie retired i tylko PoI jest Twoim marzneim. Wiem ze nie ma mozliwosci zeby poszlo 100 osob czy wiecej (omg), ale sa osoby ktore powinny byc dokooptowane do waszego teamu ponad podzialami, dlatego bo na to zasługują - Bezok , Kash, Dwadwa i kilku innych.

Piszę to do Ciebie bo jestes z gildii, ktora podobno ma łaczyc a nie dzielic, ktorej misją jest popularyzowac tibie a nie zneichecac do niej, ktora tak wiele robi zeby ludziom sie tu lepiej gralo. Jesli wy cos nei zrobicie w tej sprawie nikt tego nie zrobi, dlatego mysle ze przez sam szacunek dla pewnych osob Ty jako szanowana osoba powinienes sprubowac naklonic pewne osoby do tego by moglo sie przylaczyc kilku graczy ktorzy napewno nie beda zawadzali a napewno pomoga. Nie mowie o zeby szla cala setka 100+ lvli, ale pewne osoby napewno na to zaslugują. Takie jest moje zdanie.

A tak abstrachujac od tego co anpisalem wyzej, powiem Ci ze bedzie Wam bardzo trudno z takim teamem i bez ofiar sie nie obedzie, co wiecej z 10 magami to powinniscie wziasc sobie ze 40 knajtow zeby im sdki nosili, bo na innych servach z magami ~180 lvla szlo 150-16 bp sd a wam pojdzie o wiele wiele wiecej. Anyway pwoodzenia przynajmniej Tobie...

I takei male p.s. Neztas troszke boli Twoja wypowiedz z forum na tibia.com ze nikt nie chce brac dodatkowych 50 nobow na questa. Troche to zabrzmailo jakby wszyscy poza waszym teamem byli noobami - chyba sie myslisz troszke jesli tak myslisz. A moze jestes tak mega szczesliwy ze Ty idziesz a innych masz po prostu gdzies? Coz i tak bywa

Ostatnio edytowany przez Naro - 06-03-2007 o 12:06.
Naro jest offline  
stary 06-03-2007, 12:13   #2016
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Ja uważam, że PoI się raczej nie uda, ale zabawa będzie przednia =p Mimo tego, że wątpie w jego wykonanie to życze powodzenia. Zgadzam się z Naro, że Kash, Dwadwa i Bezok powinni iść, ale nie odemnie to zależy...

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline  
stary 06-03-2007, 13:14   #2017
Elevarm
Użytkownik Forum

Domyślny

Dzięki, Naro. Ująłeś wszystkie najważniejsze problemy w całość.

Pierwsze plany dotyczące PoI pojawiły się już w styczniu, pamiętam jak rozmawiałem o tym z Laubau, Nolinem i Firenzem. Sam zasugerowałem aby iść tam całym serwerem, a więc tak jak to napisałeś. Wtedy były tylko plany, nie rozmawialiśmy o szczegółach. Później przyszedł luty, nie miałem netu, online byłem tylko gdy Rast nabijal 100 i raz jeszcze pod koniec miesiąca z obowiązku. Wiedziałem że Arc planuje już PoI i wiedziałem że beze mnie nie ruszą. Dlatego kiedy 1 marca założyłem spowrotem net i zalogowałem się, Chea, Firenze i Laubau od razu zabrali się za organizowanie PoI.

Nie chce żeby ktoś myślał że jestem "super" albo coś takiego, beze mnie przecież PoI też jest wykonalne. Tylko że jednym Iridyjczykiem który na teście wykonał quest oprócz mnie jest stary Huxy/obecny Thalic, ale on poprostu szedł za tłumem... Chea powiedział mi, że beze mnie team nie pódzie na PoI. I dochodzimy do sedna sprawy. Jestem w stanie coś zrobić. Kompromis jest możliwy, a sam mogę się podjąć tej misji zjednoczenia.

Pojawia się tylko jedno pytanie - co da ten wysiłek i jaki będzie jego cel? Nie do końca jest tak że nie obchodzi mnie Iridia, w pierwszej kolejności obchodzą mnie przyjaciele i Zen. Teraz, kiedy wróciłem, dzięki pewnym zmianom jestem w stanie zrobić więcej niż poprzednio, więc robie co mogę. Nikt z tych którzy powinni być zaintersowani PoI nie skontaktował się ze mną, nikt nie próbował mnie nakłonić do poszerzenia teamu oprócz Ciebie teraz. Wiem jaka była reakcja na PoI tych których pominięto, daleko było do "zjednoczenia". Ostatnie słowa Bezoka do pewnych Zenów ostatnimi czasy również oddalają szansę na wspólny PoI. Sianie nienawiści i obnoszenie się bazowane na zazdrości rozbija zamiast łączyć. PoI to quest dla całej elity serwera, te 4 pokoje które otwiera każda profesja to pewnien symbol... Naprawdę łatwo zauważyć czego...

Oba obozy na Iridii - z wyłączeniem Zenu - się nienawidzą i moim zdaniem oba nie tak bardzo chcą zrobić PoI, ile chcą żeby ci drudzy tego nie zrobili. To kolejne potwierdzenie teorii, że jeśli Everanor nie poprowadzi teamu, to PoI na Iridii będzie długo zamknięte...

Online jestem co dzień przed spaniem, między 22 a 24. To forum przewiduje funkcje prywantnych wiadomości. Nie będę robił nic na siłę. Reszta w Waszych rękach.
Elevarm jest offline  
stary 06-03-2007, 13:15   #2018
White_Power
Guest

Domyślny

@Ev~
Życzę wam szczęścia

@Naro Frejer
Już niejednokrotnie udowodniłeś (na tym forum, ale również na tibia.com) iż język masz długi, a wiesz co o takich ludziach mówią..
Nawet jeśli obciągniesz Muratowi, to i tak postawi na Tobie krzyżyk nie biorąc Cie do teamu , bo jesteś tylko żałosnym polaczkiem i to co reprezentujesz swoją osobą jest żałosne.
Cwaniaczysz, bo masz 101 lv bijąc po 150-200k expa dziennie na mintwallin, siedząc po 17-20h to naprawde wielkie osiągnięcie!
Jak już wszyscy wiedzą jestes jeb@nym cheaterem, co niejednokrotnie udowadniał twój deathlist, bo jakim lamerem trzeba być żeby na 101 levelu paść na mino guardzie ;o
Zaraz pewnie bedziesz sie wykręcał 'kicksorsuperozorpls dam ci itenz jak bendiesh siedziau ciho', ale to nie w tym rzecz
Weź przeproś i wyjdz!;o
Rozpisal bym się więcej ale ide sie przejść, bb
~~~~~
PS. @bezok
jak to jest mieć 20+ lat i nie mieć dziewczyny i napie rdalać non stop w to gówno ?

Ostatnio edytowany przez White_Power - 06-03-2007 o 13:20. Powód: br?

stary 06-03-2007, 13:39   #2019
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Na PoI nie chce isc (nigdzie o tym nie napisalem ze chce ale ty czytac nei umiesz) a napewno obciagal nikomu za to nei bede, sorka ale nie chce tobie wchodzic w droge, zreszta juz tak wymymlales pewne fiuty ze nawet nie ma co obciagac pewnie. Nigdy nei gralem 17h-20h dziennie a juz napewno nie w ostatnim meisiacu gdzie srednia mojej gry dziennie pewnie to 10 minut. Na mint padlem na kicku ale ty jestes za duzy klops zeby to pojac ale sie nie dziwe bo to wymaga 5 szarych komorek a tymasz tylko 4 z czego 2 spalone, 1 uzywasz a 1 zostala na emeryture. Swoimi postami rozbawiasz absolutnie wszystkich, rowniez mnie wiec napieraj i rozpisuj sie dowoli bo smiechu nigdy za wiele. I podaj ten swoj adres bo cos sie ociagasz klopsie, mnie stac na to zeby cie odwiedzic
Pytanie czy masz jaja zeby mnie do siebie zaprosic... Moze i masz ale wloskow na nich niezbyt wiele bo w koncu jestes jeszcze dzieckiem i malo wiesz, malo widziales. Jestes robaczek i takim robaczkeim zostaniesz, na zawsze... I to ostatni raz jak odpowiedzialem na twoj post bo szkoda naprawde czasu na ciebie dziecko...btw co przedszkole dzis zamkneli ze na kompie siedzisz?

@Eve~sorka za to powyzej bo to off topic teraz ale musialem cos napisac . Co do pewnych h-lvli mam nadzieje ze oni sie odezwa do Ciebie i wyraza jakies zainteresowanie tym questem, lub Ty sie odezwiesz do nich i zapytasz czy oni nie mieliby ochoty na to. Czasem niektorych rozpiera duma, czasem sie za duzo powie ale wiem jedno - dobrze niekiedy scowac dume do keiszeni i zrobic cos wspolnie. A argumentem przetargowym nie jestes tylko Ty ale rowniez i druidzi z Twojej gildii, wiec sile argumentowania masz duzą. Niestety masz racje - pewnym osobom nie chodzi tylko o zrobienie tego questa, lub tez zrobienie go jako pierwszy team ale bardziej chodzi tu o to by inni go nie zrobili. Coz takie zycie. Mysle ze nawet jesli pewne osoby nie pojda na PoI, nikt plakal nie bedzie. Ani Miniek ani Radek ani ja nie bedziemy drzec szat z tego powodu bo to tylko gra i to w dodatku glupia . Powodzenia w ewentualnych negocjacjach, mam nadzieje ze dojda do skutku i ze PoI zrobi server a nie jacys wybrancy - tak chyba byloby lepiej dla iridii i dla waszego teamu rowniez bo taki bloker jak Dwadwa czy srednio 1,3 k sd poweru Kasha i Bezoka droga nie chodzi. GL.
Naro jest offline  
stary 06-03-2007, 14:42   #2020
Rzolniez
Użytkownik Forum

Rzolniez's Avatar

Domyślny

Zgadzam sie z Narem ale nie w wszystkim

Wiesz o co tu chodzi ?

Polacy nie chca isc ze szwedami a szwedzi z polakami . i zobaczymy co zdziala ten team "Wybrancow" z Eve na Czele...

Szkoda Mi Tylko Huxego i paru polakow ale ciebie Eve nie :>

Bo dla mnie jestes zwykłym pionkiem co tylko expic umie . CyA
Rzolniez jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania