Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova
Nie chce wywołać kolejnej kłótni, tylko powiem co sądze.
A więc sądze, że Eternal Oblivion i tak jest dużo dużo lepszą postacią, niż Mateusz Dragon Wielki. MDW gra na non pvp "i jedyne czego może się bać to kicka", a EO wymiata tak jak Taifun Delivery na pvp. MDW zabija se te Demony i Orshaballe, czy tam expi sobie na POI, a EO takie 150 lvl jak Plaguezenho to ma pod kontrolą (gdyby grał na tym servie co on). I ja osobiście wolałbym mieć 150 lvl na pvp, niż 300 na non pvp. Chociaż fajnie że Polak pierwszym 300 lvl i nie mówie, że źle gra, ale nie porównujcie go do EO lub Taifuna.
|
Boze jaki... a kto sie postawi na EO? On ma tyle hp ze go by musialo 6ms po 200lv wbic z sd, a i tak sie pewnie wyuha

. O tak Orshe na harmonia... GZ (juz pokazales ze jestes idiota) Jak kasztan powiedzial, nawet 100 nie bedziesz mial :S
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kost123
Mi sie wydaje ze na non-pvp niby mozna szybciej bic lvl
|
A mi sie wydaje, ze sie mylisz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rekinek
Lvl najtowi daje tylko sile magiczna... Nie ma roznicy miedzy 500ek bijacym z broni z skillem 120/120 a 15ek z skillem 120/120... Bija dokladnie tak samo.
|
Ironia?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rekinek
2. Stala mana na exori<np 150>
|
LOL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ciastek
Tak nie porownujmy MDW do Taifuna, bo do takiego nooba jak Taifunek to nie mozna nikogo porownac ^.-
|
Po raz kolejny sie zgadzam(;