![]() |
#5501 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
![]() A mi sie wydaje, ze sie mylisz Cytuj:
LOL Po raz kolejny sie zgadzam(;
|
![]() |
#5502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
|
![]() @Blón
Ale zaspamowales. W wiekszosci niestety nei masz racji, mowisz ze Taifun jest nabem? Powiedz mi lepiej ktory owner ![]() |
![]() |
![]() |
#5503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Kasztan
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ![]() @Blon tak, bedziesz miec fun, gdy ty wbijesz w godzine 70k expa, a kolega na twoim lvl-u ms/ed 130~ i wiecej na tym zarobi ![]() Ms na twoim lvl ma srednia w draga....hmmm 190? i z kazdym lvl-em ma wieksza sile ![]() 500ek z 120/120 z ta sama bronia ma taka sama sile, jak 15ek z 120/120( to tylko przyklad ofkorz). Oczywiscie, zwieksza sie czestotliwosc trafien(podobno) ale jest ona tak niewielka, ze miedzy 100ek a 200ek nie ma praktycznie roznicy... Te exori za 150many to byl przyklad, ja bym sie cieszyl nawet z exori za 400many. Ale ok Blon...popytaj sie kolegow(magow i druidow) na jakims innym swiecie, ile srednio robia k expa/h z zarobkiem, bo harmonia to zdeka zly server dla sorca jak wiele innych starych swiatow. Ilosc dobrych miejscowek do huncenia jest ograniczona....szczegolnie na swiatach non-pvp sa ogromne kolejki. Aaa i jeszcze...tak, masz racje, lvl najtowi daje takze dodatkowa ilosc 15hp, 5many, sila uh wzrasta o 5hp(chyba) i sila magii o 2%...do broni nie dostajesz zadnych premii, jezeli cos dostajesz, to jest to prawie niezauwazalne. I pogodz sie z tym, ze NIGDY nie bedziesz expic oplacalnie z predkoscia 200k/h(co jest bardzo trudne do osiagniecia najtem), chyba ze masz zamiar wbic 300lvl(chociaz tu tez nie jestem pewien ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 07-03-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
#5504 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Zrobi 70k/h? Ale za to zarobi o wieeeeeeeele wiecej kasy niz sorc na tym lvl, no lecz trzeba troche umiec expic... Btw. podaj mi miejsce gdzie 100 sorc~ zaroobi o wieeeeeeeeele wiecej i zrobi taka ilosc expa, bo na wrl nie wyciagniesz na tym lvl wiecej niz 100-110k/h na hydrach 100k+, ale na ogromnego looota bym nie liczyl btw. 80% mobow do expa dla 100 sorca/druta~ i loot z nich jest prawie wszedzie taki sam przyklad? Dragi i Hydry... i czesc loota z wrl...Dle(poza dsm) i moglbym o wieeele dluzej wymieniac jeszcze... Exori za 400 many No i tutaj bys udupil najta... ![]() Exori by uzywal od 100 lvl~ @Edit 200k/h i wastowac w chuj kasy, nie mowie o wyjatkach(Taifun(jak epxil) MDW i inne 200-230 lvl+ btw. Zapomnieliscie o palku ktory tez nie ma najlepiej i ciagle sie sprzeczacie o najta... ![]() @Neo O to chodzi ze kazdy xD No moze po za tym 1 co expil, ale teraz chyba juz nie gra i same nooby ownuja xD @Glon Jaki ku*** Ciastek xD Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 07-03-2007 o 20:52. |
|
![]() |
![]() |
#5505 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok....nie bede sie z toba klocil...tylko musisz to zrozumiec, ze mag i druid maja teraz ogromna przewage.... faktycznie, moglem sie pomylic w ilosci expa, ale to nie zmienia faktu, ze mag na 100+ expi szybciej od najta/pala na 100 i ta przewaga bedzie sie zwiekszac z kazdym lvl-em.
"Exori za 400 many No i tutaj bys udupil najta... Exori by uzywal od 100 lvl~" byloby to ulepszeniem najta ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 07-03-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#5506 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
![]() Kasztan nie wyszukuj literówek rekina ... on tylko podaje przykłady ... Pozdrówka 4 all ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5508 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Mag jest teraz dla siebie sam blokerem. @Daw no wlasnie....jezeli jestes taki "kreatywny" to wymysl cos. Rozwiazaniem byloby lurowanie na siebie paru potworow i expienie z exori, ktore kosztowałoby np. 300many, bo na pewnym lvl-u bedzie to oplacalne... Tak samo, jak z visem...nie na każdym lvl-u jest opłacalny ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 07-03-2007 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
#5509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() No widze ze rekin wyszedles ze swoimi super pogladami -.-"
Vis 40 many i sila hmm? ide na najta lub palka, no ostatecznie bym sobie hmmy robil i z nimi huncil bo by sie bardziej oplacalo wiac od potworka <niektorych przynajmniej>... hmmm taifun fun w grze? taa teraz napewno ![]() @up mozliwosci sie koncza? moze i tak ale jak jestes kreatywny to sobie wymyslisz cos nowego ![]()
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 07-03-2007 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#5510 | ||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije. A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić, |
||||||
![]() |
#5511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
btw poszedlem se popykac na non pvp, to znaczy juz ze jestem tchurzem i lama? @Edit: Jaki knajt na 100+ lvl chodzi bez uhs? I to na pvp? Znajdz mi takiego...
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 07-03-2007 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |
#5512 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() 1h mnie nie bylo i juz 2x strony, no coz...
Cytuj:
Cytuj:
Za to ty pokazales, ze jestes anaflabeta (Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś) Cytuj:
Ty na serio jestes debilem 0.o Cytuj:
![]() Cytuj:
@dawergo: Milo, ze mnie jeszcze ktos pamieta (; @rekin: A myslisz czemu expilem, a nie skillowalem?>.> Po drugie to by bylo bez sensu... @kasia: No :O xD
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 07-03-2007 o 21:58. |
|||||
![]() |
![]() |
#5513 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeee gdzie ty masz to napisane...? Pierwsze slysze, by 2lvl=1 skill....przez chwile zastanawialem sie, czy nie dodac tego do podpisu...ale jestes moim ziomkiem wiec tego nie zrobie. lepiej szybko zmien to ;/
#5514 |
Użytkownik Forum
|
![]() @All
Widze, ze jakis normalny temat się teraz zrobił ;D Niby jest dyskusja, ale żadnych klotni O_o. To do nas stanowczo niepodobne.
#5515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Szymon287
Nie możesz powiedziec o kimś ze sharuje skoro nie masz na to dowodow, z tego co wiem Taifun to senior tutor a bana za sharing nigdy nie mial, wiec nie nazywaj go sharerem ![]() @Rekin jakby wprowadzili to co proponujesz to zamiast kupować pacc, grac na oficjalnych serverach itd to lepiej by bylo zaczac na OTSie ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________________________ Jak dla mnie Taifun to najlepszy gracz, na servie pvp zawsze jest ryzyko deada od ludzi a na non pvp nie, jakby nie ten war na Furorze to pewne ze Taif bylby pierwszą 300tką w Tibii.
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 07-03-2007 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#5516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Stan: Początkujący
Imię: Kacperka
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 78
|
![]() Kutwa napisalem dlugiego posta ale oczywiscie rozlaczylo mi neta i all poszlo sie je***
Poprostu popieram all co napisal Rekin. Napisalem bardziej szczegolowo ale nie chce mi sie pisac jescze raz a co do antyvirusa to dalej czekam na ciekawe propozycje i stronki a pozniej wybiore cos co uwazam za najlepsze, z gory dzieki |
![]() |
![]() |
#5517 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holu
tak, ale po tym 60/70lvl-u juz nie ma wszedzie waste i to dobrze o tym wiesz ![]() Cytuj:
![]() 100 palek bilby za 33~ minimum a to nie jest tak duzo....
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 07-03-2007 o 23:17. |
|
![]() |
![]() |
#5518 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rekin
a do tego wszystkiego przydalby sie dobry internet bez kicków i ulepszenie polaczenia do serverów ![]() ![]() co do palka, po to są skille zeby walic wiecej, a nie lvl ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 07-03-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
#5519 |
Użytkownik Forum
|
![]() tibia jest jedyna z gier (te mmnorpg-jakos tak, nie wiem, jak to sie pisze
![]() rzecz w tym, ze ten 1 skill chuja daje, a potem praktycznie wcale nie rosnie(szczegolnie najtowi, ktory jest zmuszony uzywac magii, ktora sie najslabiej posluguje z posród wszystkich profesji). Mag/Druid "trenowal" magic lvl przy tibii 7.5, teraz jest to niepotrzebne- jako jedyne profesje nie potrzebuja trwningu- czas, ktory ja przeznaczam na skillowanie(pareset godzin) one przeznaczaja na expienie ![]() ![]()
#5520 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |