Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon
Billy Talent - Devil in a midnight mass
Nightwish - Dark chest of wonders
Limp bizkit - Take a look around
Prodigy - Smack my bith up
Blink 182 - Buffy the vampire slayer theme
Doom 3 theme 
|
Billy niezly, ale juz byl w jakims filmie, a ja juz za duzo razy sluchalem na imprezach

(jedyna muzyka na tyle spokojna, ze nikt niczego nie zniszczyl... przy slipknocie polamali stół [drewniany/pozadny] i stłukli lampe pod sufitem o0)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez General_Caster
|
Ty **#$$, $#@&#$&*(, $#&^$*&$#, ())!(@&^#^%#@, :%"P{:@>{:{..
Co kto lubi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sallceson
nei wiem czy ktos to podawal ale moja mala propozycja
Nirvana - nevermind - smells like teen spirit
do filmu z wojny, z dobrymi fragami to nawet niezle
kwestia gustu
|
Mi jak i pewnie wielu osoba ten utwor juz sie znudzil. Dobrze dawac utwory ktore malo osob zna, a sa naprawde dobre. Mozna tak pokazac, ze zna sie na muzyce i samemu odkrywa nowe kawalki, a nie slucha tylko tego co ktos im pokaze 100000 razy w telewizji. (Tokio Hotel

)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -edion-
Tego niemozna nazwac muzyka... 
|
Można, można.. bardziej niz te rytmy z buszu (HHpl)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thebill
Bedzie to film o gildi pk pierszy kawałelek to napewno bedzie Disturbed Conflict a drugi wlasnie mam watpliwosci ale musze jeszcze poszukac
I nie podawajcie mi uzytych piosenek jak np the quiet place...
najbardziej potrzebuje czegos w stylu tej drugiej piosenki filmu o darc legion Hozugiego a nie chcialbym od niego kopiowac...
|
Nawet niezly ten Disturbed - Conflict, ale jesli chcesz dostac pozytywne komentarze to pamietaj, ze film musi byc widowiskowy. Niewazne, ze akcje na nim beda nudne, najwazniejsza jest muzyka techno, milion efektow, fajne obroty kamery w ilosciach, ze juz sie zle robi. (randal sullivan DHQ czy jakos tak)
TAK SIE ZDOBYWA UZNANIE NA TIBIA.PL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Upierz
Dziś mam dzień czepialstwa, no to jedziem.
...
O ile mi wiadomo, ten kawałek nazywa się Feuer Frei... czy jakoś tak.
...
|
Ja mam w kompie jako Bang Bang. Na tibia.de tez pisali, ze to Bang Bang.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hugo
"Oryginalnie napisane przez Etoric
takie piosenki są dla ciot i dla dziewczynek ktore uwazają sie za punkówy bo sluchają soadu!!(dokladnie 2 tych piosenek) a in the end nie nadaje sie do filmu"
Może ktoś ma inne zdanie, proszę was nie wypowiadajcie się negatywnie na temat piosenek, bo przecież każdy ma inny gust i każdy słucha czegoś innego.
Trzeba pomyśleć.
|
MY (ja i Etoric) nie wypowiadamy sie negatywnie na temat tych piosenek tylko osob ktore ich sluchaja

(EMO

/spełdo fani rocka(metalu)/spełdo punki)
Ja wole Toxicity/Chop Suey/Needles z SOADu. (do sluchania najlepiej rozkrecic glosniki na maxa [tak z 25W sztuka

] i miec podbicie basow [pasmo 20-500Hz] x5

- w typowym zestawie creative masz podbicie basow do x10)
Cytuj:
Potrzebuje jakiejs melodi na wstep dokladnie jak na tym filmie h.t.t.p://youtube.c.om/watch?v=1uCZ0Q8q2...elated&search=
jakies pomysly?
|
Nie mozesz muzyki z tego filmu wziac? (wziasc?)
Cos innego w podobie, ale calkiem innego

->> "Apocaliptica" utwór "Domination"
Tez moze sie na poczatek nadac.