![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
(mialem taki efekt w sluchawkach w ktorych pozrywaly mi sie niektore kable ![]() Jak narazie mam zamiaru uzyc: Poczatek (napisy): "(nieznany artysta/z filmu 'Hellsing' czy jakos tak) - Pure Dead" "Slayer - angel of death" Podczas głównej tresci (DHQ, Anni itd.) Jesli uda mi sie wstawic obrazek na tle lecacego filmu (ktos wie jak to zrobic w Vegas?): "slipknot - my plague (wersja RE z teledysku)" "gorillaz - dare" "(nieznany artysta) - Lubelski Full" i inne ![]() Koniec filmu: "slayer - raining blood" Oraz wiele innych utworow w na tyle krotkich kawalkach, ze i tak nikt nie rozpozna. @do autora Dobre na poczatek filmu: "Static-x - Kill your idols" "Static-x - So" "Static-x - So real" (zaleznie jaki poczatek chcesz miec spokojny/agresywny)
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Dziś mam dzień czepialstwa, no to jedziem.
Kingslayer. O ile mi wiadomo, ten kawałek nazywa się Feuer Frei... czy jakoś tak. IMO dość ciekawe mogą być stare utwory Metalliki z płyty "Damage INC.", takie jak np. "Killing Time", "Mercyful Fate" "Blitzkrieg" (ten to już niezbyt). |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() Bedzie to film o gildi pk pierszy kawałelek to napewno bedzie Disturbed Conflict a drugi wlasnie mam watpliwosci ale musze jeszcze poszukac
I nie podawajcie mi uzytych piosenek jak np the quiet place... najbardziej potrzebuje czegos w stylu tej drugiej piosenki filmu o darc legion Hozugiego a nie chcialbym od niego kopiowac...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z filmu Raks_Ninja_the_Movie
Z filmu The_Nazgul Fingerouta, ten kawałek co zaczyna się po zabiciu Sahara. Tu całe kawałki : 1. Dope - Die mf Die 2. Rise Against - Give it all 3. The 69 Eyes - Lost boys 4. Slipknot - Danger 5. NOFX - LEave Jesusland 6. Dope - I'm back z filmu Pain |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Tego niemozna nazwac muzyka...
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() wiec kur*** zamiast gadac oswiecilbys nas moze... czego mamy sluchac?
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() @Rohad
wszedzie slychac tylko ten 1 kawalek dope'a - dmf a reszta ? chociaz podales jeszcze im back
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() nei wiem czy ktos to podawal ale moja mala propozycja
Nirvana - nevermind - smells like teen spirit do filmu z wojny, z dobrymi fragami to nawet niezle kwestia gustu
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() moze nie rock i metal ale zajebisty utwor
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SvcAmFMF1Ok Dj Tiësto - Forever Today zaraz pewnie wszyscy beda mnie besztac ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Lost Riders
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 24shld
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Billy Talent - Devil in a midnight mass
Nightwish - Dark chest of wonders Limp bizkit - Take a look around Prodigy - Smack my bith up Blink 182 - Buffy the vampire slayer theme ![]() Doom 3 theme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Mindless Self Indulgence - Stupid MF
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Trzeba pomyśleć. Cytuj:
Tego nigdy wcześniej nie słyszałem a naprawdę przypadło mi do gustu- fajny kawałek ![]() (z tym, że do filmu z dużą ilością fragów monotonia utworu może nie pasować) Ostatnio edytowany przez Hugo - 08-03-2007 o 14:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Potrzebuje jakiejs melodi na wstep dokladnie jak na tym filmie http://youtube.com/watch?v=1uCZ0Q8q2...elated&search=
jakies pomysly?
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Imię: Genek
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() A Ciebie nie można nazwac normalnym człowiekiem bynajmniej masz adhd...Co widze kazdy twoj post to zawsze musisz kogos zbluzgac nie az tak mocno ale jest...
|
![]() |
![]() |
#36 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() (jedyna muzyka na tyle spokojna, ze nikt niczego nie zniszczyl... przy slipknocie polamali stół [drewniany/pozadny] i stłukli lampe pod sufitem o0) Cytuj:
Co kto lubi ![]() Cytuj:
![]() Można, można.. bardziej niz te rytmy z buszu (HHpl) ![]() Cytuj:
TAK SIE ZDOBYWA UZNANIE NA TIBIA.PL ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ja wole Toxicity/Chop Suey/Needles z SOADu. (do sluchania najlepiej rozkrecic glosniki na maxa [tak z 25W sztuka ![]() ![]() Cytuj:
Cos innego w podobie, ale calkiem innego ![]() Tez moze sie na poczatek nadac.
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 08-03-2007 o 21:32. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Frou Frou- Holding Out For A Hero
Vanessa Carlton - A Thousand Miles Weekend - Teraz Mnie To Wali The Offspring - The kids aren't alright Arash ft. Helena - Arash Lil Jon - Get Low Bass Hunter - Boten Anna Aneela & Arash - Chori, Chori Cher - Do you belive in life after love OTO KILKA TYTULOW KTORE NA PEWNO PRZYPADNA CI DO GUSTU ![]() PS: mysle ze Lil Jon - Get Low bedzie najlepsze na sam poczatek(wstep filmiku) Ostatnio edytowany przez Wojtini21 - 08-03-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No więc muzykę do filmu już wybrałem ale możecie dalej podawać tytuły może komuś się przyda...
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() ja polecam Linkin Park np. Somewhere I Belong, Faint
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Ninelanta
Świat: Candia
Poziom: 1
Poziom mag.: 1
|
![]() na poczatek filmu moglbym zaproponowac: "epica - dance of fate"
a z mocniejszych kawalkow utwory Stone Sour.