Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuldan Azielmak
natomiast z drugiej strony prawdą jest że quest został zoorganizowany źle, bez pomysłu i głowni blockerzy martwili sie o własną dupe a cała hołota była mięsem na blockowanie respu...
|
"quest zorganizowany bez pomyslu, zle?" widzisz te 50 osob ktore mnie sluchalo zbloczylo pieknie spawn i to calkiem szybko na 2-3 poziomach na wajchach - ale jesli pozostale 70 osob ma mnie w ....[z tylu] sorki nie do sie poprostu tego opanowac, zawdzieczac mozna to jak juz wczesnej mowilem temu ze kazdy statystyczny czlonek teamu musial rozglosic swoim 2 kolegom o quescie i mozliwosci wbicia sie nie placac.
"miesem na blockowanie respu?" bez dobrego bloczenia spawnu na tym quescie nie ma o czym mowic wg mnie to jest podstawa, powiedz mi jakie widzisz zastosowanie dla 95ek - wyslalbys go zeby walil z explo w potworki ? jesli kazdego bys tak wyslal to zabraklo by kratek tak zeby 200 lvle mogly swobodnie uredzac (mort hury) oraz inne czary.
co do wypowiedzi innych, prosze skonczcie juz wjazdy na droma - przeciez nie skasowal on topica, nie skasowal postow ktore zawieraly JAKAKOLWIEK TRESC, skasowane zostaly tylko posty ktore byly jawna klotnia lub prowokowaly do dalczych klotni. Pozostaje mi podziekowac ze Drom postanowil oszczedzic ten topic -> ==>>Dziekuje Drom.<<==