Zobacz pojedynczy post
stary 11-03-2007, 23:36   #2376
Keonek
Użytkownik Forum

Keonek's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

Skibo zaje.bisty z ciebie Polak.. LOL wogole wolalbys byc szwedem niz polakiem co jest dla mnie nie normalne... Czemu mowisz ze szwecja i szwedzi sa lepsi od nas? Na czym sie opierasz? Widzisz ja kocham polske za to ze sie w niej urodzilem, za to ze mnie wychowuje, nie wazne jak czy zle czy dobrze... Polska to moje miejsce i nie pozwole zeby nikt w mojej obecnosci obrazal moj Kraj ktory kocham jak rodzine... Po drugie WIW wychodzilo na open jakbylo ich mniej moze dlatego przegrywali... z nf jest roznie lol... i nie mowcie ze nie, wezmy za przyklad dzien wczorajszy WIW chcialo wyjsc na Ank gdzie jest rowny teren bo kazda ze stron ma rowne szanse tym czasem nf mowi ze nie wyjdzie... czemu? dam glowe uciac ze sie bali a liczba ludzi byla mniej wiecej taka sama bo zanosilo sie ze bedzie okolo 40 osob po jednej i drugiej stronie... jasne piszcie teraz ze mieliscie lagi itd... aa.. jeszcze jedno najbardziej zenujace jest to ze obrazacie sami siebie gdy piszecie ze nie mamy kultury ze jak to ktos powiedzial nazywacie sami siebie dosyc obrazliwie

Ostatnio edytowany przez Keonek - 12-03-2007 o 00:01. Powód: blad stylistyczny
Keonek jest offline