Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2007, 21:07   #2780
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne
A ja zauwazylem inna ciekawa rzecz. Na forum.tibia.com Xolorian byl przedstawiany jako masta pvp, po prostu wódz, idol, furher etc. Van Dalan to zwykly pionek, gracz ktorego mozliwosci ograniczaja sie do zabica 40 msa, no chyba ze w kilku knightow zlapie kogos w trapa. Rozumiesz juz roznice w postaci waznosci fraga?
I forum tibii.pl jest okupowane i tworzone niezliczone ilosci postow, gdyz na forum tibia.com rozpanoszyl sie Joim Hagane, ktorego ulubionym zajeciem jest wymylanie bzdurnych opisow dla osob zraportowanych - (np. ja napisalem do nigo STFU - a on w opisie podal ze napisalem shut the fuck up and real threats. A przeciez stfu oznacza - siedz tylem flanelo umoczona), a jak on mi napisal shut up albo chlood - cos w tylu fuck off to oczywiscie przeszlo bez echa. Tak wiem cry me a river ;< NVM