![]() |
#2762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Garlderon: Mar 12 2007, 20:33:27 CET Killed at Level 172 by Elfhame and by Steiner the slayer
Tylko mi chodziło o innego pana "G". Który ma teraz czystą "death list". |
![]() |
![]() |
#2763 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHA |
|
![]() |
![]() |
#2764 | |
Użytkownik Forum
|
![]() LoL? Myslisz że pójde?
![]() Cytuj:
Zreszta jaką on prawde pisze... lol |
|
![]() |
![]() |
#2765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.
|
![]() |
![]() |
#2766 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Srry za double post, czasem już tak bywa. Ostatnio edytowany przez Nide Wune - Dzisiaj o 20:10.?? Gz dla admina jest 19:10 lol Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 28-03-2007 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
#2768 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2007
|
![]() ja chcialem tylko powiedziec ze ten temat bedzie 2x wiekszy jak my zaczniemy komentowac wszystkie fragi tak jak wy sie napalacie od 3 stron
|
![]() |
![]() |
#2769 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cóż, moj kochany dostawca internetu nie bedzie sie fatygowal i nie bedzie budowal wiekszej ilosci przekaznikow w mojej okolicy bo mu poprostu sie nie chce, albo szkoda im kasy, wogule caly RudNet(to moj dostawca internetu) to banda idiotow, net mi muli bo jest przeciazona siec, za duzo osob podpietych do zbyt malej ilosci nadajnikow, a gdy w godzinach szczytowych duzo osob wchodzi na neta to poprostu jest zmula i nic nieda sie zrobic, co wiecej moj kochany admin pozwala sobie ot tak od czasu do czasu zrestartowac server albo cos w tym typie... Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne ![]() @edit, to co napisalem, zaczolem pisac przed pojawieniem sie posta elfa Ostatnio edytowany przez 0lik - 28-03-2007 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
#2770 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@0lik: Nie musisz sie tłumaczyć. Ja tylko wiem, że jeśli mam lagi to nie ide expić, w twoim przypadku nie wychodziłbym na battle. Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 28-03-2007 o 20:31. Powód: Błachy |
||
![]() |
![]() |
#2771 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2772 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Hahaha Znowu double ale heh "Tatra Mocna" srry |
||
![]() |
![]() |
#2773 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko w tym sek, ze czasami net odcina od tak o
![]() Raz poszedlem na lagu duzym i wiedzialem o tym moze i to byl moj blad, ale mialem ochote poprostu pomoc moim ziomkom skopac im dupe i to byla ta 1 akcja FG (nie liczac tej z Herim), tam jak padli Garl i Syranus, i jeszcze tam inni. A czasami to poprostu chce byc lojalny do ziomkow tak czy siak i wychodzi sie na lagu ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 0lik - 28-03-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#2774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A jeśli chodzi o Gandamira to po h** ma sie tłumaczyć noobom że nie wyszedł? Jego sprawa. |
|
![]() |
![]() |
#2775 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem jak ty, ale ja tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia, wymysla co chwile nowe historie i zmienia fakty (patrz Paior), zeby ukazac mnie w najgorszym swietle nie rozumiem tego, naprawde czy to takie fajne, podniecajace i ekscytujace jechac i wymyslac co chwile nowe wrzuty na sile na kogos kto ma inne zdanie na temat gry internetowej zwanej Tibia...
no ale coz widze, ze dla wielu osob na tym forum to priorytet no wiec 'nie pogada' |
![]() |
![]() |
#2776 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak wiec srry. A na temat Gandamira... Ta oczywiście miło jest wchodzić na forum na którym bywasz i czytać "A <nick> to noob widziałeś" albo inne teksty. mnie to nierusza ale ja to ja xD Weźcie już zejdzcie z tematu Gandamir bo to chyba ostatnia osoba która coś zajebi@#$e zjeb@#a... Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 28-03-2007 o 20:46. |
|
![]() |
![]() |
#2777 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@0lik: Spróbuj nie przejmować się gadaniem noobów. Graj dalej, GL & HF. |
|
![]() |
![]() |
#2778 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gandamir sprawa na pw albo pm jak kto woli. |
|
![]() |
![]() |
#2779 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie wiezysz patrz moje deady 99,5 lev -> mega fatum w wylaczaniu neta ![]() ![]() ![]() pozdro |
|
![]() |
![]() |
#2780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
I forum tibii.pl jest okupowane i tworzone niezliczone ilosci postow, gdyz na forum tibia.com rozpanoszyl sie Joim Hagane, ktorego ulubionym zajeciem jest wymylanie bzdurnych opisow dla osob zraportowanych - (np. ja napisalem do nigo STFU - a on w opisie podal ze napisalem shut the fuck up and real threats. A przeciez stfu oznacza - siedz tylem flanelo umoczona), a jak on mi napisal shut up albo chlood - cos w tylu fuck off to oczywiscie przeszlo bez echa. Tak wiem cry me a river ;< NVM