Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-03-2007, 19:57   #2761
E.hame
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2007

Domyślny

Killed Garlerdon at Level 172 ok
E.hame jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-03-2007, 20:01   #2762
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Kyra
Domyślny Re:

Garlderon: Mar 12 2007, 20:33:27 CET Killed at Level 172 by Elfhame and by Steiner the slayer
Tylko mi chodziło o innego pana "G". Który ma teraz czystą "death list".
ebernardyn jest offline  
stary 28-03-2007, 20:01   #2763
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nide Wune Pokaż post
Myslisz o masterze Tibii, idolu wsystkich ludzi (gdy pada), co tak ładnie pokazał pvp? super master mistrzunio Amas Impio aka Garlerdon?

Niee... on pada z innych powodów... ale trudno je okresielic (np. Mama kazała mu wyłączyć komputer, wziol krzesło itd.). A jeszcze inni mówią na to - "own3d"
Czytaj uwaznie.

HAHAHAHAHA
Exodus jest offline  
stary 28-03-2007, 20:04   #2764
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
own3d to ty bedziesz mial jak pojdziesz expic
LoL? Myslisz że pójde? Uhahah

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin Pokaż post
btw. gedd znowu bedziesz bil exodusa za to ze patrzy na wszytsko obiektywnie i pisze prawde o ktorej wszyscy wiedza, ale boja sie otwarcie powiedziec? phii
A nawet gdyby to co?

Zreszta jaką on prawde pisze... lol
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:06   #2765
Bielenda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2007

Profesja: Master Sorcerer
Król

Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.
Bielenda jest offline  
stary 28-03-2007, 20:07   #2766
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Czytaj uwaznie.

HAHAHAHAHA
Niebęde i to z pełną premedytacją! xD!

Wykorzystałem fakt że Name zaczynał się od "G".

Pan Amas Impio aka Garlerdon zasłużył sobie na nagrode NOOBla.

xD!
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:09   #2767
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bielenda Pokaż post
Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.
Czyli mój rl przed tymczasową przeprowadzką do Krakowa xD (Uwaga możecie sie pośmiać że się chwale! Albo dodać jakieś dodatkowe obelgi!) xD

Srry za double post, czasem już tak bywa.

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - Dzisiaj o 20:10.?? Gz dla admina jest 19:10 lol

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 28-03-2007 o 20:12.
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:19   #2768
E.hame
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2007

Domyślny

ja chcialem tylko powiedziec ze ten temat bedzie 2x wiekszy jak my zaczniemy komentowac wszystkie fragi tak jak wy sie napalacie od 3 stron
E.hame jest offline  
stary 28-03-2007, 20:22   #2769
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ebernardyn Pokaż post
Mógłby też nic nie napisać, a my byśmy mogli się domyślać dlaczego padł. Więkoszość Pro Gamerów (tu mam jednego na myśli, pana "Gandamira"), zrzuca odpowiedzialność za swojego deda na ping, lagi, kicki, crashe, i h** wie co jeszcze.
Cóż ja nigdy nie uwazalem sie za masta pvp i nigdy tak o sobie nie powiedzialem. Mowiac o moich deadach na wojnie to lacznie byly 3 tak? W dwoch pierwszych przypadkach padlem przez zjebanego neta, a przy trzecim to byla moja pomylka, nie zrozumialem to oco chodzilo Abowi + to ze moj kompek sie przegrzal , ale to i tak raczej bym padl. Na battle na ank (FG vs MM) jakos nie padlem a mialem duzo sdkow na klacie, bylo to pod wieczor i nie mialem laga. Na battle tym pod mostem dwarfow co wygralismy tez nie mialem zmulonego neta bo to bylo tez z wieczora. Net najbardziej muli mi w godzinac popludniowych, wczesno wieczornych co spowodowane jest tym, ze:
Cóż, moj kochany dostawca internetu nie bedzie sie fatygowal i nie bedzie budowal wiekszej ilosci przekaznikow w mojej okolicy bo mu poprostu sie nie chce, albo szkoda im kasy, wogule caly RudNet(to moj dostawca internetu) to banda idiotow, net mi muli bo jest przeciazona siec, za duzo osob podpietych do zbyt malej ilosci nadajnikow, a gdy w godzinach szczytowych duzo osob wchodzi na neta to poprostu jest zmula i nic nieda sie zrobic, co wiecej moj kochany admin pozwala sobie ot tak od czasu do czasu zrestartowac server albo cos w tym typie...

Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne

@edit, to co napisalem, zaczolem pisac przed pojawieniem sie posta elfa

Ostatnio edytowany przez 0lik - 28-03-2007 o 20:24.
0lik jest offline  
stary 28-03-2007, 20:28   #2770
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez E.hame Pokaż post
ja chcialem tylko powiedziec ze ten temat bedzie 2x wiekszy jak my zaczniemy komentowac wszystkie fragi tak jak wy sie napalacie od 3 stron
A ja chciałbym powiedzieć że połowa z tych komentarzy jest zbędna. Np:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bielenda
Prosimy o pomnik i jakieś skromne święto państwowe. Btw. Może i miał dobre pvp, ale odrazu "legenda"?

@0lik:
Nie musisz sie tłumaczyć. Ja tylko wiem, że jeśli mam lagi to nie ide expić, w twoim przypadku nie wychodziłbym na battle.

Ostatnio edytowany przez ebernardyn - 28-03-2007 o 20:31. Powód: Błachy
ebernardyn jest offline  
stary 28-03-2007, 20:31   #2771
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne
Hehe. Też tak myśle, miałem nawet o tym napisać Hehe.
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:33   #2772
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A ja chciałbym powiedzieć że połowa z tych komentarzy jest zbędna. Np:
Prosimy o pomnik i jakieś skromne święto państwowe. Btw. Może i miał dobre pvp, ale odrazu "legenda"?
Legenda no niewiem, ale na każdym serwerze było słychać o Tetro.

Cytuj:
@0lik:
Nie musisz sie tłumaczyć. Ja tylko wiem, że jeśli mam lagi to nie ide expić, w twoim przypadku nie wychodziłbym na battle.
Uhahah! żeby potem na tym forum pisało: "Gandamir nie wyszedł, jaka ciota, bał sie" ?????

Hahaha

Znowu double ale heh "Tatra Mocna" srry
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:34   #2773
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

Tylko w tym sek, ze czasami net odcina od tak o
Raz poszedlem na lagu duzym i wiedzialem o tym moze i to byl moj blad, ale mialem ochote poprostu pomoc moim ziomkom skopac im dupe i to byla ta 1 akcja FG (nie liczac tej z Herim), tam jak padli Garl i Syranus, i jeszcze tam inni.
A czasami to poprostu chce byc lojalny do ziomkow tak czy siak i wychodzi sie na lagu nawet jesli sie wie, ze mozna padnac

Ostatnio edytowany przez 0lik - 28-03-2007 o 20:36.
0lik jest offline  
stary 28-03-2007, 20:38   #2774
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Legenda no niewiem, ale na każdym serwerze było słychać o Tetro.

Uhahah! żeby potem na tym forum pisało: "Gandamir nie wyszedł, jaka ciota, bał sie" ?????

Hahaha

Znowu double ale heh "Tatra Mocna" srry
*było napisane - przepraszam ale jestem troche wrażliwy na niepoprawność.

A jeśli chodzi o Gandamira to po h** ma sie tłumaczyć noobom że nie wyszedł? Jego sprawa.
ebernardyn jest offline  
stary 28-03-2007, 20:42   #2775
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie wiem jak ty, ale ja tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia, wymysla co chwile nowe historie i zmienia fakty (patrz Paior), zeby ukazac mnie w najgorszym swietle nie rozumiem tego, naprawde czy to takie fajne, podniecajace i ekscytujace jechac i wymyslac co chwile nowe wrzuty na sile na kogos kto ma inne zdanie na temat gry internetowej zwanej Tibia...
no ale coz widze, ze dla wielu osob na tym forum to priorytet no wiec 'nie pogada'
0lik jest offline  
stary 28-03-2007, 20:44   #2776
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:
*było napisane - przepraszam ale jestem troche wrażliwy na niepoprawność.

A jeśli chodzi o Gandamira to po h** ma sie tłumaczyć noobom że nie wyszedł? Jego sprawa.
Wiem, wiem mam słownik w Firefoxie, ale zawsze piszę w pośpiechu, kiedy tutaj odpisuje gadam na IRCu, GG, odpisuję na posty pewnego innego forum itd. a pozatym jak już pisałem "Tatra Mocna" (tej nazwy nigdy niepomyle xD)

Tak wiec srry.

A na temat Gandamira... Ta oczywiście miło jest wchodzić na forum na którym bywasz i czytać "A <nick> to noob widziałeś" albo inne teksty.

mnie to nierusza ale ja to ja xD

Weźcie już zejdzcie z tematu Gandamir bo to chyba ostatnia osoba która coś zajebi@#$e zjeb@#a...

Ostatnio edytowany przez Nide Wune - 28-03-2007 o 20:46.
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:50   #2777
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiem, wiem mam słownik w Firefoxie, ale zawsze piszę w pośpiechu, kiedy tutaj odpisuje gadam na IRCu, GG, odpisuję na posty pewnego innego forum itd. a pozatym jak już pisałem "Tatra Mocna" (tej nazwy nigdy niepomyle xD)

Tak wiec srry.

A na temat Gandamira... Ta oczywiście miło jest wchodzić na forum na którym bywasz i czytać "A <nick> to noob widziałeś" albo inne teksty.

mnie to nierusza ale ja to ja xD

Weźcie już zejdzcie z tematu Gandamir bo to chyba ostatnia osoba która coś zajebi@#$e zjeb@#a...
Pomyliłeś nie Tatra Mocna tylko Tatra Mocne. Ale to chyba przez jej działanie.

@0lik:
Spróbuj nie przejmować się gadaniem noobów. Graj dalej, GL & HF.
ebernardyn jest offline  
stary 28-03-2007, 20:52   #2778
Nide Wune
Użytkownik Forum

Nide Wune's Avatar

Domyślny

Cytuj:

@0lik:
Nazwa własna "Tatra Mocne" jej odmiana "Tatra Mocna" albo poprostu piwko xD

Gandamir sprawa na pw albo pm jak kto woli.
Nide Wune jest offline  
stary 28-03-2007, 20:58   #2779
0lik
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

@0lik:
Ja niemam zwyczaju zbytnio sie przejmowac, bo wychodze z zalozenia, ze to tylko gra
Nie wiezysz patrz moje deady
99,5 lev -> mega fatum w wylaczaniu neta x2, smierc by MM i ich spam ue x2 w tym raz bez bless, wojna 2x dead, po wojnie fatum kontynuacja 2x dead na tym samym respie z powodu net crash -> 92 lev i tak odrobilem i wjebalem 100

pozdro
0lik jest offline  
stary 28-03-2007, 21:07   #2780
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 0lik Pokaż post
A ja zauwazylem inna ciekawa rzecz. Na forum.tibia.com Xolorian byl przedstawiany jako masta pvp, po prostu wódz, idol, furher etc. Van Dalan to zwykly pionek, gracz ktorego mozliwosci ograniczaja sie do zabica 40 msa, no chyba ze w kilku knightow zlapie kogos w trapa. Rozumiesz juz roznice w postaci waznosci fraga?
I forum tibii.pl jest okupowane i tworzone niezliczone ilosci postow, gdyz na forum tibia.com rozpanoszyl sie Joim Hagane, ktorego ulubionym zajeciem jest wymylanie bzdurnych opisow dla osob zraportowanych - (np. ja napisalem do nigo STFU - a on w opisie podal ze napisalem shut the fuck up and real threats. A przeciez stfu oznacza - siedz tylem flanelo umoczona), a jak on mi napisal shut up albo chlood - cos w tylu fuck off to oczywiscie przeszlo bez echa. Tak wiem cry me a river ;< NVM

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania