Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2007, 00:12   #46
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Best_frager Pokaż post
nie iwem cyz sie odlacze ale nie rozumiem dlaczego az takie ot wazne? pogadajmy o tym in-game, kurwa musimy sie pogodzic bo zachowujemy sie jak dzieci... i tak nei zrobisz tego char an celescie.. dobrze o tym wiesz... co do team nie chodiz mi o strate "1 shootera" tlyko utrata przyjaciółki przez Poj^^bana gre a nie mam zamaru tracic kumpli przez ta gre... co mam zrobic zebyssie znia pogodzil i nie unosil sie tak honorem? tlumaczylem ci jak naprawde ona chcial zbeysmy zrobili i tak zrobilismy....

Mam zjechac char ai milion expa? kurwa oddac ci all itemki? wziac wrzucic swoje rzecy do ognia? no powiedz a to zrobie ale zebyscie sie pogodzili.... nie ma nic wazniejszego w tej grze od przyjazni a aga robila to zebysmy mielki lepiej, robila to dla przyjacioł "przyjaciol" tak to sie definiuje chyba osoby ktore potrafia wybaczac jakies bledy do kur^^ nedzy.

ps. nie iwem czy odejde czy nie, tak jak swiat agi sie zawlail w taki samsposob jak moj... tyle znajomosci, tlye wspolnych chwil... tyle wszystkiego skreslic w jeden wieczor przez nieporozumienie? Kuwa mam powiedziec ze to przezemnie? mozecie na mnei zwlaicv, zawinilem zle zrozumialem age... to tez przezemnie... sam zle zrobilem ale wole przestac grac w ta popiep^rzona gre niz stac sie jej niewolnikiem... wole miec ciebie i ja za przyjaciół,ale takich ktorzy sie pogodza...

poswiece siebie by odbudowac jej zawalony swiat, i tak kazdy ma mnie w du^pie i pewnie nawet nie bedzie ci sie chcialo czytac calosci..

zrobie wszystko a to jest dowod, tlyko mi nie mowicie ze mna zawladnela aga robie to z wlasnej nie przymuszonej woli...--->> Milten seavus.
PODPISUJĘ SIE POD MILTENKIEM OBIEMA RĘKAMI!!!!
Celmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem