![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Łukow
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() ostatni fiilmik byl z moim udzilalem, narazie rozpadl nam sie team, i jesli tak dalej pojdzie sie nie pogodzimy to team bedzie nei tlyko bez agi ale i bezemnie.
Chce stara ekipe spowrote. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Viresse
Gildia: Independent Realm <3
Poziom: 47
Poziom mag.: 44
|
![]() Nie mow ,ze ekipa nam sie rozpada bo to nie prawda dobrze o tym wiesz...
Aga sie od nas odlaczyla trudno .... ale to nie powod dla ktorego Ty tez masz sie odlaczyc ... Pamietaj zawsze nasze cele ktore w grze byly stawiane na pierwszym miejscu... Jak sie odlaczysz do nas robie chara na Celescie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2007
|
![]() 2 ostatnie filmy sa calkiem niezle troche sie motaliscie zeby trapnac tego 71 ek ale ladnie padl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() nie iwem cyz sie odlacze ale nie rozumiem dlaczego az takie ot wazne? pogadajmy o tym in-game, kurwa musimy sie pogodzic bo zachowujemy sie jak dzieci... i tak nei zrobisz tego char an celescie.. dobrze o tym wiesz... co do team nie chodiz mi o strate "1 shootera" tlyko utrata przyjaciółki przez Poj^^bana gre a nie mam zamaru tracic kumpli przez ta gre... co mam zrobic zebyssie znia pogodzil i nie unosil sie tak honorem? tlumaczylem ci jak naprawde ona chcial zbeysmy zrobili i tak zrobilismy....
Mam zjechac char ai milion expa? kurwa oddac ci all itemki? wziac wrzucic swoje rzecy do ognia? no powiedz a to zrobie ale zebyscie sie pogodzili.... nie ma nic wazniejszego w tej grze od przyjazni a aga robila to zebysmy mielki lepiej, robila to dla przyjacioł "przyjaciol" tak to sie definiuje chyba osoby ktore potrafia wybaczac jakies bledy do kur^^ nedzy. ps. nie iwem czy odejde czy nie, tak jak swiat agi sie zawlail w taki samsposob jak moj... tyle znajomosci, tlye wspolnych chwil... tyle wszystkiego skreslic w jeden wieczor przez nieporozumienie? Kuwa mam powiedziec ze to przezemnie? mozecie na mnei zwlaicv, zawinilem zle zrozumialem age... to tez przezemnie... sam zle zrobilem ale wole przestac grac w ta popiep^rzona gre niz stac sie jej niewolnikiem... wole miec ciebie i ja za przyjaciół,ale takich ktorzy sie pogodza... poswiece siebie by odbudowac jej zawalony swiat, i tak kazdy ma mnie w du^pie i pewnie nawet nie bedzie ci sie chcialo czytac calosci.. zrobie wszystko a to jest dowod, tlyko mi nie mowicie ze mna zawladnela aga robie to z wlasnej nie przymuszonej woli...--->> Milten seavus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Hyhy nice fajnie padają: dd
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Viresse
Gildia: Independent Realm <3
Poziom: 47
Poziom mag.: 44
|
![]() Jak narazie to z Aga nie mam jak pogadac ... i nie unosze sie honorem bo to nie moja wina ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() @celmir >thx
@viresse: spox jeszcze bedziesz mial okazje.... tylko bez przesady ze kazde z was nie moze pojsc na jakies drobne ustepstwo by sie pogodzic, błagam was oboje, nuubki pogodzcie sie. @aga -->>uparta jak koza ![]() /btw, mysle ze wszystko wroci do normy niedlugo.... zobaczycie new filmiki.... @best_frager --> koniec psianie w tym poscie o tym, tylko o filmach teraz. haha znowu fraga zdobylem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tubax Pisay
Poziom: 76
Poziom mag.: 58
|
![]() nice filmiki
Ostatnio edytowany przez Tubax - 03-04-2007 o 15:55. Powód: x |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() No coraz lepiej nam idzie.... teraz juz nikt nei ubija naszych membersow za free
czekamy jeszcze na zgranie z reszta membersow z guild. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Apr 07 2007, 10:03:37 CEST Killed Kham Airesca at Level 22 unjustified
Apr 07 2007, 10:03:45 CEST Killed Genmag at Level 23 ok Apr 07 2007, 10:08:07 CEST Killed Piano Lars at Level 26 ok Apr 07 2007, 10:28:12 CEST Killed Master'Fu at Level 26 ok Apr 07 2007, 10:28:22 CEST Killed Uzardax at Level 20 ok Apr 07 2007, 10:29:06 CEST Killed Xothoor at Level 18 ok Apr 07 2007, 10:51:50 CEST Killed Kham Airesca at Level 22 ok reson: ubili mi kumpla potem chcieli mnie: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() Apr 09 2007, 11:15:54 CEST Killed Tsunami Angel at Level 52 ok
Apr 09 2007, 02:06:43 CEST Killed Claudya at Level 27 ok Apr 09 2007, 02:00:08 CEST Killed Alanor at Level 47 ok HAIL Łuków. _/ pozdro dla ziomkow z miasta... plx nie spamujcie nie rozdaje utografof;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znikl mi juz RS : ((( jakos smutno tak bez niego, no coz ostatni(najnowszy) filmik z moim rs w roli glownej ; D jest troche lipny ale coz ; D jakis pk team ubil nam ziomka to dostali kare = )
http://www.rogepost.com/n/4916278742 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
@Topic filmy ladne, podobaja mi sie. Sa krotkie (nie szukacie ofiary przez 30min) i to jest dobre ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To nie jest random pking, wiec nie musimy szukac ofiar po 30 min= ) jezeli ktos kogo huntujemy jest online to lecimy po niego i tyle = ) btw. http://www.rogepost.com/n/1254306400 jakis 52 ED uderzyl Agusie : ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Komentujcie filmy dziewczyny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() @Rekin Master moze byc, sciagne tylko tibie 7.6 bo ni mam, i plx ip , moze w niedziele pykniemy? w taki dzien mam mature itp nie moge zbytnio teraz.
znnajdz ip tylko bez lagow jakis. @up komentujcie filmiki komentujcie http://www.rogepost.com/n/1254306400 <<macie tutaj filmik torche noobowski, mielismy go nie dawac, pewnie mi ise dostanie le trudno ;p pozdro all ;p nie ma to jak złapać se fraga. Ostatnio edytowany przez Best_frager - 12-04-2007 o 22:50. Powód: błedy w posice zrobiłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |