Dla mnie powoli robi sie to smieszne. Mam wrazenie ze Ci patrioci graja na danubii od miesiaca i nie maja pojecia o przeszlosci Danubii ale nvm. Wczoraj pod depo w ab stalam sobie grzecznie robiac hmm i przyszla taka banda( bylo po 15 wiec szykowali sie na wojne). Kompletnie nie mogli sie zorganizowac, z podniecenia lali siebie nawzajem, kazali mi sie przebrac w ubranko naradowe spamujac mi ciagle przed twarza no i na koniec koronne... jak mnie jeden troszke wkurzyl, bo pisal obrazliwe texty( nienawidze chamstwa w grze), zwrocilam mu grzecznie uwage ze przynosi Polakom wstyd. Co uslyszalam ze mam rooka i ze on zna wiekszosc hlvl i nie mam co liczyc na pomoc mojej gildii. Ehh smiesze? zalosne? To ma byc patriotyzm?
Nie mam co sie martwic bo przeciez gram juz tutaj rok i swoje znajomosci mam, ale co tutaj sie dzieje to przechodzi wszelkie granice rozsadku.
Moze te dzieciaki jak pare razy zgina zrezygnuja z gry i wszyscy odetchna z ulga?
Danubia byla super jakos rok temu, teraz jest coraz gorzej.. ale nie mam zamiaru rezygnowac, bo wierze ze sie poprawi.
|