|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() A więc tak niechce mi sie sprawdzać jakie levele maja ci szpanerzy którzy zabiojają każdego który weszedł im na droge ale mysłe ze 20 to maxxx i teraz chceli sie na forum zrobic popularni no i zrobili sie popularni ale inaczej i cieszę sie ze nie gram na pvp tylko na securze tam takiego roz****ziaju nie ma.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
![]() |
![]() Azbesciak
![]() Nie "nitei" tylko Nutemi. Filmik umieszcze jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Wisze ze ten temat jest obecnie najbardziej czytanym i na nim najwiecej osob teraz odpisuje.
Co do wypowiedzi Acida: wystarczylo by zeby sie zmiezyla Shtahet z Walkorem. Shtahet jako knight ma mala przewage (wsumie to nawet wielka) gdyz Walkor nie ma tarczy jako pall. Ladne hity by siadaly jej na nim. Za to Walkor by SD uzywal i by sie rownalo (no moze troche wiecej by walil z SD niz ona z miecza). Walke by wygral ten co bedzie mial wiecej runek. Shtahet ma wiecej cap i wiecej ich uniesie wiec to by bylo przesadzone. A reszta Polakow (tych z troche berdziej okazalszym lvl) by sie zajela pozostalym z Mythos. No moze fingerout by mogl pomodz Shtahet. Ale mam rl kolege na Valorii i tam jakos Szwedzi sa inni. To znaczy mniej konfliktowi niz ci z DaNOOBii. Ale wkoncu sama nazwa swiata mowi za siebie "DaNOOBnia" |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() nie chcialo mi sie do konca waszych bzdur czytac jesli myslcie ze ta woje wywolali polacy to bzdura i tym bardziej ze poalcy to rasisci szwedzi zabiaja kazdego kto jesli sie dowedza ze to polak nie wazne czy jest w wojnie...
moze nie poalcy ale nazwaybym mythos oproczszwedow sa tam tez inni najgorszy jest valise grimym i ich koeldzy ktorzy ciagle do palkow mowia dirty polacks albo do gazu z polakami to jest nazizm prawie nie wiem czemu ja jestem w wojnie w sumie duzo nie walczylem nie wnikac ale nie mowcie ze poalcy to rasisci bo az mnie .... strzela to nie my na pewno to zaczelismy my chcilismy normalnej danubii bez wojen i jakis kolwiek roznicy miedzy naradowosciami jesli mnie nie zrozumielsicie to nie wnikajcie..... Lafi~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Witam wszystkich !!Grałem kiedyś na danubi mojim zdaniem danoobia padła już dawno temu .tzn zmasowany atak noobow pkerow itp wyniszczył ten serwer.Co do pomysłu powstania polskiego hmmmm ,był to naprawde bardzo dobry a wręcz świetny pomysł .A ten bunt i te zamieszki polska przegrała tylko i wyłącznie przez tych właśnie noobów (nie tylko low leveli ale takżę high).Jestem troszeczke zły gdyż,więdząc o tym powstaniu w czasie jego trwania napewno przyłączył bym się do tego pięknego dostawania wpie**olu.
Nie wszystkich polaków high leveli uważam za noobów bo naprawde niektórych podziwiam i jestem z nich dumny ale prawde mówiąc sie nie popisali możę to szok nie wiem .Ja bym radził zorganizować jeszcze jedną tak ą wojne ale to wtedy trzeba się zjednoczyć ,zorganizować no i powybijać wcześniej wszystkich przeszkadzających nóbków.Tzn to że takie powstanie będzie i to w najbliższym czasie jest pewne i chciałbym w nim uczestniczyć ."20:24 Lezek:Jeszcze Polska nie zginela poki my zyjemy co nam obca przemoc wziela szwedom na***iemy,marsz ,marsz Raistlinie za*** te szwedzkie swinie !!!" Prosze nie oskarżać mnie o plagiat ale bardzo mi sie to spodobało(comment Karwy-tam to ujżałem)nie mam więcej pomysłów dodam tylko tyle że tak naprawde nie jest mi żal tego serwera ale naprawde pożądnych graczy którzy wielkim staraniem doszli do równie wielkich sukcesów. porosze nie zwracać uwagi na ogulne błędy gdyż jestem dyslektykiem(rozwojowym). i to chyba by było na tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Od kiedy Gram w tibie czyli cos około 9 miechów zawsze polacy i szwedzi nieprzepadali za soba to juz 2 taka akcja gdze tłum bialo-czerwnoych maszerował ulicami ( venore wtedy ) i bili wszystko co sie rusza i niemówi po polsku. To szczera prawda ze brakowało ( przywUdcy ) bo kazdy krzyczał cos innego "to szwed " "na statek szybkooo !! " "tego bijcie " Uh me plx ^^" i wiekszej grupy zaczeło sie wszystko dzielic co konczyło sie na Klesce ( dead ). A ten Mos~ i ten drugi szwed to oni cwani byli jak bili kogos na skulu i z 11 lvl raz wszyscy wzieli go w trapa i kazdy go rzucał co miał pod reka to koles niewiedział gdze s*******ać. Szczerze nastepnym razem jak bedzie sie cos działo to trzeba to predzej zorganizowac. Ja sie dowiedzialem gdzes 20 min przed Szturmem na Carlin ze cos takiego jest organizowane wiec wziolem bp of hmm 700 boltów i 7 uhów i poszedlem do Carlin.
ZORGANIZUJCIE SIE NASTEPNYM RAZEM !!
![]() |
#88 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Widziałes kiedyś wojnę w której walczą pojedyńcze osoby? Bo ja nie. Walkor vs Shta~ - ech taka walka trwałaby dłuuugo. I żadne z nich by jej nie podjęło. Takie postacie jak Valise, Walkor, Belth, Shta~da się ubić tylko i wyłącznie trapując ich i atakując masowo. Ale postaciami, które mają też koło 100 levelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() @lafi
Zabijanie kazdego kto nie jest polakiem nie jest chyba czescia wojny? obejrzyj sobie filmik z tej niby "wojny" to chyba zmienisz zdanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() gdybym tylko grał na danubi, to choćby z light magic missile albo ze zwykłym clubem poszedłbym na wojnę. lubię Szwedów (poza Tibią głównie), ale za każdego zfragowanego Polaka - 10 Szwedów. My się nigdy nie poddamy
lol na jednym screenie: "move you fuckin' polak" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
|
![]() to straszne co reprezentują niektórzy polacy (a raczej większość) !!
moim (skromnym) zdaniem, powinni się bić gracze od 30 lvl+ oni wiedzą jak sie gra i napewno nie wyzywali by szwedów od idiotów itp. wojna powinna sie odbyc miedzy np 20 osobami i oni załawili by sprawe szybko, a tak było dużoooo low lvli (którzy mają po 10-13 lat i potrafią tylko dużo gadać i uciekać jak robi się gorąco. osobiescie znam kilku szwedów i nic do nich nie mam ![]() właśnie na tej wojnie (i pewnie wielu innych) polacy pokazali jakimi są idiotami jeśli kogoś uraziłem to sory, ale pamietajcie, że "prawda kole w oczy" teraz wstyd się przyznawać, ze jest się POLAKIEM !!! ale i tak będe odpowiadał graczom, że jestem polakiem, licząc, że są w tibii ludzie MYŚLĄCY i wiedzą, że nie wszyscy są NOOBAMI ![]() miłej gry panowie o panie ![]() KONIEC
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
|
![]() PPs.poczytałem troche więcej o tym i gratuluje zabicia roomiego i doktora tylko doktor mówi że nie jest szwedem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Pieknie! Polacy pokazali klase!
|
![]() |
![]() |
#94 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
nie chce cie w jaki sposób obrazac.. ale mało wiesz w tej kwesti ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez AzbesciaK - 04-10-2004 o 08:58. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() super ss !!!! Więcej takich
![]()
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() Dla mnie powoli robi sie to smieszne. Mam wrazenie ze Ci patrioci graja na danubii od miesiaca i nie maja pojecia o przeszlosci Danubii ale nvm. Wczoraj pod depo w ab stalam sobie grzecznie robiac hmm i przyszla taka banda( bylo po 15 wiec szykowali sie na wojne). Kompletnie nie mogli sie zorganizowac, z podniecenia lali siebie nawzajem, kazali mi sie przebrac w ubranko naradowe spamujac mi ciagle przed twarza no i na koniec koronne... jak mnie jeden troszke wkurzyl, bo pisal obrazliwe texty( nienawidze chamstwa w grze), zwrocilam mu grzecznie uwage ze przynosi Polakom wstyd. Co uslyszalam ze mam rooka i ze on zna wiekszosc hlvl i nie mam co liczyc na pomoc mojej gildii. Ehh smiesze? zalosne? To ma byc patriotyzm?
Nie mam co sie martwic bo przeciez gram juz tutaj rok i swoje znajomosci mam, ale co tutaj sie dzieje to przechodzi wszelkie granice rozsadku. Moze te dzieciaki jak pare razy zgina zrezygnuja z gry i wszyscy odetchna z ulga? Danubia byla super jakos rok temu, teraz jest coraz gorzej.. ale nie mam zamiaru rezygnowac, bo wierze ze sie poprawi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Polska RZONDZI !
Hehe to taki zart bo smutna prawda-Nooby -.- Polacy chyba są najglupszą RASĄ ( ![]() ![]() Zabijanie w takiej grupie 60 lvl jak ja widzialem jak 3 20 lvl kosilo 70 lvl XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() @callista
oj nie pitol tylko wbijaj sie na inferne lvl trzeba robic @topic to ze mamy w kraju palantow i ze szwedzi maja palantow konczy sie wlasnie w tens posob jak na danubii ja sobie kulturalnie pkuje na infernie i bardzo sobie chwale znajomosc ze swe, br, gb, fr, a nawet kilkoma wlochami najsmieszniejsze jest to, ze zawsze jak jest jakas akcja (niezaleznie od serwera) do zorganizowania to czesc ludzi idzie ale wieksza czesc, glownie polakow, blokuje depo i wypowiada bluzgi w strone przeciwnika wolaja kazdego kto ma wyzszy lvl od nich na prv zeby pomoc ale jak juz pomoglem i chce wejsc do depo po bolty badz runy bo sie skonczyly, to blokuja wszyscy zebym tylko zginal i zeby zabrac moj loot dlatego po kilku takich przypadkach zrobilismy czystke w depo w ab (inferna), kilkadziesiat fragow i juz nikt nie blokuje depo sprawa hakow jest rzeczywiscie bardzo podejrzana 4 postacie w tym samym czasie? albo bylo dzielenie sie postaciami albo ktos musial niezle sie napocic zeby shakowac
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
![]() Jadka niezla ostania widzialem taka na test servie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() @Abdul
łoboshe czlowieku opanuj sie, pewnie jestes ktoryms z LC? od zawsze byly prowadzone wojny na danubii swe vs pl. hmm, czytasz moze forum tibii.com? tam jest mnostwo tematow "@polaks" "@about polaks" itp i caly czas tam szwedzi najezdzaja na polakow bo nie potrafia mowic po angielsku. to nie nasza wina ze w polsce wieksza czesc stanowia ludzi mlodzi ktorzy graja w tibie. pamietasz moze jak "grimmy" jak napisal ze powinnismy zostac uduszeni jak nasi przodkowie w obozach koncentracyjnyc? moglbym podac jescze duuzo przykladow ale musze leciec. zalosne to jest i ty mowisz jacy " to my polacy" jestesmy rasistami? ![]() przemysl to |
![]() |
![]() |