Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2007, 22:02   #266
Ddevil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Z tego co widze, bardzo zabraklo Ci przed tym zdaniem dopisku "IMHO". Wiec prostuje to teraz. Moim skromniutkim zdaniem knight jest udupiony, co jednak nie zmienia faktu, ze jest bardzo dobra (jak i kazda inna!) profesja.

(...)

Nie, przytaczanie argumentow nie wykracza poza moj skromny rozumek. Nie uwazalem jednak, ze przytaczanie ich bedzie w ogole potrzebne, skoro, jak sam wspomniales, sa one wykladane jak na tacy od blisko 250 czy tam 300 postow (nie wnikam).
Pozdrawiam.
Tutaj wychodzi to, o czym wspominałem w dalszej części mojego postu. Skoro sam twierdzisz, że temat jest już wyczerpany, to po co się udzielasz? Czyż nie jest to, tak jak mówiłem, w myśl zasady "mimo że nie mam nic sensownego do powiedzenia, to muszę się odezwać, bo tak"? Bo w takim razie jaki cel miał twój post, skoro, jak sam przyznałeś, temat jest wyczerpany.

"IMHO" i pochodne od tego to też skrajna głupota. Wyrażenie swojego zdania nic nie wnosi do dyskusji! Zatem, po co w ogóle się w takim wypadku odzywać? Albo piszesz rzetelną opinie na jakiś temat, budując ją na solidnych fundamentach z argumentów, albo się nie wypowiadaj. Twoje zdanie nikogo nie interesuje (oczywiście nie chodzi tu konkretnie o TWOJE zdanie, tylko o zdanie każdego, który w ten sposób się wypowiada).

Wybacz trochę ofensywny charakter poprzedniego posta, ale tak to już bywa czasem...

Ostatnio edytowany przez Ddevil - 09-04-2007 o 22:03.
Ddevil jest offline   Odpowiedz z Cytatem