Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2007, 16:36   #959
Dadinz
Użytkownik Forum

Dadinz's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto of Deth Pokaż post
Nie oddam Bohów ponieważ mnie wyhuj*** nie odzyskałem loota więc nie będe wam robił runek i odchodze z tego świata mama nadzieje że przegracie tą wojne Samek i Axel mieli racje co do was ale jak widać ja byłem ślepy pozdro
-.- nie płacz...ale żeby być po stronie szwedów ...chyba nie doświadczyłeś na własnej skórze PA z ich strony

Cytuj:
Mozliwe ze bede mial kilka itemów od mojego rl kumpla na xerenie bym je sprzedal i chcial bym przylaczyc sie do wojny (ale jeszcze nic pewnego z tymi itemami)
A co do ludzi którzy pisza ze teraz swe pomagaja to jebijcie sie w leb ludzie czy wy tego nie widzieliscie jakie tengu PA robilo wpadal Mitzum albo ktos z jego ludzi z gildi na żólwie i bylo "Pay boh or ded" albo "pay armor or ded" sam mialem taka sytuacje ale wczesniej pomyslalem i leather bootsy nosilem ze soba w bp i jak Mitzum wpadl to pokazalem mu leather buty chcial arma pokazelam mu p arma i mnie zostawil. Mam nadzieje ze Polacy wygraja ta wojne i wreszcie bedzie spokuj na Xerenie
Dzisiaj 15:43
dokładnie

JEDZIECIE Z KU**AMI ja caly czas wam sd robie ;p, wczoraj była fajna bitwa w ab tylko więcej osób powinno uczestniczyć, brakowało arefriusa itp.
Dadinz jest offline