![]() |
#941 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moje przypuszczenia: Wygrana: PA na Xerenie Przegrana: Odejście z Xereny |
|
|
![]() |
#942 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie robicie ?? wczoraj jeszcze robiliście :> bo się natknełem ale naszczęście udało mi sie uciec ![]() Btw możecie mi pogratulować uratowanie mitzumowi dupy bo to moje sio go uleczyło a nie jakis uh ^^ I jeszcze jedno... chciałem oświadczyć że pomagał swe ponieważ noob chary (teraźniejszego kamikadze) jakiś czas temu zjebało mi chara ( 2 akcje dziennie robili ) i jak straciłem szacunek to pl to zaczołem szukać innych kumpli a że swe mi zawsze pomagali da sie z nimi pogadać i wogule fajniej sie z nimi gra..dlatego chciałem się WbK odwdzięczyć. I nie obawiam sie wiadomości już padasz, masz hunta, nie pograsz se tu itp. ponieważ jak bym nie padl za pomaganie swe to i tak byście wymyślili inny głupi powod. Ostatnio edytowany przez bulasek - 26-04-2007 o 08:33. |
|
![]() |
![]() |
#943 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x up
Oj dzieciaku tylko my mamy nooobchary? Co innego jakby name sie powtarzaly ale z tego co wiem random pk na noobcharach nie bylo. Ps.90% forum narzekania na szwedow a teraz przyjaciele sie znalezli zal.pl
#945 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ale to ten sam team co kiedyś mnie uwalał.... A wiem że to tyferius i spółka była
|
![]() |
![]() |
#946 |
Guest
|
![]() Niech sie dzieje co chce najlepiej jakby odeszło z servera Wannabe kamikaze i Tengu i by był Święty spokój
|
![]() |
#947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie padles widocznie nie byles celem bo w 20 osob bysmy cie zabili na loozie nie moja wina ze wszyscy nie siedza na vencie i nie da sie tak pokierowac...
#948 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom nie padłem tylko przez nieuwage paru osób lecz nie powiem dokładnie co dokładnie zrobili źle bo nie będę sam sobie grobu kopał
|
![]() |
![]() |
#949 |
Guest
|
![]() Zulin theseius (*) History Knight 151 -983,707
Apr 25 2007, 21:57:30 CEST Killed at Level 152 by Tyferius and by Gamio Jest 2-0 dla Polski we fragach. Jest lepiej niż by się wydawało ![]() ![]() Komentować ![]() Filmik: http://rapidshare.com/files/27972878/zullindie152.avi Screen: ![]() Może trochę o wojnie: Wojnę zaczeli szwedzi zabijając bez przyczyny polaków Kavare, Elenrosa, Areafriusa... Teraz czas na nas... Hail Wannabe Kamikazze ![]() |
![]() |
#950 |
Guest
|
![]() Boze ten noob zawsze musi sie wwalac w trapa
![]() Frag znow Gamia Skan z jotti dla trolli: Scan taken on 26 Apr 2007 06:11:07 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
![]() |
#951 |
Guest
|
![]() No i tera niedowiarki macie że to polacy wygrywają hahatak dalej
|
![]() |
#952 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]()
#953 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 65
Skille: 78/74
|
![]() Cytuj:
Chyba raczej tylko takich zdrajców jak ty. Gratulacje fraga Kamikaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#954 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 65
Skille: 78/74
|
![]() Cytuj:
![]() Tylko tracisz swój czas na tym forum niema noobów no może poza tobą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#955 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich,też chiałbym pomoc albo tym ed albo noob harem jak cos to msg pozdrawiam
|
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() @foka26
Jesli mozesz rzucać rune paralize to jestes bardzo mile widziany... PA napewno nie dotyczy ludzi ktorzy nam pomagają.. ci co nie wierza w nas... wasza sprawa.. wiara czyni cuda ![]() I do all.. BLZZZ LEAVE US NOOB HACKERZzzz ![]()
#957 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() btw filmiku nikt nie dostanie w formie TibiCam.. ale oczekujcie kolejnego episodu o Zulinie
![]() ![]()
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Mozliwe ze bede mial kilka itemów od mojego rl kumpla na xerenie bym je sprzedal i chcial bym przylaczyc sie do wojny (ale jeszcze nic pewnego z tymi itemami)
A co do ludzi którzy pisza ze teraz swe pomagaja to jebijcie sie w leb ludzie czy wy tego nie widzieliscie jakie tengu PA robilo wpadal Mitzum albo ktos z jego ludzi z gildi na żólwie i bylo "Pay boh or ded" albo "pay armor or ded" sam mialem taka sytuacje ale wczesniej pomyslalem i leather bootsy nosilem ze soba w bp i jak Mitzum wpadl to pokazalem mu leather buty chcial arma pokazelam mu p arma i mnie zostawil. Mam nadzieje ze Polacy wygraja ta wojne i wreszcie bedzie spokuj na Xerenie ![]()
#959 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
JEDZIECIE Z KU**AMI ja caly czas wam sd robie ;p, wczoraj była fajna bitwa w ab tylko więcej osób powinno uczestniczyć, brakowało arefriusa itp. |
||
![]() |