Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marciniek
Jak dla mnie to świetny pomysł, przynajmniej ma się jakieś wrażenia.
|
na 60 levie biore 3 na klate i nie uwazam tego za jakis super wyczyn
Cytuj:
Taki 180 ek nie expi tam za darmo, tylko zarabia i to całkiem przyzwoitą kaskę. Knight często się decyduje na większy zarobek kosztem wolniejszego expa, dlatego szuka się "złotego środka". Za to "my" nie przywykliśmy do tekstów "nie poszczęściło mi się i nie poleciało mpa - jestem xxx kgp w plecy".
|
sorc tak ma. druid tak ma. tylok knight w zasadzie zawsze jest do przodu na demcach. jak ma dobrego siohera to zawsze
Cytuj:
Tibia zawsze była łatwa, tylko kiedyś jeszcze wyobraźnia gracza wchodziła w grę, teraz czas odgrywa pierwszoplanową rolę.
|
kiedys tibia nie byla latwa. kiedys zbloczenie czy zsolowanie draga na 25 levie knightem to byl wyczyn. trzeba bylo niezle uwazac, zeby dobrze wycelowac uha w siebie, czy hmma w kogos
Cytuj:
Hlvle mają tą przewagę, że potrafią expić na mocniejszych potworkach z zyskiem, tylko że w połączeniu z możliwością nabycia nieograniczonych ilości środków do expienia (której wcześniej nie było) możemy obserwować roboty patrzące tylko na cyferki i balansujące na granicy resztek staminy.
|
wystarczy grac ponizej 8h dziennie zeby sie stamina regenerowala. w ciagu tych 8h idz i poexpij sobie z predkoscia 150-200k expa na godzinke, to bedziesz wiedzial co to jest szybki i efektowny exp