Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DeJWidEk
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia  ,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy
|
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>
@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]
P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)