Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-05-2007, 16:07   #261
wojtekzs
Użytkownik Forum

wojtekzs's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Imię: Valtro Eth
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Never Again
Świat: Refugia
Poziom: 275
Poziom mag.: 87
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
1/3 mms , albo nawet 1/4 jak bloker bieże 50 % , niewiem jak wy się tam uamawialiście.
ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola
wojtekzs jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-05-2007, 17:23   #262
Toca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja

Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wojtekzs Pokaż post
ja dalem 20 bp sd i 10 bp uh all lot byl moj wiec nie zadne 1/3 tylko all.ale ooni nie zarobia straca blesy a dejwidek aola
Wiec powiedz mi co mial z tego Dejwidek ?x]
Toca jest offline  
stary 11-05-2007, 17:54   #263
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca Pokaż post
Dokladnie

Btw Oen,Raltion,Drallan i Sudah made Annihilator Room

Ostatnio edytowany przez Boltina89 - 11-05-2007 o 17:58.
Boltina89 jest offline  
stary 11-05-2007, 17:54   #264
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006

Świat: Askara
Domyślny

To ze mogl go ojebac
Ascario jest offline  
stary 11-05-2007, 18:00   #265
wojtekzs
Użytkownik Forum

wojtekzs's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Adelao prosze Cie jak nie rozumiesz tematu to prosze nie wypowiadaj sie powiedz czego nie rozumiesz??bo tu nie ma czego rozumiec oni padna i o czym wiecej gadac.temat zamkniety napisze wam jak padna
wojtekzs jest offline  
stary 11-05-2007, 18:42   #266
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
To ze mogl go ojebac
O to wlasnie mi chodzi, bo innego wyboru nie widze x]

Kuba~ Dlaczeo ty zamiast spacji robisz . ?
Toca jest offline  
stary 11-05-2007, 18:50   #267
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
To ze mogl go ojebac
Jeszcze jest motyw szybkiego expa dla brata.
Zimpa jest offline  
stary 11-05-2007, 19:25   #268
DeJWidEk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2007

Imię: Dejwidek
Poziom: 143
Skille: 95/90
Poziom mag.: 7
Domyślny HHahahah NUbajs rox

Cytuj:
14:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dejwidek. He was killed by a demon.
kuba the galana
May 10 2007, 16:48:46 CEST Killed at Level 50 by Parencikos
za to mnie ubil bo dwaj braciszki mieli kickai na moich oczach padl a na koniec kupil blesy i wrocil lotnelismy mms i na koncu mnie ubili.Najlepsze jest to ze w miedzy czasie respa kolesie ojebali moja chatke do ktorej mili inva.kto chce zarobic i ich ubic posze pisac
WoWOWW!!! gz nubq nie uhnoles mnie bo masz pvp jak moja babcia, a padles za to ze jak ja z parenem szedlem na hero ty za nami laziles i lales potworki tez.. ( nie sluchales sie) + to ze mnie nie uhnoles.. to byly 2 reasony na twoj ded.
ajajajajaj gdybym wam pokopiowal co on mi pisal..teksty kazdego nooba "dojade cie w rl etc.." zwale mialem z niego w h.. , a to ze nieby kogos na mnie nasylasz to wiesz... pogorsza twoja sytuacje bo na galanie sobie juz nie pograsz.. nie sram sie ciebie.. btw.. nie placz o chate bo miales w niej same tapestry, owoce i kolorowe jajka! nie placz!!!! nic w tej chacie nie miales ciekawego bo nie ufales parenowi To na tyle... Bu!!

P.S. twoj ded nie zwrocil mi blessow

Dejw~//
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 19:34   #269
DeJWidEk
Użytkownik forum

Domyślny Drogi Adelao =*

Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, a nie mowilem zebys z nimi nie szedl, ze SD sie nie zwroca, to nie ja pojde "spoko kolesie" to masz tych swoich "spoko kolesi" ojebali Ci domek i zajebali Cie ! rotflll (Adelao zawsze ma racje) a tak apropo napisesz do takiego Camuha ze mu zaplacisz 150k i spokojnie jebna Dejwidka x]
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia ,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 19:38   #270
DeJWidEk
Użytkownik forum

Domyślny huhuhu

Cytuj:
Dejwidek to by mial z tego, ze kuba~ chcial tylko zeby mu sie zwrocilo za sdki i uhy, a reszta miala byc moja i parena.. skonczylo sie tak jak sie skonczylo.. trudno , ja sie nie martwie ;D
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 19:53   #271
wojtekzs
Użytkownik Forum

wojtekzs's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DeJWidEk Pokaż post
oni nie potrzebuja wiecej wrogow juz, poza tym nie znasz mnie mialem reason zeby go oje...c , a to ze nie zgodzilem sie na ciebie u mnie w gildii to nie znaczy zebys odrazu mnie oczernial noobie.. tyle expa co stracilem przez to ze mnie nie uhnol to wy chyba nawet nie macie, a jesli nawet to dla was jest cale zycie expienia ,
co do vaera to on go nie poprosi bo ma od niego hunta, tak to jest z noobami robi se u kazdego problemy
no w koncu na to czekalem piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.
wojtekzs jest offline  
stary 11-05-2007, 19:58   #272
DeJWidEk
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
no w koncu na to czekalem piszesz to tylko po to zeby zapomniec o tym jak masz przejebane mam twoj adres i sam skasujesz swojego chara 17-latku a twoj 16-letni braciszek tez to zrobi.padles bo masz albo nobiaszczy komp albo ten,lub ze jestes noobem az milo bylo patrzec jak 143 najt pada jak szmata.nie sluchalem sie was bo nie mialem takiego zamiaru.a skonczylo sie jak skonczylo.narka nie pisz na tym forum swoich zali dzieciaku.
Yea YEAYEAYA!! jak ja to lubie znow to noobowskie "zjade cie na rl"
ROXX!!! uwazaj lepiej
tak ogolnie.. trzeba byc konkretnym debilem, zamulem i noobem zeby wiazac tibie z real
nie ma co... zal takich, twoja sprawa.. pokazujesz wlasnie jaki z ciebie maniak i debil..
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 20:01   #273
DeJWidEk
Użytkownik forum

Domyślny Omg -.-

a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 20:22   #274
wojtekzs
Użytkownik Forum

wojtekzs's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a co do przyjemnosci jak 143 najt pada... to przypomnij sobie jak mnie przepraszales.. i blagales zebym ci nic nie zrobil.. mowiles ze nic nie mogles zrobic ze naprawde przepraaszasz.. lizales dupe ze h..
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne idz stad
wojtekzs jest offline  
stary 11-05-2007, 20:48   #275
Toca
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Po 1. W dupie to mam , ze nie chcailes dac mi invite do gildi x]
Po 2. nOObem to raczej ty jestes x]
Po 3. Nie chce mi sie grac w ta nudna gra, jak juz wole ciekawsze rzeczy robic zwiazane z nia x]
Po 4. Niby kto oni? rownie dobrze moze zaplacic Xeio i Myrob~ zeby znalezli ekipe ktora nie jest w wojnie i Cie jebnac... ;>

@teraz przejdzmy do rzeczy przez, ktora musze wyjsc i sie porzadnie najebac, KAMIL THE GALANa to co pisesz jest zalosne jak mozna kogos straszyc ze wbijesz mu sie do domu jak ma zmkniete drzwi jest u siebie w miescie (chyba ma kolegow) no i ty nie masz nawet 18 lat -,- a jedziesz na kogos wiek x]

P.s I jeszcze jedno jaki inters mial w tym Kamil~ ze mialo mu sie zwrocic tylko za sd ? -,- x)
Toca jest offline  
stary 11-05-2007, 20:52   #276
DeJWidEk
Użytkownik forum

Domyślny Zal, Zal , Zal!!! !

Cytuj:
ty mieszam w to rl bo stracilem w huj kasy ktora bym puscil na allegro a przypominasz sobie jak plakales ze straciles tyle expa i 100k na blesy i aola az mi sie ciebie zal zrobilo bo grales 24/hzeby wbic ten lvl .nawet do szkoly nie chodziles jak sam mowiles bo musiales odrobic straty.kto tu wiaze rzycie w rl z gra??niby ja??to ty jestes maniakiem i kazdy wie ze myslisz tylko o tym jak tu wbic kolejny lvl swiadcza o tym twoje szybko wbijane lvl.teraz nie bedziesz ich wbijal tylko odrabial straty.a na koniec sam skasujesz chara.prosze nie opowiadaj tu bajek.to jest zalosne idz stad
gdybym gral 24h dziennieto bym robil lvl dziennie, nie chodzilem do szkoly bo bylo wolne lajzo, i mam na ciebie wyje.. ne bo za takie wiozanie rl z tibia mozna po pizdzie, podejdz to zobaczysz nie bede sie z toba wiecej klucil bo zal czasu

ZAL, ZAL , ZAL!!! ! czlowieku pomysl nad soba
DeJWidEk jest offline  
stary 11-05-2007, 20:53   #277
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006

Świat: Askara
Domyślny

Dejwidek to maniak, ja tez mialem taki okres ze expilem jak glupi, ale szybko mi sie znbudzilo. Podziwiam go za to ze potrafi tyle polowac knightem Kuba powiedz mi jakis Ty miales w tym interes? Idziesz z nimi na demony, i dostajesz loot, ktory Ci zwroci za uhy i sdki, a co jezeli poleci MMS i Mpa? Ty dostajesz MMSa a oni biora Mpa tak? To sie nazywanie wchodzenie w dupe, bo ja nie widze zadnej korzysci dla CIebie, a te sdki lepiej juz bylo sprzedac i manasy kupic na szybki exp.

@Dejwidek

Moze i Vaero go huntuje, ale co stoi na przeszkodzie zeby sie do was doczepil? nie wiem jakie sa relacje miedzy wami, jednak na wszystkich trzeba uwazac. To jest Galana
Ascario jest offline  
stary 11-05-2007, 21:02   #278
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
To, ze tyle gra to jego sprawa. Chce byc dobry w te gre, to mu tego nie zabraniaj. Nie groz mu na rl, bo to kojeny rodzial ksiazki pod tytulem Zal.pl (jakze uwielbianym przez polskich noobikow)

Dejwidek nie zrobil moze poprawnie, patrzac jednak na lvl, na rzeczy, ktore robili inni (o duzo mniejszym lvlu) playersi, to wcale nie jest to wielka zbrodnia. Moze wyczail nooba, na ktorym zrobil dobry interes. Jego sprawa, a Ty nie powinies mu grozic konsekwencjami w rl zyciu. Bo to zalosne. Jego wiek tez ma sie do tego jak piernik do wiatraka.

Pozdro,
Boltina/
stary 11-05-2007, 21:12   #279
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.

Frajerze, nie mieszaj real z tibia, widac ze tak cie zmaniaczylo, ze na rl juz chcesz, przyjedz d0 mnie ^^. Nawet lizales pupke w tym celu

Dejwidek
To ile expi dejwi, to was gowno obchodzi. Moze grac tyle ile chce, przynajmniej nikomu na rl nie grozi. Graj dalej, oni cie poki co nie rusza, wola se lyknac kase a cie nie zabijac, tylko powiedziec tobie payment xD
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 11-05-2007, 21:14   #280
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Poznan Wierzbięcice 11. Prosze o wpieprz od wojtasa.
xD

Wierzbiecice, Wilda wiiisz =]

Ojciec mial tam mieszkanie, to czasami tam nocowalem ^.-

Dejwidka gra nie powinna nikogo obchodzic. To jego zycie, jego szkola, jego gra i jego lvl

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania