Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolidos
Heh.... tylko te słowa "do doopy" idealnie odzwierciedlają wygląd i wykonanie tych userbarów.
A co do twojej dysortografi.... w zeszycie rozumiem, ale na kompuetrze masz Worda itd. ! Tłumaczenie się, że robie błedy, bo mam dysortografie pokazuje nam kim jesteś. Zamiast starać się, przeczytać kilka razy posta, przepuścić go przez Worda, to ty przeczytasz aż raz i klikasz "Wyślij odpowiedź".... a niech się reszta męczy z czytaniem posta z tak rażącymi błędami.
Zresztą zastanawia mnie, czemu tylko na forach związanych z Tibią spotykam ludzi którzy wykręcają się "dysami"...hmmm.... może tutaj jest najwięcej 10-14 latków, którzy uważają się za najważniejszych na świecie.
|
Sorki ale ja mam 17 lat.... i nie mam worda, sorki ale nie będe wydawał kupe kasy na Offica... To że ty sobie ściągnołeś oznacza że jesteś piratem i tyle... życze dużej kary pieniężnej...
"ale na kompuetrze masz Worda" haha sam byś mogl przepuścic przez tego swojego pirackiego Worda...
Jak mi zwracasz uwage na temat ortografii to chociaz sam nie popełniaj błędów...
@Jackz
Sorki ale Cie nie rozumiem... czemu ty do mnie piszesz... Musiałeś nicki chyba pomylić, bo to nie ja robie te UB...
PozdrO