|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Imię: @#$@^&%*
Profesja: Druid
Gildia: Twilight Angels
Świat: Secura
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Tym mnie rozwaliłeś... Jeżeli jestes dysortografem, to tym bardziej przyda ci się słownik. Będziesz mógł sprawdzić jak co się pisze zanim się wypowiesz na forum.
Ostatnio edytowany przez Cheesey - 12-05-2007 o 14:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() @Wszystkich z MTA
Według mnie zachowujecie się jak dzieci zamiast pomóc koledze ,potraficie jedynie go poniżyć ewentualine pojechać. Eh... tacy jak wy nie powinni należeć do mta. W końcu dla artysty najważniejsze jest podejście a nie umiejętności! @Lemukew Tworzysz dokument 380x60 (niewiem ile tam bierzecie na userbary). Wklejasz obrazek. Ctrl+shift+n ,używasz elipse toola pod rectangle tool. Wypełniasz białą farbą i w layer-layer style zmieniasz z Normal na Soft Light. Następnie bierzesz T i wypisujesz jakiś text. Layer-Layer style - soft light nastęnie w tym samym drop shadow 1/1 ustawiasz w drugim i trzecim pasku. Następnie Ctrl+shift+n , Ctrl+a i prawy przycisk myszy. Wybierasz stroke i 1px. Powinno lepiej wyglądać. O ile używasz photoshopa bo to mi wygląda na painta ![]()
"Ze wszystkich elementów mędrzec wodę winien obrać za swego nauczyciela.Jest ustępliwa, ale wszystko zwycięża. Gasi ogień, a gdy czasem bywa przezeń pobita, ratuje się ucieczką jako para, zmieniając swą postać. Rozmywa ziemię, gdy miękka a kiedy napotyka twardą skałę, szuka okrężnej drogi. Nawilża atmosferę, by umarł wiatr, żelazo przemienia w rdzę, aż rozsypie się w pył." Nan Yeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: *~>Olsztyn<~*
Imię: Ice Gacus
Profesja: Knight
Świat: *~>HARMONIA<~*
Poziom: 50+
Skille: 70~/70~
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Dla tych wszystkich co pragneli elipsy ...
![]() I wszystkie efekty ktore udalo mi sie zrobic... ![]() Niewidze tutaj nic ładnego a wy -.-? Ostatnio edytowany przez IceGacus - 12-05-2007 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Nie elipsy tylko efekt szkła
![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wytłumacz mi, dlaczego zielone? I dlaczego masz pretensje do (nas) ludzi, którzy cię krytykują? Jak już ktoś powiedział, jeżeli nie chcesz krytyki to nie wystawiaj swoich prac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee.. ty jesteś durniem ? Chyba napisałem jednożnacznie że białą farbą ! I bez bevel and emboss -.-.
Gacus na twoim miejscu bym se darował i poszukał innej dziedziny w której byś się sprawdził.
"Ze wszystkich elementów mędrzec wodę winien obrać za swego nauczyciela.Jest ustępliwa, ale wszystko zwycięża. Gasi ogień, a gdy czasem bywa przezeń pobita, ratuje się ucieczką jako para, zmieniając swą postać. Rozmywa ziemię, gdy miękka a kiedy napotyka twardą skałę, szuka okrężnej drogi. Nawilża atmosferę, by umarł wiatr, żelazo przemienia w rdzę, aż rozsypie się w pył." Nan Yeo |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
HAHA co ja ma sie ciebie słuchac ?? Biała farba szkoda ze nie fioletowa -.- Kto ja jestem ze ma sie ciebie słuchać... Wy*******aj mi z tad smutasie.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo biała farba ( ze zmniejszonym kryciem) daje efekt szkła. (patrz mój podpis)
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie pozwalaj sobie... On ci powiedział po prostu jak zrobić żeby było dobrze, a ty się rzucasz jak jakiś psychol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() On pierwszy mnie wyzwal niech on sobie za duzo niepozwala...
Jak bys niezauwazyl nazwal mnie durniem... Niema podstaw ani prawa zeby mnie tak nazywac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chciał dobrze. Koniec offtopu!!
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() To ty tak nas najpierw tak nazwałaś, tylko, że zedytowałaś posta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() To było pytanie.
Dalej nie mam zamiaru polemizować. W końcu nie będę się zniżać do twego poziomu...
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po 1 twoje us mnie nie zachwyciły us powinien wyglądać tak
![]() Po 2 200 gp -.- nie opala cie ponieważ w dziale grafika jest temat Avatary, Sygnatury & Company i tam na pewno jak ładnie zrobią ci us Po 3 wszystkie pozytywne komentarze na temat twoich us to są twoi kumple Po 4 Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wkońcu jakis porzadny koment tylko niezgadzam sie z : pkt 2 poniewaz jak bys czytal wczesniej to robie to poto aby cos zarobic po hacku wlasnie przez te userbary uzbieralem potrzebne mi 3 k na f axe pkt 3 wez sobie na tibia.com jakis nick z userbara i zobacz czy w friendach tam bede -.- Pozdro... @edit do wszystkich ktorzy mowia o efekcie szkła pytalem sie ludzi ktorym robilem userbary czy ma byc jakis efekt nikt niechcial to nie robilem<<< mysle ze juz niebedzie komentazu w stylu "gdzie efekt szkła gdzie costam i blablabla" Juz pisalem podobny koment ale widac ze nieczytacie. Ostatnio edytowany przez IceGacus - 12-05-2007 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
eh zal ogolem jak sie myli ksztalt z efektem... no ale zycie.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Magerwar
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
"ale na kompuetrze masz Worda" haha sam byś mogl przepuścic przez tego swojego pirackiego Worda... Jak mi zwracasz uwage na temat ortografii to chociaz sam nie popełniaj błędów... @Jackz Sorki ale Cie nie rozumiem... czemu ty do mnie piszesz... Musiałeś nicki chyba pomylić, bo to nie ja robie te UB... PozdrO ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Lemukew - 12-05-2007 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
No to koniec rozmowy A co do ortografii to ma rację lepiej dawaj litery takie jak ż , ś , ć , itp sorki za offtopa Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 13-05-2007 o 13:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry sposób na kase
![]() ![]() |
![]() |
![]() |