Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 15-05-2007, 17:03   #4767
Van007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enverox Pokaż post
Więc mnie oświec polacksie
Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii).

Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze.
@Xevres,

O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com
Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane

@Tina Gre~
Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU"
ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx.
Van007 jest offline