![]() |
#4761 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#4762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Guest
|
![]() I co teraz będziecie się kłucić ??
![]() |
![]() |
#4764 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Co Ty wogóle piszesz człowieku Suva nie wywiązuje się z danego słowa a obiecywał Ci coś kiedyś ? Jeśli nie jesteś takim Polacskiem to podaj swój nick w grze niech każdy dowie się jak twój char bierze czynny udział w akcji "ratujmy Obiside męcząc każdego kto nam nie pomaga". Nie pisz więcej takich głupot bo czytając twoje posty mam wrażenie że ktoś napisał jakiegoś bota który spamuj to forum co jakiś czas... |
|
![]() |
![]() |
#4765 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fin'er
panu juz podziekujemy
#4766 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja czegos nie rozumiem bo nie jestem w centrum wydarzen
ale dlaczego jakis suv czy van delsal czy konzbi mialby sie bic z ludzmi ktorzy nic zlego im nie zrobili czyli z NG ? Bo Vanum czy Kiroj czy hawki walcza ? Moim zdaniem jest to ich wybor chca to niech walcza jak lubia ale niemoga zmuszac czy wysmiewac innych ze nie robia tak jak oni. |
![]() |
![]() |
#4767 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wydaje mi sie,zebys byl osoba,ktora jest w stanie pojac cokolwiek.Nawet jezeli co nie co zostalo juz tutaj wyjasnione,Ty dalej i tak piszesz totalne brednie.Po drugie "strugasz" na tym forum jakiegos totalnego "kozacksa"(Wybacz,uzyczylem twojego stylu),a boisz sie podac swojego nicku w grze.A na koniec taka mala dygresja dla tych wszystkich,ktorzy w tym momencie
wychwalaja Last Sunrise & Vanum(Oczywiscie nie neguje tych gildii). ![]() Szczerze mowiac stronie "Vanum" mam b. duzo do zarzucenia z doswiadczen wlasnych,i moich znajomych.Ale czy bedzie lepiej,czy gorzej to czas pokaze. @Xevres, O ile sie nie myle jestes polakiem,a wiec chcialem w tym miejscu,nie co uchylic rabka tajemnicy mojej wypowiedzi na Tibia.com ![]() Dobrze zdajesz sobie z tego sprawe,ze 90% ludzi od was botowalo na larvach,rotach itd.Rownie dobrze zdajesz sobie sprawe z tego,ze nie mam dowodow w postaci cams,moje screeny zapewne sa zfakeowane ![]() @Tina Gre~ Btw,wyzywajac kogos od s*****eli,matkojebcow,pedalow etc. pokazujecie tylko,ze do pewnych spraw nie dojrzeliscie.Nie wiem czy macie byc zamiar drugimi "Mentorkami i Casspami",bo obilo mi sie o uszy,ze b. tanio pacce realizujesz 100-130k.Ponadto delikwent "zmuszany" jest do zaplaty,lub "CALE VANUM & LAST SUNRISE CI NA******** GNOJU" ps:Tylko nie robcie mi wlotu na chate czarna beta plx. ![]() |
![]() |
![]() |
#4768 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale nie debatujcie na ten temat.On i tak wie swoje. |
|
![]() |
![]() |
#4769 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ile dobrze wiem Van to do viebie nikt nie mial pretensji
![]() zreszta do nikogo innego procz suva tez nie ktos cos powiedzial,reszta podchwycila i pierdoli jakies glupoty
#4770 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Profesja: Elite Knight
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
a nawet jezeli tak jest, to co ? Chce tak grac to jego sprawa. Powtorze sie mowiac ze powtarzasz rzecz ktora byla 100 razy juz wypisywana na kazdym chyba mozliwym forum. Znajdz prosze jakis nowy temat. |
|
![]() |
![]() |
#4771 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tu nei chodiz o to jak gra,ale ze sobie robi z ryja szmate. ktos mu bronil powiedziec "nie sory chlopaki nie bede walczyc nie mam nic przeciwko ng"?
#4772 |
Użytkownik Forum
|
![]() van to nie tina tylko error frajer o ktorym juz dawno mowilem ^^ i mialem byc za niego hunted
![]() Co do Qxa mial 2 ownerow a ja go kupile za moje acc po czym mnie zhackowali ;/ ale sie tym zajme olsztyn niedaleko ^^ |
![]() |
![]() |
#4773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Brawo Skorr : :*:*:*:
juz pisalem .... kurwa skoro kazdy moze robic co chce i nie dotrzymywac slow bo to jest tylko gra to jestem kurwa ciekaw jakby ls was pozabijalo ... ale wy wtedy powiecie spoko Ls obiecalo nam ze nas nie zabija ale nas zabili ale nic sie nie stalo to tylko gra moga grac jak chca nic do nich nie mam ??? blagam kurwaaaa o ile suv nie dotrzymuje danego slowa to chociaz nie jest idiota .... kurwa kazdy mowi ze gowno wie ze tylko Wy wiecie co Suv uwaza do chuja itd .... ale to ja z nim tozmawialem i wszystko zalatwialem i ewentualnie pephy ryba ... a piszecie jakbysce czytali moje gg i msn .... a skad wiecie jaki byl uklad miedzy nami ?? o ile se przypominam to napisalem sytuacje z suvem dlugiego posta aby kazdy mogl wiedziec jak bylo ... a wy kurwa swoje ... zreszta Env ma prawo wiedziec moze byl w Et ?? a bynajmniej nam pomagal czynnie i co nie co go sluchy doszly ?? ale wiem wiem Suv ma prawo robic co chce swieta racja to tylko gra internetowa slowa nie musi dotrzymywac slowo przyjazn w tibii nie istnieje dla WAS ..... cos jeszcze mam wyjasnic ?? bo skoro kazdy moze robic co chce nie liczyc sie z inna osoba ktora stawiala za niego opinie swoje dobre imie to chyba nie ma prawa byc mowy o przyjazni w tibiii ... Van : porozmawialismy sobie wszystko wpozradku nic do ciebie nie mam wrecz zaczalem cie lubic ![]() |
![]() |
![]() |
#4774 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytalem ten temat od czasu, gdy kolega powiedzial mi, ze napisali cos o nas.
Czytam i czytam, a wy w kolko to samo...chcial bym powiedziec wam ze juz wiemy kto jest polacksem, pa'erem, botterem, thiefem, backstaberem, pkerem, kretynem, noobem, no liferem...wiec nie ciagnijcie tego tematu tylko zajmijcie sie czyms pozytecznym. Vanum...zabilismy kogo zabilismy i tego nie odwrocicie, jedyne co zrobiliscie to posta na forum jacy to my zli jestesmy etc; nikogo od nas nie znacie a piszecie co wam tylko do glowy przyjdzie aby nas oczernic. Jedyna osoba, ktora nie zasluzyla na smierc byl Lucrus Xothic, Error the blade po prostu nas wykorzystal (on tu juz przyszlosci nie ma, czy wygramy czy nie). Prosze mi tu nie wyskakiwac, ze ktos jeszcze padl za nic, bo i tak wam nie uwierze. Gdy szlismy kogos zabic zawsze rozwazalismy to na TSie. Wiekszosc z was nie ma do mnie zalu tylko do innych czlonkow Vanum, tak mi sie wydaje. Wg. mnie to jest wasz wybor, lubicie byc wykopywani z respow, lubicie byc ponizani, lubicie byc zabijani, lubicie byc wykorzystywani to sobie zostancie "neutralni", ja nigdy nie bylem neutralny (nie liczac poczatku mojej gry) i nie zaluje tego, przynajmniej nie bylem wykopywany z jednego respa na drugi, gdy tylko to sie komus podobalo. Z tego co widze to Polacy gineli od NG, ale dalej sa neutralni i ich kochaja za to ze moga miec fajne napisy na stronie, no ale chyba nie zauwazyli ze cos takiego jak "Killed at lvl...." nie daje im nic dobrego, tylko straty w lvlu i skillach oraz ich godnosci. "Have fun" |
![]() |
![]() |
#4775 |
Użytkownik Forum
|
![]() z jednym sie zgodze ... kto jasno mowi " nie sluchaj kiroy nie pomoge wam w wojnie boje sie , nie umiem walczyc , mam kumpli w NG " jest dla mnie spoko poniewaz nie owija w bawelne ala : taa dojde tylko wbije 100 lvl potem ta dojde tylko wbije 120 lvl potem ze ma lagi kicki mama nie pozwala grac sratata .... jak ktos nie potrafi powiedziec prosto z mostu ze nie chce walczyc to potem klamie mydli oczy i leci w chuj i przez to jest sytuacja z Suvem ... a mozna by od razu powiedziec o co biegai tyle ... i se garc w spokoju ... a jak ktos nadal uwaza ze nie musi mowic prawdy , nie musi dotrzymywac slowa ani liczyc sie z innymi graczami to tacy ludzie sa dla mnie ZEREM .... bo tibia nie zwalnia z zasad dobrego wychowania ani przyzwoitosci i honoru .....
SIgned poirytowany głupota ludzi Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#4776 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy z tego co wiem to masz Juwenalia więc polej lepiej
![]() ![]() //Rogal ;s Ostatnio edytowany przez Darotaa - 15-05-2007 o 18:16. |
![]() |
![]() |
#4777 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4778 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak btw .... Nie wazne czy stoisz daleko czy blisko ... jesli jestes czlowiekiem to zrozumiesz to wszystko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Majorka
Imię: Mahjong
Świat: obsidia
Poziom: 50
Skille: 16/24xD
Poziom mag.: 48
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() omg dajcie sobie na wstrzymanie. wchodze na forum bo nie czytalem ze 3 dni a tu 20 stron spamu jakiegos... ;s to zaczyna byc nudne zapraszam na cs'a ![]() |
![]() |
![]() |
#4780 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
nigdy od polakow ![]() Nawet jak w ng bylo 80 % dzisiajszego LS Ja sie nieznam ale powiedzial mi kolega ktory zna kogos kto kiedys byl w Ng i on powiedzial.... Ze Kiroy, Pephy, Yunichi, Evo'Hawk, Memy Chemics, Rotanimod Eht, Alith Takilbya itd itd itd byli w Ng ale sie poklucili , sami odeszli, zdradziecko napadli na kolegow z gildi NG jak Kiroy czy Duba Evil. I od tamtej pory szarpia sie z NG i mowia ze to szarpanie jest na tle rasistowskim bo my polacy zawsze giniemy od szweda i tylko od szweda bo szwed grac niedaje. |
|
![]() |