Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-05-2007, 21:48   #4741
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Wszyscy wyższe od nich Lvl to Polaczki ?? Miałem hunty od NG , Evo z Fozivem ganiali przed savem serva... Vanum zabiło mnie mieli powód ale takie rzeczy się pamięta Lucrus padł od Vanum za kłamstwa Errora~ Więc niby czemu miłabym pomóc albo tym albo tym ?? Wole tylko śledzić jej przebieg i mieć wyj**ane na reszte

GL LS & Vanum ; ]
Zywi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-05-2007, 21:54   #4742
DoSiaa
Użytkownik Forum

DoSiaa's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006

Domyślny

Jak mówiłem ze error robi frajerskie to mnie wyzywali od hackerow i inne takie , jak mowilem ze was zroib w chu** to nie nie na 80 dojdzie do LS -_- Jak chcielismy go ubic to Asmit stanol w obronie -_- i po co ?? teraz tylko okradl ludzi na pacc i sprzedal NG wszystko -_- z tego co wiem to wiedzial kto ma dojsc do LS dobrze ze teraz to nie ma znaczenia -_-
DoSiaa jest offline  
stary 14-05-2007, 22:54   #4743
Makaveli88
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 05 2007

Profesja: Elder Druid
Domyślny

O co chodzi z Error the Blade bo nie rozumiem.
Szaruje z Xusodowe i kradna kase, hakuja ?
Proponuje zrobic czarna liste osob zeby wiedziec kogo sie wystrzegac bo niekazdy jest w centrum wydarzen.
Makaveli88 jest offline  
stary 14-05-2007, 23:13   #4744
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Ned : w tej sytuacji nazwalem Nerga tez polacksem .... bo miesza sie wedlug forumowiczow w bzdury ... i skoro wedlug WAS zabil Anru za nic to jest cieciem i polakcsem i łajzą jeżeli tak faktycznie jest ... a jezeli nie to chuj w dupe Anru .... jak zasluzyl to padl ... ale jezeli Nerg mial powod to WY jestescie polacksami bo jeden cos odwali a reszta placze na forum i lamentuje za niego ... nie gniewaj sie nic do Ciebie nie mam ale tak widze ta sytuacje i tak uwazam .... Peace
Kiroy jest offline  
stary 14-05-2007, 23:15   #4745
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

Mak : Xuso nie hackuje ale jego bliski kolega ( czyt. 2 owner zhaczyl wiele osob podobnie jak elite tedie aka Marniz zhaczyl i okradl wiele osob nawet z jego gildii ) ...

Nie czepiac sie rl Xusa :*:*:*:*:
Kiroy jest offline  
stary 14-05-2007, 23:48   #4746
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Kiroy: Picie przestaje być kól więc się wypaliłeś. Ja nie lamentuje nad Anru, tylko piszę o tym, że Nerg nadużył władzy w tym momencie... huja robi dla LS a rządzi się jakby walczył przeciwko NG od SoBSów :S
stary 14-05-2007, 23:55   #4747
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Właśnie ten wasz Error dołączył do NG i wg. mojego alk. mózgu NG pomniejszyło swoje szeregi S:

@Moreg
Czepiasz się szczegółów

Ostatnio edytowany przez Misterio - 15-05-2007 o 00:00.
Misterio jest offline  
stary 14-05-2007, 23:57   #4748
mOreg
Użytkownik Forum

mOreg's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
Właśnie ten wasz Error dołączył do NG i wg. mojego alk. mózgu NG pomniejszyło swoje szeregi S:
Name: Isca
Former Names: Error the Blade.

tak swoją drogą.
mOreg jest offline  
stary 15-05-2007, 00:09   #4749
Rewisim
Użytkownik Forum

Rewisim's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Violet
Świat: Danubia
Domyślny

Cos sie dzieje?

Dzisiaj tez jakies planowane OB?

JAK TAK TO GL
Rewisim jest offline  
stary 15-05-2007, 00:20   #4750
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Varkas w LS ; ] No i stary NiGgers padł czyli Parkaz
stary 15-05-2007, 00:55   #4751
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

May 13 2007, 21:31:43 CEST Killed at Level 117 by Mannow
and by Moose Darkshade

a co im odbilo ,zeby zabijac Gurdalla ?
o ile mi wiadomo ,to Gurdall byl neutralny

btw. wescie skonczcie z tymi "polacksami" bo to juz glupie jak w co drugim poscie widzisz "polacks" ,kiedys tak nie bylo
Pyro Aris jest offline  
stary 15-05-2007, 03:15   #4752
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Dla osób którym się niechce czytać 50 stron o bzdetach podsumowuje :

1 Jak się ma sytuacja na naszym kochanym serwerze??

Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

2 Na jakie dwie grupy dzieli się społeczeństwo Obsidii??

1) Chwała i cześć wyzwolicielom Obsidii - Last Sunrise gildii - która uciśnionych wyzwoli spod jarzma tyraństwa "Nigersów".

2) <Pip><pip><pip><pip> wszystkim poza - Last Sunrise - niech się pałują i w ogóle... no. Polacksssssssssssssssssy

Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

3 Jaka jest nowa Obsidia ??

Wolna od jakiegokolwiek PA, kraina "miodem i mlekiem płynąca"

Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

4 Kto jest najgorszym wrogiem publicznym ??

Całe NG, no i Suv bo udaje że ma lagi choć tak naprawdę nie ma lagów, dogaduje się za plecami z NG i w ogóle nie dotrzymuje słowa a to grzech...

5 Kogo nie lubimy czytać na forum ??

Axia i tego Pana od Legii, każdego kto mówi źle o LS, obrońców Suva ( bo to dziwk*** i robią to za kase i w ogóle no !! ),

6 Kogo lubimy czytać na forum ??

Każdego kto nie jest Axiem, albo Panem od Legii, każdego kto dobrze mówi o Ls, każdego kto atakuje Suv'a wymyślając coraz to nowe hipotezy dotyczące stanu jego internetu no i każdego kto wypije 2 litry gorzałki a się na nogach potafi utrzymać

7 Ile ownerów ma Qx~

Qx~ nie ma żadnych ownerów... o których nie wiemy.

__________________________________________________ _________________

Tak chyba można określić nasze wypociny na tym forum. Chciałbym na koniec dodać też parę słów ode mnie :

Jestem neutralny ( czyt. Polacks), mój post ma charakter ironiczny, Broń Boże nie odnosić się do niego na poważnie, nie obrażam nikogo konkretnego.Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

Żegnam Panowie

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 15-05-2007 o 03:35. Powód: Pozatym :[b] Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przo
Fin'er jest offline  
stary 15-05-2007, 07:53   #4753
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Finer no i zapomniałeś, że dla NG znaczysz tyle samo co noobek, który dopiero wyszedł z rooka ;]
stary 15-05-2007, 11:26   #4754
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
Finer no i zapomniałeś, że dla NG znaczysz tyle samo co noobek, który dopiero wyszedł z rooka ;]

ty piszesz tylko po to aby cos napisac tak? zeby ktos wiedzial ze ty tu piszesz nonstop i wszystko wiesz tak?
Trójmiasto do Lechii należy!!
majk jest offline  
stary 15-05-2007, 12:03   #4755
Mantel
Użytkownik Forum

Mantel's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Dla osób którym się niechce czytać 50 stron o bzdetach podsumowuje :

1 Jak się ma sytuacja na naszym kochanym serwerze??

Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

2 Na jakie dwie grupy dzieli się społeczeństwo Obsidii??

1) Chwała i cześć wyzwolicielom Obsidii - Last Sunrise gildii - która uciśnionych wyzwoli spod jarzma tyraństwa "Nigersów".

2) <Pip><pip><pip><pip> wszystkim poza - Last Sunrise - niech się pałują i w ogóle... no. Polacksssssssssssssssssy

3 Jaka jest nowa Obsidia ??

Wolna od jakiegokolwiek PA, kraina "miodem i mlekiem płynąca"

4 Kto jest najgorszym wrogiem publicznym ??

Całe NG, no i Suv bo udaje że ma lagi choć tak naprawdę nie ma lagów, dogaduje się za plecami z NG i w ogóle nie dotrzymuje słowa a to grzech...

5 Kogo nie lubimy czytać na forum ??

Axia i tego Pana od Legii, każdego kto mówi źle o LS, obrońców Suva ( bo to dziwk*** i robią to za kase i w ogóle no !! ),

6 Kogo lubimy czytać na forum ??

Każdego kto nie jest Axiem, albo Panem od Legii, każdego kto dobrze mówi o Ls, każdego kto atakuje Suv'a wymyślając coraz to nowe hipotezy dotyczące stanu jego internetu no i każdego kto wypije 2 litry gorzałki a się na nogach potafi utrzymać

7 Ile ownerów ma Qx~

Qx~ nie ma żadnych ownerów... o których nie wiemy.

__________________________________________________ _________________

Tak chyba można określić nasze wypociny na tym forum. Chciałbym na koniec dodać też parę słów ode mnie :

Jestem neutralny ( czyt. Polacks), mój post ma charakter ironiczny, Broń Boże nie odnosić się do niego na poważnie, nie obrażam nikogo konkretnego.Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej...

Żegnam Panowie
OOOO JA PIERDOLE MAXYMALNY POLACKS
Plix Leave
Mantel jest offline  
stary 15-05-2007, 13:09   #4756
Blacov89
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mantel Pokaż post
OOOO JA PIERDOLE MAXYMALNY POLACKS
Plix Leave
Dla mnie to ty wlasnie jestes swietnym przykladem "Polacksa" , poziom twojej wypowiedzi rowna sie poziomowi 13 latka, nie obrażając 13 latków oczywiscie. Pozatym jak juz piszesz to pisz po polsku albo angielsku (ze wskazaniem na polski) a nie wyskakujesz tu ze swoim żałosnym "polish-english"

stary 15-05-2007, 13:52   #4757
Kiroy
Użytkownik Forum

Cool

Misterio : robie to y byc wysluchanym , po to by byc zrozumianem

wiem ile godzin pustych minęło ... ale ile jeszcze zostało ?? wiele upłynęło dni bez mojego udziału ... czas skonczyc z oczekiwaniem na dni z moim udziałem !!

Ja nie chciałbym tak poprostu poprostu przeminąc

Peace niech Regały będą z WAMI :*:*:*
Kiroy jest offline  
stary 15-05-2007, 14:02   #4758
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

btw Misterio jak pisalem posta do Neda to trzezwy bylem

ale teraz juwenalia mamy Regały power i zielona koniczyna pójdą w ruch
Kiroy jest offline  
stary 15-05-2007, 15:08   #4759
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny Polacks

oh fak , aj em polacks , anderstend mi ?! I AM POLACKS .. FUCKER .. I GO TO JUMP Z MOSTU .. POLACKS ITS BADS .. OH NO .. IM HUNDEAD ..

Podsumowywujac i nie obrazajac nikogo ale .. Co nie ktorzy zachowuja sie jak dzieci .. bla bla polacks srolacks bla bla .. Kazdy wie ze w tibie graja ludzie o zroznicowanych wiekach tak wiec zaakceptujcie to .. a ze sie trafi jakis dzieciak ktory sie podjara tym ze napisze sobie do byle kogos na tibi "jestes h*jem , twoja stara to .. " itp I sie czuje przez to zajebissssss*y .. Tak wiec takich to tylko olac itp ..
Driger jest offline  
stary 15-05-2007, 15:29   #4760
Enverox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Enverox ma numer GG 8773250
Domyślny

@ up
tutaj nie chodzi o takich ludzi, tylko np. Suva, który nie dotrzymuje słowa i robi wykręty żeby tylko nie walczyc w wojnie a miec dobrze z NG
Nie chcę obrazic Suva, ale taka jest kur** prawda

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania