![]() |
#4741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Świat: Obsidia
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Wszyscy wyższe od nich Lvl to Polaczki ?? Miałem hunty od NG , Evo z Fozivem ganiali przed savem serva... Vanum zabiło mnie mieli powód ale takie rzeczy się pamięta
![]() ![]() GL LS & Vanum ; ] |
![]() |
|
![]() |
#4742 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak mówiłem ze error robi frajerskie to mnie wyzywali od hackerow i inne takie , jak mowilem ze was zroib w chu** to nie nie na 80 dojdzie do LS -_- Jak chcielismy go ubic to Asmit stanol w obronie -_- i po co ?? teraz tylko okradl ludzi na pacc i sprzedal NG wszystko -_- z tego co wiem to wiedzial kto ma dojsc do LS dobrze ze teraz to nie ma znaczenia -_-
|
![]() |
![]() |
#4743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() O co chodzi z Error the Blade bo nie rozumiem.
Szaruje z Xusodowe i kradna kase, hakuja ? Proponuje zrobic czarna liste osob zeby wiedziec kogo sie wystrzegac bo niekazdy jest w centrum wydarzen. |
![]() |
![]() |
#4744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Ned : w tej sytuacji nazwalem Nerga tez polacksem .... bo miesza sie wedlug forumowiczow w bzdury ... i skoro wedlug WAS zabil Anru za nic to jest cieciem i polakcsem i łajzą jeżeli tak faktycznie jest ... a jezeli nie to chuj w dupe Anru .... jak zasluzyl to padl ... ale jezeli Nerg mial powod to WY jestescie polacksami bo jeden cos odwali a reszta placze na forum i lamentuje za niego ... nie gniewaj sie nic do Ciebie nie mam ale tak widze ta sytuacje i tak uwazam .... Peace
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mak : Xuso nie hackuje ale jego bliski kolega ( czyt. 2 owner zhaczyl wiele osob podobnie jak elite tedie aka Marniz zhaczyl i okradl wiele osob nawet z jego gildii ) ...
Nie czepiac sie rl Xusa ![]() |
![]() |
![]() |
#4746 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy: Picie przestaje być kól więc się wypaliłeś. Ja nie lamentuje nad Anru, tylko piszę o tym, że Nerg nadużył władzy w tym momencie... huja robi dla LS a rządzi się jakby walczył przeciwko NG od SoBSów :S
#4747 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie ten wasz Error dołączył do NG i wg. mojego alk. mózgu NG pomniejszyło swoje szeregi S:
@Moreg Czepiasz się szczegółów
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 15-05-2007 o 00:00. |
![]() |
![]() |
#4748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() May 13 2007, 21:31:43 CEST Killed at Level 117 by Mannow
and by Moose Darkshade a co im odbilo ,zeby zabijac Gurdalla ? o ile mi wiadomo ,to Gurdall byl neutralny btw. wescie skonczcie z tymi "polacksami" bo to juz glupie jak w co drugim poscie widzisz "polacks" ,kiedys tak nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
#4752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Dla osób którym się niechce czytać 50 stron o bzdetach podsumowuje :
![]() ![]() Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() 1) Chwała i cześć wyzwolicielom Obsidii - Last Sunrise gildii - która uciśnionych wyzwoli spod jarzma tyraństwa "Nigersów". 2) <Pip><pip><pip><pip> wszystkim poza - Last Sunrise - niech się pałują i w ogóle... no. Polacksssssssssssssssssy ![]() Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() Wolna od jakiegokolwiek PA, kraina "miodem i mlekiem płynąca" Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() Całe NG, no i Suv bo udaje że ma lagi choć tak naprawdę nie ma lagów, dogaduje się za plecami z NG i w ogóle nie dotrzymuje słowa a to grzech... Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() Axia i tego Pana od Legii, każdego kto mówi źle o LS, obrońców Suva ( bo to dziwk*** i robią to za kase i w ogóle no !! ), Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() Każdego kto nie jest Axiem, albo Panem od Legii, każdego kto dobrze mówi o Ls, każdego kto atakuje Suv'a wymyślając coraz to nowe hipotezy dotyczące stanu jego internetu no i każdego kto wypije 2 litry gorzałki a się na nogach potafi utrzymać Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... ![]() ![]() Qx~ nie ma żadnych ownerów... o których nie wiemy. Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... __________________________________________________ _________________ Tak chyba można określić nasze wypociny na tym forum. Chciałbym na koniec dodać też parę słów ode mnie : Jestem neutralny ( czyt. Polacks), mój post ma charakter ironiczny, Broń Boże nie odnosić się do niego na poważnie, nie obrażam nikogo konkretnego.Pozatym : Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przodu, a ludziom żyje się coraz lepiej... Żegnam Panowie ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 15-05-2007 o 03:35. Powód: Pozatym :[b] Ng nie istnieje. Grzeje dp. Nowa gildia to zespól dobrych ludzi, znakomitych fachowców; gospodarka idzie do przo |
![]() |
![]() |
#4754 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
ty piszesz tylko po to aby cos napisac tak? zeby ktos wiedzial ze ty tu piszesz nonstop i wszystko wiesz tak?
![]() |
#4755 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() Plix Leave ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4756 |
Guest
|
![]() Dla mnie to ty wlasnie jestes swietnym przykladem "Polacksa" , poziom twojej wypowiedzi rowna sie poziomowi 13 latka, nie obrażając 13 latków oczywiscie. Pozatym jak juz piszesz to pisz po polsku albo angielsku (ze wskazaniem na polski) a nie wyskakujesz tu ze swoim żałosnym "polish-english"
|
![]() |
#4757 |
Użytkownik Forum
|
![]() Misterio : robie to y byc wysluchanym , po to by byc zrozumianem
![]() wiem ile godzin pustych minęło ... ale ile jeszcze zostało ?? wiele upłynęło dni bez mojego udziału ... czas skonczyc z oczekiwaniem na dni z moim udziałem !! Ja nie chciałbym tak poprostu poprostu przeminąc ![]() Peace niech Regały będą z WAMI :*:*:* |
![]() |
![]() |
#4758 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw Misterio jak pisalem posta do Neda to trzezwy bylem
![]() ale teraz juwenalia mamy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4759 |
Użytkownik Forum
|
![]() oh fak , aj em polacks , anderstend mi ?! I AM POLACKS .. FUCKER .. I GO TO JUMP Z MOSTU .. POLACKS ITS BADS .. OH NO .. IM HUNDEAD ..
Podsumowywujac i nie obrazajac nikogo ale .. Co nie ktorzy zachowuja sie jak dzieci .. bla bla polacks srolacks bla bla .. Kazdy wie ze w tibie graja ludzie o zroznicowanych wiekach tak wiec zaakceptujcie to .. a ze sie trafi jakis dzieciak ktory sie podjara tym ze napisze sobie do byle kogos na tibi "jestes h*jem , twoja stara to .. " itp I sie czuje przez to zajebissssss*y .. Tak wiec takich to tylko olac itp .. |
![]() |
![]() |
#4760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
![]() |
![]() @ up
tutaj nie chodzi o takich ludzi, tylko np. Suva, który nie dotrzymuje słowa i robi wykręty żeby tylko nie walczyc w wojnie a miec dobrze z NG ![]() Nie chcę obrazic Suva, ale taka jest kur** prawda ![]() _____________________ We are a warriors, defenders of light ! ![]() |
![]() |