Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari
No wiecie..... Większość z Was gra może od 4-7 miesięcy w tą gre... Nie wiecie jak się fajnie grało sorciem/drutem przed wandami i ograniczeniami do run. Wbijasz 10-11 lvl robisz UHy/HMMy aż Ci będzie starczyć na fajne EQ. Robisz runki do expa, idziesz na roty, 27~ lvl i monk. Później 35~ i na dragi, 45 i na DLe z blokerem, gra była zajebista!
Ja bym wypierdolił wandy/rody i ograniczenia do robienia run. Zrobił sklep do sprzedaży run za taką cene (troszkę niższą może) z którą się robi. ALL.
UP@ ja też mam  Chyba nas modki lubią i dali nam plusa 
|
Po dacie dolaczenia widac ze ty chyba tez grasz nie za dlugo...chyba nie wiesz jak to jest przez miesciac na zmiane stac pod dp i trzepac runy i biegac na trole/roty/larvy? a moze wlasnie jestes "oldskulowym" graczem i sie wkurzyles jak ci skasowali farme druidów?
btw - dobrze ujęty problem:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Taaa i jeszcze w wersji 3.1 i 5.9 i... czy na prawde chcial bys grac na serverze gdzie w chwili gdy wyjdziesz z Temple na 8 lvl ktos cie zabija od razu bo akurat stwierdzil ze tak bedzie zabawnie?
Pewnie bawi cie tez server gdzie na 800 graczy jest 500 afk druidow na 11 lvl, 200 sorcow na 15 i na reszcie sie tloczy tych kilku graczy ktorym udalo sie cudem zalogowac.(...) A no i oczywiscie wladze trzyma 1 gildia high lvl ludzi ktozy wybili sie kiedys tam i kazdy powyzej 50 lvl i skilli 70 jest zabijany z jakiegos tam powodu az pojdzie sobie grac gdzie indziej zeby nie zagrozil ich pozycji.
|
PwnT?