Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2007, 21:07   #123
Kozi_the_pall
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro.

Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD.

A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/

Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie
ehhh
moze i Tom byl/jest waszym kolega ale jak chcial poexpic a wrl to Seq nie pozwolil mu tam expic i straszyl ze jesli go tam zobaczy to go ubije. to jest fakt.
a teraz pytanie:czy tak sie traktuje kolege??
i sami wiecie dokladnie ze wszystkie klopoty jakie mielismy my jako GA z IB bylo spowodowane przez Seqa. ja osobiscie do nikogo z was nic nie mam, nawet z Seqiem rozmawialem nie raz i nie dwa podczas jeszcze starej wojny z Unitem. nawet mielsimy wtedy podobne zdanie o calej tamtej sytuacji o ile dobrze pamietam.
a to ze nie wiesz czemu Lord zmienil zdanie w 2 min to widocznie nie musisz o tym wiedziec, ale oczywiscie nie bede sie upieral ze byl jakikolwiek zwyciezca tamtej glupiej wojny.
co do Sagaana sie nie bede wypowiadal bo nie wiem jakie byly miedzy wami relacje

pozdrawiam
Kozi_the_pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem