![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dalej jestem spoko : D spytaj sie reali ^.^
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() wam sie chyba juz naprawde nudzi zeby jakis the brood pkowac, kto to wogle jest?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
![]() Emoka niecierpie za styl wypowiedzi do zobaczenia po wojnie ![]()
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez SeQ_PL - 28-05-2007 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
@Widakey i spółka Dobra walę was... Dla "Panów Titanii" K-legi to przecież skarb! Będą ich bronić jak niegdyś Polacy swej ojczyzny. Dobra odkupie Kyo Mibu'owi te "drogie" spodenki. A wy powinniście się wstydzić! Czuję się jak Gorczer podczas "panowania" Unitowców. See you in the hell. Ostatnio edytowany przez Emok - 28-05-2007 o 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sathorina The Brood
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @Widakey
No ale nie dla każdego ^^ @Emok LoL, z tą ojczyzną to przesadziłeś ![]() @Bolter Dzisiaj nie mam Ci jeszcze nic do powiedzenia => |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Emok czego mamy sie wstydzic wyzszego lv tutaj i tego ze mozemy ci skopac Dupe ? Nawet noobami mozemy cie ubic bez problemu wiec splyn niedorozwiniety psychicznie czlowieku masz 17 lat a placzesz o takie badziewie jak 10 latek to nie gra dla dzieci ze gdy im(10 latkom) sie cos zrobi to placza jak bys im zabral zabawke na zawsze.
Niema sprawiedliwosci na tym swiecie I w ogole w tibii Mozesz sie czuc jak zapanowaniem Unitu Groczer mi to wisi walczymy oto by tu panowac ja bylem pomiatany przez unit teraz ja bede pomiatal tymii co proboja mna gardzic Kazadum darzy do tego samego zhuncili o wiele wiecej osob niz my. Nauczylem sie tego od nich. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() To podsumowanie xd
the brood kozacza a w sumie to niemaja czym co do seq to on taki jest xd bolter stara sie wytlumaczyc ze tibia to gra szczuru ~~~~ jeszcze miku tu najmadrzej gada Kangurr |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zbanowany
|
![]() Jak bym traktowal ta gre jak zycie to skoczyl bym juz dawno z balkonu kiedys moze i tak sie zachowywalem ale wkoncu zrozumialem ze niema co sie przejmowac zabardzo teraz gram w wolnym czasie nieodkladam nic w rl zeby sobie w tibie pograc i nieplacze ze mi zajebali nooba albo ze ukradli mi to czy tamto stracilem wystarczajaco duzo przez osobnika zwanego "Zigi" aka Czoło to byl typ ktorego nikt niepobije. Ale co tu duzogadac Bp hmm wystrzelany w Hero i Manasowanie sie w trapie od 6 dsow zamiast uhania to MOWI samo za Siebie XD
Pozdro dla Czekala ktory nas wyzywal bo jego kolega padl suasuhahsau przynajmniej ladnie padl ![]() SORRY CZEKAL Niebulwersuj sie juz |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff pracowałem dziś od 13 dopiero teraz wróciłem i nie wiem o co kaman ; o Bolter nolife?!! :O !!!! XDDDD
@Kanggur Co ~~~~ znaczy? mam nadzieje ze nie plemniki ; / ; / ; /
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @szczuru
niewiem nieplama ty jestes jakis dzwiny.... jeszcze 2 meisaice temu a dobra ja nic niemowie xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Mhhmm moja postawa do Emoka wynika z tego ze w*****a mnie swoja gadka pozatym ma The Brood ale to wiekszego znaczenia niema.
Tom byl taki kumpel a stanol przeciwko mnie w wojnie. To samo sie tyczy "bro" Sagaana ktorego osobiscie sam zespawam.
![]() |
#118 |
Zbanowany
|
![]() Co jak co Tom wielki kolega gdy go wzielismydo IB potem wielkiprzeciwnik ktory wyzywal nasod noobow na kazdym kroku
Sagann nazywal mnei bbro a poszedlujebacancient sorca w 20+ osobowej ekipie po tym zdarzeniu napisalem muze jest dlamnei smieciem skoro tak traktuje sie Bro. Skrzat : Patrze bije mnie 2 wychodze z cave patrze a tam niema gdzie sie ruszyc tyle ludu XD. A co do Wojny Sequ Kto ja wygral zabicie dziewczyny Sagaana to byl dobry pomysl potem cala Gildia Wraz z Sagaanem pisala ze odchodza I co same Ga sie poddalo wciaz niewiem czemu po 2 min zmienil zdanie Samozlo ze jednak rozwiazemy ta wojne bez paymentow :> w 7 osob wyszlismy z Wojny bez zadnych strat i z 1 Fragiem suahshuaus I niech nikt juz sie niewyglupia i pisze ze ktos wygral ta wojne a tym bardziej Ga :/ Pozdro dla Ga i Gl w Wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Świnoujscie
Imię: Qu'ink
Świat: Furora
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Bolter .. O ile mi wiadomo to ze doszło do pokoju to przekonał go to tego Yongiem, no fakt Sagaana guldia miala wysokie morale ;] Ostatnio edytowany przez Qu'ink - 29-05-2007 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ta wojna z ga to chodzilo to ze co z moripem zabilismy jakas laske kolo dk?
kangurr ;* |
![]() |
![]() |