Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2007, 21:53   #4
Drakon
Użytkownik Forum

Drakon's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Wszedzie
Drakon ma numer GG 3812510 Drakon ma login Tlenu drakon91@o2.pl
Domyślny

Z tego co zrozumiałem (a nie było to łatwe) masz zamiar z kilku scen fake robić gify.
Otóż powiem tak:
Taką propozycje to możesz sobie gdzieś wsadzić, każdy głupi umie robić gify (no prawie każdy).
Ludzie czytają z różną częstotliwością, jedni szybciej, drudzy wolniej i niemożliwe jest zrobienie gifa z szybkością odpowiadającą każdemu (to co dla jednego będzie w sam raz, dla drugiego będzie o wiele za wolno, a dla trzeciego za szybko). DO tego w razie jakiegoś niezrozumiałego zdania, zawsze można je sobie powtórzyć kilka razy, co w gifie jest niemożliwe (bo nie mam zamiaru czekać aż przeleci cały gif po to aby przeczytać jakieś zdanie drugi raz, sądze że nie tylko ja).
Fake story mają swój specyficzny styl, to przewijanie z gór na dół jest jego nierozłączną częścią, a jeśli fake jest na odpowiednim poziomie, to potrafi to sprawiać podwójną przyjemność. To tak jak przeglądanie zdjęśc na żywo, zamiast oglądania slaidów z maszyny.

Temat do usunięcia.

100 Anni Inter!!

Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2
Tibia Turnaments - Fake Story
Ukończony
Mni spis treści:
Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7

Mój Deviant
Drakon jest offline   Odpowiedz z Cytatem