|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Gildia: Brotherhood of Evil
Świat: Valoria
![]() |
![]() O co chodzi mozecie zobaczyc i ocenic tutaj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=131763 Oczywiscie wasza histora bedzie bardziej wygladala jak pokaz slajdow +opisy,intro,outro niz filmik, ale wydaje mi sie ze lepiej to wszystko miec w jednym zdjeciu i nie przewijac strony. To tyle. Piszcie na [email protected] lub MSN [email protected] EDIT: Bylo by milo jakby ktos przykleil ![]()
54 68 69 73 20 69 73 20 74 68 65 20 77 61 79 20 49 20 70 72 61 79 2E ![]() Ostatnio edytowany przez mcsis - 31-05-2007 o 21:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Och, ach, grejt! Kogoś takiego nam było potrzeba! W końcu ktoś jest w stanie sklejać obrazki w .GIF! Brawa dla tego pana!
... A tak na serio... myślisz, że takim problemem jest połączyć sobie gotowe slajdy w gifa? Bo raczej nie wydaje mi się, że ty będziesz robił coś oprócz tego.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Z tego co zrozumiałem (a nie było to łatwe) masz zamiar z kilku scen fake robić gify.
Otóż powiem tak: Taką propozycje to możesz sobie gdzieś wsadzić, każdy głupi umie robić gify (no prawie każdy). Ludzie czytają z różną częstotliwością, jedni szybciej, drudzy wolniej i niemożliwe jest zrobienie gifa z szybkością odpowiadającą każdemu (to co dla jednego będzie w sam raz, dla drugiego będzie o wiele za wolno, a dla trzeciego za szybko). DO tego w razie jakiegoś niezrozumiałego zdania, zawsze można je sobie powtórzyć kilka razy, co w gifie jest niemożliwe (bo nie mam zamiaru czekać aż przeleci cały gif po to aby przeczytać jakieś zdanie drugi raz, sądze że nie tylko ja). Fake story mają swój specyficzny styl, to przewijanie z gór na dół jest jego nierozłączną częścią, a jeśli fake jest na odpowiednim poziomie, to potrafi to sprawiać podwójną przyjemność. To tak jak przeglądanie zdjęśc na żywo, zamiast oglądania slaidów z maszyny. Temat do usunięcia.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Prawie kazdy potrafi mowisz? Jeszcze tutaj takiego GIFa nie widzialem... Aha i pewnie filmow z napisami tez nie ogladasz bo jest dla Ciebie za szybko? ![]() Chcialem pomoc niektorym, ale widze ze wszyscy glupi juz to potrafia. Bye bye.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Ehhhh każdy idiota (nie mówie że ty nim jesteś) potrafi posklejać dużo ss'ow w jedna całość w animatorze ... Ile w tym twojej roboty?
1.Kilkadziesiąt [PrTsc] 2.Import kilkudziesięciu Screenów Drakoś ma racje że lepsze są klasyczne fake =)Może jesteśmy już starym pokoleniem fake'owców (Nie chodzi o wiek rocznikowy) i wolimy takie rozwiązanie .
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Spoko rozumiem ocb.