@TheDwarf
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ? A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
Co do NG to masz porownanie w takim sensie jakbys teraz zabral calemu VU boty i kazal im isc na opena ... dostali byl w dupe jak zloto.
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
@Webi
To ze Szymon nie gral na wojnie zgodze sie ale zamiast niego byl Studnia co do Masy takze i ty pokazales swoja aktywnosc na liscie gleb Masakratusa oprocz bodajze ostatniej akcji na Edron gdzie padlo 3/4 Asesino.
Xendosa pomimo pracy walczyl i gral w wojnie wiec nie rozumiem twojego komentarza.
PS. Nie chce wyciagac brudow z przeszlosci bo nie mam sensu ale niestety komentarze niejakiego Pana Webiego zmuszaja mnie do tego.
Tyle w tym temacie z mojej strony i wedlug mnie nie ma sensu dalej tego ciagnac. Bylo minelo
Pozdro