![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
No nie wiem kozaku z Olecka albo z Texasu, Walkerem nigdy nie bedziesz bo nie wiem co za noob wali 4 ue pod dp widzac ze koles jest na ssa.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() @August
Moglbys podniesc poziom swojej wypowiedzi ? Bo jak narazie jest zalosny ... i nic nie wniosl do tematu. Co do konfliktu to SW znowu pokazalo swoja walecznosc i ze sa nic nie warci ![]() Ostatnio edytowany przez Uszolotek - 03-06-2007 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Adikeen aka Calh'dick
Mi raczej nie zabraknie na mf a czy to nie wam brakuje pieniedzy? Oszczedzajcie mf i ss'y i siedzcie w pz tam gdzie wasze miejsce. Czy to juz koniec "konfliktu"? Jesli tak to szkoda ![]() ![]()
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() AA probuje zrobic taka propagande jaka robili VU na poczatku wojny z Ordo, ale VU ma wszystko w dupie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ale no powiedz mi co bylo ci z tego ze walnales 4 ue pod dp i jeszcze sprzatnales jakiegos nooba na mort hura, jakby tam stalo z 6 albo wiecej noobów tez bys walil ue? Po drugie naucz sie pisac/czytac jezeli widzisz gdzies w moim nicku "dick"
K4r4biN ![]() K4r4biN Ostatnio edytowany przez Adikeen - 03-06-2007 o 21:26. |
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() No mi chodzi wlasnie o osoby ktore sa teraz w SW ...
A co do Nebuli to Vilir padl za nic Jun 03 2007, 21:33:21 CEST Killed at Level 97 by Jakub Druid and by Mebistofeles bo czy mozna nazwac powodem ze padlo sie za to ze zabilo sie pkera ? Ehhhh jak patrze na dawne tematy jak kazdy pragnal wygranej VU a teraz placza wielce pokrzywdzeni ze syf na servie to *****ca mnie bierze ... |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Jakby wyggralo Ordo tez by bylo PA. Tak jest na kazdym servie, mamy wladze i korzystamy z tego, wywalczylismy to sobie. "lepiej być panem w piekle, niz sluga w niebie"
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() gratulacje dla tych co po 3 miesiacach sie zoorientowali ze ordo to jednak dobre bylo i trzeba bylo pomoc ;]
z calego serca zycze wam teraz chlopaki zebyscie wyjebali Sw z serva bo to co ci pseudo gracze robia to zal.... z takim nastawieniem to na non-pvp zapraszamy ;] aha, i gdyby ktos chcial zobaczyc jak to by bylo jak by ordo rzadzilo to zapraszam na obsidie, tam juz mamy server ;] |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lipek,
No nie wiem... jakbyscie mieli takie nastawienie na walke na nebuli jak na obsidii to bysmy nie przegrali tej wojny... A po drugie jakbys nie widzial to VU nie wnikalo pod czas wojny w to czy maja szpiega czy nie, dopiero po wygranej wojnie go szukali.
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() fakt faktem jestesmy teraz o 1 wojne madrzejsi i nie popelniamy tych samych bledow wiec na obsidii wyglada to troche inaczej.
@webi jest to mala czesc odro ale prawdziwego ordo, sa to ludzie ktorzy zawsze byli na tsie i trzymali sie razem... |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rollin on the floor laughing
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hidek
Jesli chodzi o 50-60 lvle to takie lvl jak najbardziej biora udzial w wojnach -.-' Moze powiesz ze gupoty gadam bo tamci mieli wtedy okolo 130 lvle Lecz na thori 40 lvle nawet byli w wojnie przeciwko 140~ lvlem i calkiem dobrze im szlo fragowanie , tak wiec nie mowcie ze jak nie masz lvla to nic nie zrobisz , liczy tylko sie chec dobrej gry i wogole a nie siedzenie w pz i pisanie bzdetow na forach ![]() @Lipek WEBI moze i to nie ich serv ale tez o niego walczyli ;] Ogladalem screeny i powiem ze dosc ciekawe akcje byly .. Wiedza ze NG wiekszosc to nooby jadacy na botach (nooby w sesie jesli chodzi o gre , bo niektorzy myla strasznie pojecia) przecierz juz tyle servow opuscili i taki mannow czy tam dorpaz to se moze .. gl na obsidi ;p @ Webi .. oj najbardziej aktywnymi w wojnie to wlasnie byl , Lipek , Pyro , Gridlok , Masa (bartek) , Wickanina (szymek) , Shargas , Xendosa , Shaelion , no i w malym stopniu Earth i Tert (no bo co taki knight se moze :d ) ( no i oczywiscie moi rle ) no i w sumie to tyle .. Jak dla mnie to oni stanowili Ordo A ty to tyle robiles ze siedziales w pz .. widze ze po wojnie duzo sie forumslayerow porobilo i potrafia przewidzic co by bylo jakby sie sluchali i wierzyli sobie .. A by b ylo tyle co nic , bo wy zapewne dalej byscie byli potezni tylko szkoda ze tylko w depo no to by bylo na tyle ;d |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szymon, bartek, xendosa?
Szymon w czasie wojny juz nie gral w tibie, bartek mial studia takze bywal rzadko ale bywal, xendosa pracowal. Nie wiem skad masz takie informacje, ale jezeli nie wiesz jak bylo naprawde to lepiej zostaw te informacje dla siebie znaim zrobi sie z tego wielka plotka ![]() ![]()
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vinter'mage
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
|
![]() Dobra ale ogólnie to w******** "wkurzony" kapiszon też swoje zrobił ,zródła swoje ma ,noobem nie jest (jeśli chodzi o grę bo niektórzy pojęcia mylą).
Wogóle to Congratz All i idzcie na open battle to będe loota zbierał. Pzdr
#98 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Siła razenia jest porownywalna do sily razenia runicznego mwalla ![]() Cytuj:
RP na takim lvlu mane ma zjechana na 4 SD i zostaja 2 SD na zabicie. MS na takim lvlu ma zjechana mane w kilka sekund w zaleznosci od liczby sd'erów, a zabic go na HP to juz sami wiemy, ze nie jest problem. Cytuj:
Cytuj:
Jezeli sugerujesz ze moja gildia (family guys), nie ma checi do dobrej gry to sie takze mylisz - mamy strasznego pecha + minimalne bledy techniczne dzieki ktorym VU nabija fragi. Cytuj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() 900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa .. bo wiesz .. duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
"RP na takim lvlu mane ma zjechana na 4 SD i zostaja 2 SD na zabicie" no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka .. MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl .. bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie .. a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;] o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() @TheDwarf
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ? A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma. Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem ![]() Co do NG to masz porownanie w takim sensie jakbys teraz zabral calemu VU boty i kazal im isc na opena ... dostali byl w dupe jak zloto. W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami. Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo. @Webi To ze Szymon nie gral na wojnie zgodze sie ale zamiast niego byl Studnia co do Masy takze i ty pokazales swoja aktywnosc na liscie gleb Masakratusa oprocz bodajze ostatniej akcji na Edron gdzie padlo 3/4 Asesino. Xendosa pomimo pracy walczyl i gral w wojnie wiec nie rozumiem twojego komentarza. PS. Nie chce wyciagac brudow z przeszlosci bo nie mam sensu ale niestety komentarze niejakiego Pana Webiego zmuszaja mnie do tego. Tyle w tym temacie z mojej strony i wedlug mnie nie ma sensu dalej tego ciagnac. Bylo minelo ![]() Pozdro |
![]() |