Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 11:58   #119
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Driger Pokaż post
@Webi

Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. wybaczysz ? .. a co do chara oboje wiemy .. chyba ze poprostu z nim jedziesz na dwoch ownerow bo akurat pacc zakupiony na tym palku , a jak zagadalem na tego palka to jakos jak sie spytalem .. to ty ******* ? .. jakos dostalem odpowiedz .. ******* juz tu nie gra , sprzedal mi chara , gra teraz na ****** .. Te wykropkowania to owner i swiat .. nie podalem z roznych powodow

@Hidek
"HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy."
Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :>
Noobow, nie noobow zabic EK'ów na lvlach 80-90 nie jest ŻADNYM problemem jezeli ma sie w gildii takich MS'ów i RP jakich ma Viribus. Co do tego, ze jestem "wielki sir hidek z Family guys" - nie jestem wcale wielki, ale to co tutaj niektorzy ludzie pisza to jest ku%&a niedorzecznosc. Piszecie o jakichs taktykach i sposobach walki, ktorych wykonanie w naszym wypadku jest niemozliwe.
TheDwarf jest offline