Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-06-2007, 01:12   #101
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
900 hp to niby dla ciebie jest malo ? xD .. lolz .. wiesz na ue arthas ma exhauset .. no chyba ze arthas nie ma to inna rozmowa ..
Specjalnie dla Ciebie raz jeszcze wlaczylem filmik jak VU biło Karbida na ank i moge Ci wkleic dosc istotna czesc tego co tam ujrzałem:

23:43 Arthas of nebula [185]: exevo gran mas vis
23:43 You lose 830 hitpoints due to an attack by Arthas of nebula.

Do tego dodajmy 1-2 bursty czy przypadkowy bolt od kogos innego i z 900 hp robi ci sie nagle 0

Cytuj:
duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi
Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )

A co do SSA to taki 50-60 lv to by non-stop musial miec zalozony SSA, w skutek czego po 1 bitwie nie byłoby SSA (przypominam, ze ciezko je kupic).

Cytuj:
no bo jak rp biega na mana shieldzie to tak jest .. nie po to ma combo exura vita + uh zeby sie pier*olic za przeproszeniem z utamka ..
I myslisz ze wyleczysz sie jezeli bedzie Cie biło 3 MS'ów z VU? 1 SD, ty sie leczysz, masz exhausta 0.9s, kolejne 2 SD i sobie dalej vite spamujesz..... w templu

Cytuj:
MS .. przecierz ma duzo many i wytrzyma w miare dlugo jak na dany lvl ..
60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje.

Cytuj:
bo SSA , zaklada roh i biega manasujac sie ..
Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow.

Po 2 taki 60 MS bez time ringa (bo z RoH-em ), zostanie dogoniony przez 130-190 MS'a z wrogiej gildii w kilka sekund.

Cytuj:
a zawsze podczas wojny przydadza sie shooterzy drugiej lini .. ktos tam zajety h lvlem czy cos , ty stajesz w drugiej lini i pakujesz z sd .. proste
Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii".

Cytuj:
Nie sugeruje nic ze twoja gildia nie ma checi itp. pokarz mi czy cos takiego napisalem to wtedy pogadamy ;]
Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz?

Cytuj:
o arcani zapomnialem .. mialem na mysli kyre wtedy kiedy ja gralem tam z moimi qmplami .. no to z 3 servow polecial .. Ty chcesz byc takim noobem jak mannow ? nie warto .. mam nadzieje ze vanum i rodzinka evo'hawka znow pograza NG w rozpaczy XDDD
Nie mieszaj NG z Kyry, z NG z Obsidii, po prostu czesc NG z Arcanii poszla tu, czesc tam.

Cytuj:
Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ?
Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge.

Cytuj:
A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Opcji jest wiele - pingi, przypadkowo trafil ostatnie SD... Rly no idea.

Cytuj:
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
Teraz Ty przeczytaj ze zrozumieniem i dojdz do wniosku ze ja nei napisalem ze on to sugeruje (w razie dalszych problemow - slownik j. polskiego i slowo "jeżeli").

Cytuj:
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Owszem, nie sa noobami - nic takiego nie napisalem.

Cytuj:
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.
Gdyby Webi na Masie walczyl przeciwko 40 lvlom podejrzewam, ze mimo wszystko by ich skosil.
TheDwarf jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-06-2007, 02:01   #102
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszolotek Pokaż post
@TheDwarf

Jesli nic poza staniem w depo nie mozesz dzialac to po kiego sie pchales do tej wojny ... ? A co do tego fragowania to mam ci podac tez przyklad gleby Imargama z furory ? (nie wiem dokladnie jak do tego doszlo ale jednak frag mial low lvl ...) Jak sie chce to sie ma.
Driger nigdzie nie zasugerowal ze jak to nazwales "twoja gildia" nie ma checi do walki wiec nie zmieniaj jego slow i czytaj ze zrozumieniem
Co do NG to masz porownanie w takim sensie jakbys teraz zabral calemu VU boty i kazal im isc na opena ... dostali byl w dupe jak zloto.
W dzisiejszych czasach w ktorych kazda gildia uzywac bota na wojnie mozna jeszcze znalezc osoby ktora ciagle trzymaja sie starych sposobow na fragowanie typu odliczanie combo czy krzyczenie kropki i dlatego wedlug mnie takie osoby napewno nie sa n00bami.
Powracajac jeszcze do opena ze Arthas by wszystkich skosil to wszystko zalezy od tego w jakich rekach jest dana postac i dam ci tutaj przyklad niejakiego Webiego ktory mial na wojnie Ordo vs. Viribus dostep do postaci o nicku Masakratus (byl to na poczatku wojny najwzyszy ms na servie) i jednak nie zkosil nikogo.

@Webi

To ze Szymon nie gral na wojnie zgodze sie ale zamiast niego byl Studnia co do Masy takze i ty pokazales swoja aktywnosc na liscie gleb Masakratusa oprocz bodajze ostatniej akcji na Edron gdzie padlo 3/4 Asesino.
Xendosa pomimo pracy walczyl i gral w wojnie wiec nie rozumiem twojego komentarza.

PS. Nie chce wyciagac brudow z przeszlosci bo nie mam sensu ale niestety komentarze niejakiego Pana Webiego zmuszaja mnie do tego.

Tyle w tym temacie z mojej strony i wedlug mnie nie ma sensu dalej tego ciagnac. Bylo minelo

Pozdro
Gwoli wyjasnienia, Masakratusem zginalem tylko raz, przy pierwszym sneaku na edron, przez tego trapa rpzechodizl sharg i pyro a oni po prosut czekali 3h na mnie, reszte zalatwili inni ownerzy. Co do xendosy chodizlo mi o to, ze po prosut nie byl tym najaktywniejszym.
stary 05-06-2007, 02:14   #103
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

A co do mojego bycia na Masie i nie koszenia nikogo. Z tego co pamietam(moge sie mylic) do momentu, az sie nie zaangazowalem w viusa nie bylo zadnych openow tylko same sneaki ze strony VU, ktore byly na tyle dobrze przygotowane
ze nie dalo sie za wiele zrobic(btw, po kazydm ich ataku musielismy sie peirw zebrac co mniej wiecej zajmowalo tyle czasu, ze oni juz sie wylogowali), jedna akcja, w ktorej moglismy co nieco zrobic to bylo na vdl, jednak rownie umiejetnie sie vu schowalo i nie bylo sensu ryzykowac atakujac ich, bo by wiecej od nas padlo niz od nich. Ze swojej strony zorganizowalem i zmobilizowalem ludzi na jednego sneaka, jednak podczas wyczekiwania wbil sie inny temat na rozmowe i jak krzyknalem zeby sie logowac zostalem obrzucony blotem, ze czemu kazalem sie logowac. Wiecej mimo wszystko sie nie dalo zrobic z osobami, ktore gdy sie zbieralismy na 18 byly o 20, a o 20.30 juz uciekaly te osoby co byly od 18
Poza tym uszolotek moze powiesz na jakim charze grales i sie okaze jak wiele ty zrobiles w tej wojnie.

PS. Dwa posty pod rzad, bo albo mi net zacina albo forum laguje i pierw kliknalem quote na swoj post zamiast edit i po czekaniu 15 minut zanim sie wbije konsolka postanowilem juz napisac te dwa posty.
stary 05-06-2007, 12:02   #104
Zyczliwy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Domyślny

Cóż jeżeli chodzi o obecną wojnę to ciężko to w ogolę nazwać wojną. Jest to raczej walka ludzi którzy są hunted i tyle. Nie mają wielkich szans, tym bardziej że nie udało im się namówić SW do dołączenia. Co do wojny VU vs Ordo wydaje mi się, że nie ma już sensu płakać nad rozlanym mlekiem. Ordo nie potrafiło sie zorganizować a poza tym brak było dyscypliny. Myślałem, że Ordo bardziej zaangażuje się w obecny konflikt, ale myliłem sie. Mam nadzieje, że wydarzy sie jeszcze coś ciekawego w tym konflikcie bo jak narazie wieje nudą.

Pan Życzliwy.
Zyczliwy jest offline  
stary 05-06-2007, 14:15   #105
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

@TheDwarf

Cytuj:
Jezeli sugerujesz ze pisze bzdety na forach, to zapewniam Cie ze wiem 3 x wiecej od Ciebie.

Jezeli sugerujesz ze moja gildia (family guys), nie ma checi do dobrej gry to sie takze mylisz - mamy strasznego pecha + minimalne bledy techniczne dzieki ktorym VU nabija fragi.
Czyzbys pisal sam nie wiedzac co piszesz ?

Po drugie to skoro siedzisz na forum i placzesz ze nic nie mozesz zrobic to siedz w pz albo idz juz na inny serv... bo to nic nie da

@Webi

Jesli chcesz znac moj nick to PM Bo nie chce tutaj ujawniac gdyz moglbym miec male klopoty, poniewaz ciagle gram na Nebuli i jakos sie trzymam ;p
Przy okazji zdziwisz sie jak dziurawe bylo Ordo i jak wszystkie informacje o ich planach uciekaly poza gildie
Uszolotek jest offline  
stary 05-06-2007, 15:17   #106
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

@uszolotek

A teraz zauwaz tam slowo - "jeżeli".
Jeżeli nie potrafisz go dostrzec, udaj sie do okulisty

Odnosnie tego drugiego, to ja nie placze tylko odpieram argumenty ludzi, ktorzy gowno wiedza i maja 8963896348 pomyslow na wygranie wojny... szkoda, ze wszystkie w stylu "wygrac wojne 40 lvlami".

Cytuj:
Przy okazji zdziwisz sie jak dziurawe bylo Ordo i jak wszystkie informacje o ich planach uciekaly poza gildie
VU nawet bez szpiega mialo was jak na dloni, tak samo jak nas maja, mimo, ze 689236923 razy powtarzalem ze nas maja. Jak? Ludzka głupota, ale szczegolow nie zdradze.
TheDwarf jest offline  
stary 05-06-2007, 15:45   #107
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

@TheDwarf
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ...

PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie
I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ...
No ale mam nadzieje ze to sie zmieni.

PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi
Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa.

Pozdrawiam i Zycze powodzenia w wojnie.
Uszolotek jest offline  
stary 05-06-2007, 16:12   #108
Vintermage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
Domyślny

To ja wam może podsunę taktykę na nabicie fragów na tym oto forum widoczną dla Vu i Fg.No więc jedziemy.
Taktyka 1)
Zbierasz całą ekipę z gildii najmocniejszych sorców 2 knajów 90+ i ewentualnie ze 2-4 palów z mocnym SD i robisz tak:
Zarządzasz mass loga i loggaut po 5 min.
Następnego dnia tak samo (żeby przeciwnik widział ,że tyle ppl jest online z wrogiej gildii).
A trzeciego dnia jak "wróg" znowu myśli ,że to kolejny mass log dla zabawy lecicie całą gildią w dłuższe dwukratkowe przejście i ustawiacie się 2 knajów potem 2 palków i reszta to sorcowie i czekacie.Gdy wróg się zorientuje już po chwili ,że ten mass log trwa dłużej zapewne zbiera all ppl co są online i dzwoni lub powiadamia w inny sposób resztę ludzi z gildii.Po czym udają się w waszym kierunku.Zapewne najwyższe lvle polecą pierwsze i gdy ktoś znajdzie się w polu widzenia palków 2 m wale za plecy knajci się podsówaja do przodu i w tym momencie macie 18 sec + 2 na powrót do ustawienia na zabicie co w przypadku gdy typa leje 10+ osób w tym 6 msów 120+ zbyt trudne nie jest.
Gdy ofiara padnie wracacie do ustawienia i czekacie na ruch przeciwnika.
Można się wycofać i gdy wróg was goni w pewnym momencie zmienić kierunek i znów za pomocą Mwali kogoś trapnąć.Ta taktyka najlepiej się sprawdza w Cyclopolis nie daleko bramki lvlowej.Wymaga zgrania całego zespołu ,ale wierzcie mi skutkuje i gdy gildią zarządza mądra osoba naprawdę przynosi pożądane efekty.
stary 05-06-2007, 16:19   #109
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Podejrzewam, ze proponujesz ta taktyke FG bo VU raczej sie chowac nie musi. To sie zastanow co zrobi jakis najt albo palek na ten sd power i ng bota, ktorymi dysponuje VU na teraz
@Uszolotek
Nie bede dociekal twojego nicku jezeli nie chcesz go podac. Po prostu ciagle podajesz bledne informacje, albo na temat aktywnosci ludzi, ktorzy w ogole nie grali, badz tez na temat ilosci moich dedow i akcji na masie. Nastepnym razem uwierzytelnij swoje informacje zanim cokolwiek napiszesz.
A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej.

Poza tym jest to topic na temat obecnego konfliktu, a nie starej wojny i dlatego kazdy nastepny offtop bedzie przeze mnie skrzetnie odnotowywany w celu prowadzenia rozmowy na temat starej wojny mozna zalozyc osobny topic.

Ostatnio edytowany przez Webi - 05-06-2007 o 16:21.
Webi jest offline  
stary 05-06-2007, 17:46   #110
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Odnosnei twojej taktyki to tak:

po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+?
po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty).
po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma.
po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy

@uszolotek

Cytuj:
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ...
Napisalem 'jezeli', bo nie wiedzialem jak to zinterpretowac. ok - koniec tego tematu.

Cytuj:
PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie
I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ...
No ale mam nadzieje ze to sie zmieni.
W akcje angazuje sie wiecej osob niz Ci sie wydaje Choc fakt, faktem jest ich za malo.

Cytuj:
PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi
Nie chodzi o to. Nigdy sie nie domyslisz o co moze chodzic, a ja z przyczyn wiadomych nie moge tego napisac.

Cytuj:
Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa.
Uwierz mi, ze jakby nas nie mieli to tych gleb byloby wiele wiecej.

Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 05-06-2007 o 17:59.
TheDwarf jest offline  
stary 05-06-2007, 19:35   #111
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Co do wojny Ordo vs Vu:
z tego co pamietam Masę (Bartka) bylo bardzo trudno sciagnac wiec siedzial na nim pyrokar albo webi albo ktos inny, na Wickaninie siedzial Studnia, na Shaelionie - Earth albo Smoq, Xendosa ciagle jadl wiec nie mial jak dojsc do kompa, Shargas byl jak tylko mogl, ale własnie wiekszosc czasu przebywal na tsie.
A reszta, ktora przebywala na tsie prawie calymi dniami to byla ekipa, ktora nic nie mogla zrobic albo sie bala zabic kogos a potem pasc, a byli to:
Pyrokar, Rapter, Lipek, Nabonit, Gridlok, Qerix, Pentagram, Knaak, Ja (ale o tym nikt nie wspomnii... nvm) i moze z 2 osoby wiecej, czyli 9 osob, ktore moglo odmienic losy wojny lecz osoby te baly sie potegi Vu ktore siedzialo na tsie od rana do nocy.

Jezeli ktos ma jakiekolwiek zażalenia do mnie nie komentujcie tego.

K4r4biN
Adikeen jest offline  
stary 05-06-2007, 21:13   #112
Vintermage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
Domyślny

[quote=TheDwarf;1466769]Odnosnei twojej taktyki to tak:

po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+?
po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty).
po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma.
po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy

po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami)
po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę?
po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo
po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
stary 05-06-2007, 22:26   #113
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

@webi

"A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej."
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..

@hidek .. ja cie nie trawie i twojego myslenia XD

"Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii"."
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..

"Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz? " .. masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam ..

"Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge." a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec

"Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )"
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje wybacz mistrzu
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa

"60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje." ..
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi .. myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly .. PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..

"Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow." tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Driger jest offline  
stary 05-06-2007, 22:36   #114
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Naucz sie cytowac bo jest tak nieczytelnie, ze nawte nie chce mi sie tego czytac. Poza tym chodzilo mi o rzekomego szpiega, ktory byl w naszych szeregach, a nie o podejscie do wojny.
stary 05-06-2007, 23:26   #115
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Naucz sie cytowac bo jest tak nieczytelnie, ze nawte nie chce mi sie tego czytac. Poza tym chodzilo mi o rzekomego szpiega, ktory byl w naszych szeregach, a nie o podejscie do wojny.
ozesz ty ;o zacytowalem .. ale jak na zlosc tobie nie bede cytowal ;] ..

"Ze nawet nie chce mi sie tego czytac" .. no to jaki problem ? .. nie czytaj ! .. myslisz ze bede prosil boga czy cos albo ciebie zebys odpisal na moje posty a jak nie odpiszesz to bede plakal ? jak tak myslisz to sie mylisz .. o wielki WEBIuszu ;o

A pochwaliles sie juz calej nebuli jakiego chara kupiles ? :> .. i jak ci tam idzie strzelanie nim w potworki ? do expienia uzywasz bolt czy moze strzal bo chcialbym wiedziec :> .. takim ciekawski gostek jestem
Driger jest offline  
stary 06-06-2007, 00:06   #116
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami)
Tak, VU zrobi na nas massloga i sie schowie, liczac ze my tam do nich pojdziemy.

Cytuj:
po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę?
Bot go po 1szym combie 3 razy uhnie. Nawet jak sie zgramy to go bot wyuha. Nie ma opcji.

Cytuj:
po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo
Ehhh, za pierwszym razem mial byc arthas Bez knightów oni i tak kazdego moga zabic popatrz na ich sile SD.

Cytuj:
po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
Jak obczaja gdzie stoimy to beda uwazni, to nie jest zgraja noobow.

Cytuj:
wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta)
Dobra, dobra. Wystarczy ze lider combo bota go zauwazy i juz jest pwned.

Cytuj:
Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' ..
Jezeli dla Ciebie "cos zdzialac" to zmarnowac VU unjusta, ewentualnei zdzialac cos na wycieczce po blessy to ok, mozna walczyc na 50-60, ale moim zdaniem to jest bez sensu.

Cytuj:
masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam ..
Napisałem tam wyraźnie słowo "jezeli".

Cytuj:
a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD )
knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec
HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy.

Cytuj:
chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje wybacz mistrzu
po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa
Juz mowilem ze zarowno SSA/Might Ringi na duza skale oznaczaja duzo kasy, poza tym ciezko je kupic, wiec ta opcja mocno odchodzi w bok.

Cytuj:
zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi ..
Nawet jak nie pobiegnie na pierwszy odstrzał to i tak jezeli stanie w zasiegu 3 osob z VU, to ma bardzo ciepło.

Cytuj:
myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly ..
W kazdej bitwie pierwszym celem sa MSy. Z kilku powodow: MSa najlatwiej zabic, MS moze wyrzadzic najwiecej szkod etc.

Cytuj:
PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi ..
OK GL W KUPOWANIU SSA - malo kto je sprzedaje, a duzo ludzi potrzebuje, wiec jest to jednak problem, a co do tego UE, to wcale nie musi byc pelno ludzi podczas bicia kogos i jezeli reszta gildii ma SSY + utamke, ew. duzo hp mozna spokojnie probowac zabijac.

Cytuj:
tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow
Jezeli zaczeli by go gonic i na*******ac to logiczne zeby go zjechali, a jezeli trwalaby walka to po bolcie/burscie od kazdego i tez by tracil SSA.

Cytuj:
Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle ..
Tak, tak. Ty wiesz najlepiej.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 10:13   #117
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

@driger
nie cytuj postow bezposrednio nad toba a o charze to niebardzo wiem o cyzm mowisz. Vius i owszem sie sprzedal, ale nic nie kupilem i nie kupie bo nie gram w tibie.
stary 06-06-2007, 10:24   #118
Driger
Użytkownik Forum

Domyślny

@Webi

Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. wybaczysz ? .. a co do chara oboje wiemy .. chyba ze poprostu z nim jedziesz na dwoch ownerow bo akurat pacc zakupiony na tym palku , a jak zagadalem na tego palka to jakos jak sie spytalem .. to ty ******* ? .. jakos dostalem odpowiedz .. ******* juz tu nie gra , sprzedal mi chara , gra teraz na ****** .. Te wykropkowania to owner i swiat .. nie podalem z roznych powodow

@Hidek
"HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy."
Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :>
Driger jest offline  
stary 06-06-2007, 11:58   #119
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Driger Pokaż post
@Webi

Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. wybaczysz ? .. a co do chara oboje wiemy .. chyba ze poprostu z nim jedziesz na dwoch ownerow bo akurat pacc zakupiony na tym palku , a jak zagadalem na tego palka to jakos jak sie spytalem .. to ty ******* ? .. jakos dostalem odpowiedz .. ******* juz tu nie gra , sprzedal mi chara , gra teraz na ****** .. Te wykropkowania to owner i swiat .. nie podalem z roznych powodow

@Hidek
"HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy."
Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :>
Noobow, nie noobow zabic EK'ów na lvlach 80-90 nie jest ŻADNYM problemem jezeli ma sie w gildii takich MS'ów i RP jakich ma Viribus. Co do tego, ze jestem "wielki sir hidek z Family guys" - nie jestem wcale wielki, ale to co tutaj niektorzy ludzie pisza to jest ku%&a niedorzecznosc. Piszecie o jakichs taktykach i sposobach walki, ktorych wykonanie w naszym wypadku jest niemozliwe.
TheDwarf jest offline  
stary 06-06-2007, 13:34   #120
smakosz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 06 2007

Domyślny

Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>Myslales nad tym co dalej??Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...A moze wy poprostu czekacie kiedy Celandia i Arthas wbije 200, zeby bylo latwiej ich zabic;>To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
smakosz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania