![]() |
#101 | |||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
23:43 Arthas of nebula [185]: exevo gran mas vis 23:43 You lose 830 hitpoints due to an attack by Arthas of nebula. Do tego dodajmy 1-2 bursty czy przypadkowy bolt od kogos innego i z 900 hp robi ci sie nagle 0 ![]() Cytuj:
![]() A co do SSA to taki 50-60 lv to by non-stop musial miec zalozony SSA, w skutek czego po 1 bitwie nie byłoby SSA (przypominam, ze ciezko je kupic). Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po 2 taki 60 MS bez time ringa (bo z RoH-em ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||||
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do mojego bycia na Masie i nie koszenia nikogo. Z tego co pamietam(moge sie mylic) do momentu, az sie nie zaangazowalem w viusa nie bylo zadnych openow tylko same sneaki ze strony VU, ktore byly na tyle dobrze przygotowane
ze nie dalo sie za wiele zrobic(btw, po kazydm ich ataku musielismy sie peirw zebrac co mniej wiecej zajmowalo tyle czasu, ze oni juz sie wylogowali), jedna akcja, w ktorej moglismy co nieco zrobic to bylo na vdl, jednak rownie umiejetnie sie vu schowalo i nie bylo sensu ryzykowac atakujac ich, bo by wiecej od nas padlo niz od nich. Ze swojej strony zorganizowalem i zmobilizowalem ludzi na jednego sneaka, jednak podczas wyczekiwania wbil sie inny temat na rozmowe i jak krzyknalem zeby sie logowac zostalem obrzucony blotem, ze czemu kazalem sie logowac. Wiecej mimo wszystko sie nie dalo zrobic z osobami, ktore gdy sie zbieralismy na 18 byly o 20, a o 20.30 juz uciekaly te osoby co byly od 18 ![]() Poza tym uszolotek moze powiesz na jakim charze grales i sie okaze jak wiele ty zrobiles w tej wojnie. PS. Dwa posty pod rzad, bo albo mi net zacina albo forum laguje i pierw kliknalem quote na swoj post zamiast edit i po czekaniu 15 minut zanim sie wbije konsolka postanowilem juz napisac te dwa posty.
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Cóż jeżeli chodzi o obecną wojnę to ciężko to w ogolę nazwać wojną. Jest to raczej walka ludzi którzy są hunted i tyle. Nie mają wielkich szans, tym bardziej że nie udało im się namówić SW do dołączenia. Co do wojny VU vs Ordo wydaje mi się, że nie ma już sensu płakać nad rozlanym mlekiem. Ordo nie potrafiło sie zorganizować a poza tym brak było dyscypliny. Myślałem, że Ordo bardziej zaangażuje się w obecny konflikt, ale myliłem sie. Mam nadzieje, że wydarzy sie jeszcze coś ciekawego w tym konflikcie bo jak narazie wieje nudą.
Pan Życzliwy. |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() @TheDwarf
Cytuj:
Po drugie to skoro siedzisz na forum i placzesz ze nic nie mozesz zrobic to siedz w pz albo idz juz na inny serv... bo to nic nie da ![]() @Webi Jesli chcesz znac moj nick to PM ![]() Przy okazji zdziwisz sie jak dziurawe bylo Ordo i jak wszystkie informacje o ich planach uciekaly poza gildie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @uszolotek
A teraz zauwaz tam slowo - "jeżeli". Jeżeli nie potrafisz go dostrzec, udaj sie do okulisty ![]() Odnosnie tego drugiego, to ja nie placze tylko odpieram argumenty ludzi, ktorzy gowno wiedza i maja 8963896348 pomyslow na wygranie wojny... szkoda, ze wszystkie w stylu "wygrac wojne 40 lvlami". Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() @TheDwarf
Nie chce dalej polemizowac ale mi chodzilo o to ze wyciagnales z kosmosu watek, ze Driger cos tam zasugerowal czy nie bo nie zasugerowal wiec nie wiem po co ta cala dyskusja ... PS.1 Co do pomyslow na wygranie wojny owszem jest wiele lecz od tego jest forum zeby kazdy wyrazil swoje zdanie ![]() I akurat jest moje takie ze za malo osob z FG sie angazuje w akcje i dlatego kazda sie tak konczy jak sie konczy ... No ale mam nadzieje ze to sie zmieni. PS.2 Szczegolow zadnych nie musisz zdradzac bo przeciez kazdy wie jak jest i nie kazdy przeciez potrafi utrzymac jezyka za zebami albo sa rozne wpadki typu pomylenie okienek w tibi ![]() Co do tego ze VU ma was teraz jak na dloni to nie zgadzam sie do konca bo przeciez macie duzo elementow zaskoczenia jakby gleby Celandi i Arthasa. Pozdrawiam i Zycze powodzenia w wojnie. |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vinter'mage
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
|
![]() To ja wam może podsunę taktykę na nabicie fragów na tym oto forum widoczną dla Vu i Fg.No więc jedziemy.
Taktyka 1) Zbierasz całą ekipę z gildii najmocniejszych sorców 2 knajów 90+ i ewentualnie ze 2-4 palów z mocnym SD i robisz tak: Zarządzasz mass loga i loggaut po 5 min. Następnego dnia tak samo (żeby przeciwnik widział ,że tyle ppl jest online z wrogiej gildii). A trzeciego dnia jak "wróg" znowu myśli ,że to kolejny mass log dla zabawy lecicie całą gildią w dłuższe dwukratkowe przejście i ustawiacie się 2 knajów potem 2 palków i reszta to sorcowie i czekacie.Gdy wróg się zorientuje już po chwili ,że ten mass log trwa dłużej zapewne zbiera all ppl co są online i dzwoni lub powiadamia w inny sposób resztę ludzi z gildii.Po czym udają się w waszym kierunku.Zapewne najwyższe lvle polecą pierwsze i gdy ktoś znajdzie się w polu widzenia palków 2 m wale za plecy knajci się podsówaja do przodu i w tym momencie macie 18 sec + 2 na powrót do ustawienia na zabicie co w przypadku gdy typa leje 10+ osób w tym 6 msów 120+ zbyt trudne nie jest. Gdy ofiara padnie wracacie do ustawienia i czekacie na ruch przeciwnika. Można się wycofać i gdy wróg was goni w pewnym momencie zmienić kierunek i znów za pomocą Mwali kogoś trapnąć.Ta taktyka najlepiej się sprawdza w Cyclopolis nie daleko bramki lvlowej.Wymaga zgrania całego zespołu ,ale wierzcie mi skutkuje i gdy gildią zarządza mądra osoba naprawdę przynosi pożądane efekty.
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podejrzewam, ze proponujesz ta taktyke FG bo VU raczej sie chowac nie musi. To sie zastanow co zrobi jakis najt albo palek na ten sd power i ng bota, ktorymi dysponuje VU na teraz
![]() @Uszolotek Nie bede dociekal twojego nicku jezeli nie chcesz go podac. Po prostu ciagle podajesz bledne informacje, albo na temat aktywnosci ludzi, ktorzy w ogole nie grali, badz tez na temat ilosci moich dedow i akcji na masie. Nastepnym razem uwierzytelnij swoje informacje zanim cokolwiek napiszesz. A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej. Poza tym jest to topic na temat obecnego konfliktu, a nie starej wojny i dlatego kazdy nastepny offtop bedzie przeze mnie skrzetnie odnotowywany ![]()
( . )( . ) These are boobs. No need to copy and paste them in your signature, they have already gained world domination. Sorry Bunny. Ostatnio edytowany przez Webi - 05-06-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
#110 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Odnosnei twojej taktyki to tak:
po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+? po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty). po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma. po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy @uszolotek Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 05-06-2007 o 17:59. |
||||
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Co do wojny Ordo vs Vu:
z tego co pamietam Masę (Bartka) bylo bardzo trudno sciagnac wiec siedzial na nim pyrokar albo webi albo ktos inny, na Wickaninie siedzial Studnia, na Shaelionie - Earth albo Smoq, Xendosa ciagle jadl wiec nie mial jak dojsc do kompa, Shargas byl jak tylko mogl, ale własnie wiekszosc czasu przebywal na tsie. A reszta, ktora przebywala na tsie prawie calymi dniami to byla ekipa, ktora nic nie mogla zrobic albo sie bala zabic kogos a potem pasc, a byli to: Pyrokar, Rapter, Lipek, Nabonit, Gridlok, Qerix, Pentagram, Knaak, Ja (ale o tym nikt nie wspomnii... nvm) i moze z 2 osoby wiecej, czyli 9 osob, ktore moglo odmienic losy wojny lecz osoby te baly sie potegi Vu ktore siedzialo na tsie od rana do nocy. Jezeli ktos ma jakiekolwiek zażalenia do mnie nie komentujcie tego.
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vinter'mage
Profesja: Druid
Świat: nebula
Poziom: 23
Skille: Drut af
Poziom mag.: 27
|
![]() [quote=TheDwarf;1466769]Odnosnei twojej taktyki to tak:
po 1 skad ja ci wytrzasne 6 msów 120+? po 2 jak my mamy niby zabic silvera czy maledrusa w 20 sec. (przypominam ze maja uhboty). po 3 te 90 knajty padna na 4 SD - Celandia, Asanil, Lord Arcticus, Asanil i np. mnie juz nie ma. po 4 jak zrobia follow i beda szli jeden za drugim to ich nie za mwallujemy po 1 Jak już napisałem ta taktyka jest dla FG i dla VU ;> (a Vu dysponuje takimi ms'ami) po 2 Wystarczy 2x dobre combo bo po 1 na max hp sie nie uhnie ale jeżeli z góry zakładasz ,że się tak nie zgracie to poco walczyć?Każdy ma zabijać i padać na swoją rękę? po 3 (tak jak bym się chciał przyczepić to asanil po 1 sd będzie miał ex~ napisałeś go 2x) a tak ogólnie to ci knajci nie są koniecznie potrzbni ja tylko chciałem ,żebyś miał wkład w zwycięstwo ![]() po 4 jak będą exivować was to nie będą szli na follow a napisałem ,że po zabiciu jednego typa uciekacie i zawracacie.
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() @webi
"A co do tego jak nas VU rozpracowalo to mysle, ze mniej wiecej wiem w jaki sposob to sie dzialo, i uscislajac jest to raczej wiecej niz mniej." Ojej .. ciezko na to wpasc .. poprostu wiekszosc wbila lvl i mysleli ze same postacie za was pograja w wojnie przez to ze wbiliscie h lvle .. @hidek .. ja cie nie trawie i twojego myslenia XD "Taki shooter drugiej linii niedojrz ze gowno zrobi, to jeszcze szybko padnie, wiec podziekowal za takich "shooterow drugiej linii"." wiesz co to znaczy drugiej lini ? :> .. schodzi na drugi plan i nie wbija sie nikomu w oczy i poprostu strzela dodatkowymi obrazeniami z SD .. a 150+ to zawsze cos (to jest 10 lvli knighta) Po drugie .. co bys ty chcial .. zeby sork mial 1k+ hp na takich lvlelach czy ki h*j ? .. jak sie umie grac to kazdym lvlem cos zdzialasz -.-' .. "Pokaz mi gdzie ja napisalem ze to sugerujesz? " .. masz jakies rozdwojenia jazni , rozkojarzasz sie cos nam .. ![]() "Jasne, ze moge dzialac. Wzialem udzial w kilku akcjach naszej gildii, fakt faktem nie moge tyle co profesje magiczne, ale cos moge." a no nic nie morzesz .. tylko ze na PRAWDZIWYCH WOJNACH zawsze knighty ida na pierwsza linie (i prawidziwych starozytnych wojnach oraz tych tibijskich XD ) knighty lapia w trapa a reszta nawala .. ohh dlugo na tym trzebabylo myslec "Tak, Stealth ring bardzo cie uchroni przed SDkami Viribus (moze pomysla ze jestes niewidzialny i nie da sie w ciebie strzelac )" chodzilo mi o might ring .. sory ale nie przesiaduje calymi dniami przed kompem i tibia tylko poto zeby wszystko wiedziec o tej grze albo co sie jak nazywa i co dodaje ![]() ![]() po za tym widze ze starasz sie byc madry to chociaz bys sie domyslil ze sie pomylilem "duzo ludzi expi na hydrach to raczej nie problem o SSA albo chociaz o Stealh Ringi" czyli ze chodzilo mi o cos zastepczego zamiast ssa "60 MS ma tej many "aż" 1595. Mane tą Celandia/Arthas sam może zjechać w 10 sekund. Jeżeli bedzie go bilo wiecej osob, to sobie odpowiednio ten wynik podziel przez liczbe osob. Jeżeli 10 sekund to dla Ciebie w miare dlugo to gratuluje." .. zal .. ty myslisz ze taki 60 lvl biegnie na pierwszy odstrzal i solo na wojne .. ? .. na prawdziwych battle to jest ponad 20+ osob po kazdej gildi .. myslisz ze ktos bedziesz patrzyl kto ma najmniejszy lvl i celowal w niego czy co ? .. wtedy nie ma czasu na takie pierdoly .. PO DRUGIE KUUPUJE SIE SSA .. a z UE jak jest pelnoi ludy to wtedy tylko nooby uderzaja tak wiec nie ma o co sie martwic .. ue ue i bedzie to co z celandia na poi .. "Po 1 jednego SSA ekipa VU moze zjechac w sekunde. Zeby wytrzymac minute Twoja metoda, musialbym miec 60 stone skinow." tak tak vu by sie skupilo cala gildia na 60 lvlu robiac sobie wszyscy exhausta , nie leczac sie tylko ciagle strzelajac i dostajac obrazenia od innych wrogow .. wowowow |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Naucz sie cytowac bo jest tak nieczytelnie, ze nawte nie chce mi sie tego czytac. Poza tym chodzilo mi o rzekomego szpiega, ktory byl w naszych szeregach, a nie o podejscie do wojny.
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Ze nawet nie chce mi sie tego czytac" .. no to jaki problem ? .. nie czytaj ! .. myslisz ze bede prosil boga czy cos albo ciebie zebys odpisal na moje posty a jak nie odpiszesz to bede plakal ? jak tak myslisz to sie mylisz .. o wielki WEBIuszu ;o A pochwaliles sie juz calej nebuli jakiego chara kupiles ? :> .. i jak ci tam idzie strzelanie nim w potworki ? do expienia uzywasz bolt czy moze strzal bo chcialbym wiedziec :> .. takim ciekawski gostek jestem |
|
![]() |
![]() |
#116 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||||||
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() @driger
nie cytuj postow bezposrednio nad toba ![]()
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Webi
Sory WEBIuszu ze zacytowalem .. ![]() ![]() @Hidek "HAHAHAAH zanim ja i cala reszta "POTEZNYCH" EKów z gildii Family Guys wezmie kogos w trapa, to tamci nas zabija - proste szachy." Czyli sugerujesz ze masz w gildi noobow ? .. jak sie sprezycie to wezmiecie w trapa .. a z reszta po co ja z toba dyskutuje .. przecierz ty jestes wielki Sir Hidek z Family Guys ktory wie wszystko najlepiej .. moze niedlugo sie dowiem ze wspolpracowales z cipsoftem w robieniu tej gry ? :> |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() Hidek to powiedz mi...jak wy chcecie wygrac??To nie tamto nie, wiec jak?Dopiero teraz zauwazyles ze co byscie nie zobili to i tak nie macie szans, czy jak?bo nie czaje;>Myslales nad tym co dalej??Czy Redeo powiedzial wam na poczatku jaki ma plan?Bo z tego co piszesz widze, ze to juz jest po wszystkim...A moze wy poprostu czekacie kiedy Celandia i Arthas wbije 200, zeby bylo latwiej ich zabic;>To ze zabiliscie kilku ludzi, ok chwala wam za to no ale z czego tu sie cieszyc:>Zaplanowaliscie akcje wylapaliscie go na respie padl, nic w tym wielkiego i nie ma z czego sie cieszyc, bo to byl dopiero poczatek, i nie nazywaj tego wojna bo jest to poprostu psucie krwi z waszej strony nic wiecej.Mysleliscie na poczatku ze zbierzecie sie w 7 zrobicie gildie dodacie jakis coment do gilgiowego loga o jakis swiatlach, porospisujecie sie na forach, ze walczycie o lepsza Nebule i jacy wy to nie jestecie biedni i wygracie?Moze trzeba bylo poprostu normalnie porozmawiac, a nie zaczynac bezsensowne psucie krwi ;>
|
![]() |