Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 00:51   #238
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.

@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^

A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.

(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)

A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)

Ostatnio edytowany przez Bolter - 08-06-2007 o 00:56.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem