![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
|
![]() Scroopy fleciku napisz jakiego masz chara na titani w panelu : (
![]() ![]()
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]() Emzy has paid. He is free from the war against Examination in Violation.
Kurwa czy to jakiś żart? |
![]() |
![]() |
#223 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Correctional Facility
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
|
![]() Hehe prosze prosze jeden z wielkich komanderow u kazadum sie wyplacil niedziwie mu sie ze ma dosc wojny i bycia Hunted. Troche sie juz nawalczyl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Yapan mówi że Emzy nie był z nimi ahashhahashsahs sory ale pękłem ze śmiechu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Emzy sie wyplacil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Zbanowany
|
![]() Ze tak powiem sypiecie sie jak Bombki w Czeczenii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miał swoje powody, nie wiecie, nie pierdolcie głupot
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zbanowany
|
![]() Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gówno wiesz, jak zwykle
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zbanowany
|
![]() Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.
Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ? Tak jak wy nielubiecie Aow ? Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac. Ostatnio edytowany przez Bolter - 07-06-2007 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zwierzał się wam :O? ale fajnie i co pocieszyliście go? powiedzieliście, że będzie dobrze, zapewne. Jak ty w ogóle możesz pierdolić takie bzdury, że wiecie więcej o nas niż my sami, zastanów się, co pomyślą o Tobie osoby czytające ten post, lmao. Tak, Gaura nas nie lubi ![]() ![]() EiV było tak zdesperowane, że zaczęło rekrutować byle kogo (patrz. ancienty, seq, pawel) i co im to dało? jedynie fragi dla nas ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj misiu misiu... a myślałem już że inteligentniejszy z Ciebie chłopiec po ostatniej naszej rozmowie ; ( Emzy gadał ze mną 2 godziny i wiem dużo naprawdę misiu ; D Pozatem po Emre będzie Evorus potem next i next aż zabraknie wam vice by utrzymać gildie : P I wierz mi, że jakby było głosowanie to na bank bym głosował przecwko pawłowi a nad seqiem bym sie głęboko zastanawiał : )
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Kozi the pall
Gildia: Guardian Angels
|
![]() ehh, ja tam nie wiem duzo, ale tyle co wiem wystarcza zebym mogl krotko sie wypowiedziec na temat wyplacenia sie Emzyego:
za bardzo panowie z Kaza sie podporzadkowali Gaurze lub Evorusowi(chociaz mysle ze i Evo jest podporzadkowany Gaurze) i wykluczyli przez to z wojny jedna z ikon tytani bo Emzy sam z siebie napewno by sie nie wyplacil pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vers Dra'ghothe
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kazadum
Poziom: 117
Skille: 19/24
Poziom mag.: 68
|
![]() emzy z nami na ventrilo nie byl od dobrych paru miesiecy z powodow, ktore dla was i tak nie beda znane, wiec odpuscie sobie szukanie sensacji i przechwalanie sie na wzajem kto wie wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Pieńsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: No name
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Heh jeszcze tylko brakuje aby Gaura zapłacił EiV i wycofał się z wojny hsushauhashshau
![]() ![]() ![]()
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ![]() I sprawy aktualne: @Szczuru Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy) @Misiek Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie.. @Bolter Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!... Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.
![]() |
#238 |
Zbanowany
|
![]() Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.
@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^ A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem. (Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^) A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu) Ostatnio edytowany przez Bolter - 08-06-2007 o 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nienapisalem ze wiem wiecej o misiek menie niz on sam o sobie tylko o sytuacji uwas w aliance pozdro:* Ostatnio edytowany przez Bolter - 08-06-2007 o 00:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |