Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 04:26   #591
Zigrin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez connor Pokaż post
Pogielo ich... juz wczesnij knight byl zadobry (hp i cap itd) a teraz to jzu stanowcza przesada, gralem karzda profesjai newsy dla palla jescze rozumiem ale knight teraz bedze "god"... Powini cos zrobic z magami, zamalo hp! mf zamalo many laduje -.- i cagle same waste, po kilka h robienia run zeby zarobic na exp... Tak byc nie moze!
Knight był za dobry , srututu... człowieku, jak patrzyłem jak knight goni sorka to aż chciało mu się pomóc... grałeś "karzda prfesai" uwierze... nie no spooooko , ja jestem bardzo dobroduszny ogólnie , uwierze że zdołałeś po latach męczarni wyjść 4 postaciami z rooka , nic więcej sorry...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez connor Pokaż post
Wiem, za bledny sorry... mam papiery na dysleksje

No moze knightem demona nie ubijesz ale, sorcem tez nie ma sensu na 40lv zaduze waste. Ogulnie knightem latwo i przyjemnie sie expi. Mogli by ulepszyc troche knighta (ale nie az tak) ale magów zostawic w spokoju...
Jejciu, to wszystko tłumaczy!! I twoje blendy i beznadziejne wypowiedzi. Proponuje żebyś popytał się kolegów, jeśli takowych posiadasz, jak się gra knightem, jak się gra sorcem... potem możesz po przemyśleniu i zaczerpnięciu rady (uwaga, radze zapamiętać) słownika. Knightem się expi przyjemnie jak każdą inną profesją... ale napewno nie tak szybko... knight nie może usiąść na dupie za drzewkiem i pizgać w gs jak pall czy sorc , on blokuje, więc oprócz blokowania powinien w sumie expić najszybciej, i tego knightom życze(jestem pallem). Bo rycerz to rycerz nie ma to tamto...
Zigrin jest offline