![]() |
#561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() Biedne sorce... :*:* co, ciśnie was że teraz inni będą mogli poexpić... knightów denerwuje że nie będzie run... prosze mnie nie w*****%$@%ać bo macie tak wyjeb%$#ane w kosmos postacie teraz że ja nie moge...
Wogóle to ja myśle zrobimy tak - robimy jedną uniwersalną profesje i co upka bedziemy ją ulepszać , do tego facc taki sam jak pacc- po co płacić w za taką beznadziejną gre (nie graj szmato jak ci się nie podoba, po co wchodzisz wogóle!? Idź w mu pograj). A no i jeszcze jedno , nie dodajemy itemów , a wręcz odwrotnie , dajemy po 3 grafiki 3d i 3 uniwersalne bronie , bo po cowięcej , ale za to grafika będzie jak mandaryna po photoshopie. Jeszcze kuźwa wam się nie podoba!? se zróbcie otsa i grajcie... Pogratulować CiPom ;P P.S. Najwiekszym problemem Tibii jest brak rpg... |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() wszystko nawet fajnie bedzie zrobione tylko zdenerwowalo mnei to ze rycki z pallki nie bede w sumie meic run jak wale po 30 z hmm na 40 lvlu ryckiem to ile teraz bede walic? max 10?
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |
![]() |
#563 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ludzie nie rozumiem, czemu dziwicie się, że Cipsoft daje wszystko/większość w nowych updatach Pacc-om ... Teraz pytanie : Chcielibyście za swoją cięzką prace nie dostać złamanego euro centa (grosza). Przecież to jest śmieszne. Ci ludzie stworzyli tibię nie spodziewając się, że odniesie taki sukces. Teraz wiedzą, że może to być ich źródło utrzymania i z tego korzystają. Wcale im się nie dziwie. A granie Facc jest tylko namiastką 'prawdziwej tibii' i ma wciągnąc i zachęcić do kupna Premium Account. Tak samo jest bodaj w WoW-ie jednak w niego nie grałem.
Co do samych zmian w updacie to wszystkie mi się podobają na papierze, ale co z tego wyjdzie zobaczymy za pare dni(tygodni?). Śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że jak to knight ma dużo kasy albo że nie wydaje nic na hunty (np. hydry). Przecież są to bzdury. Knight na hydrach napewno wydaje najwięcej .... A, żeby się wzbogacić musi non-stop bić minosy ... a pytam się kto broni sorcom bić z monkiem chociażby senje czy mintwalin ... A expienie na wysokich lev jest nieporównywalne. I tak jak któryś z moich przedmówców powiedział .. nauczmy się pokory i jak najpierw coś dostajemy, to teraz nie narzekajmy jak dostają inni. Yours Bykunn Ostatnio edytowany przez Bykunn - 09-06-2007 o 01:08. |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() 6 dla Cipek
![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie jeszcze jedno zdanie o sile rycerzy, których siła będzie "znacznie wzmocniona". Zgadzam się z tym, lecz mimo wszystko, jak w prawdziwych grach przystało, postacie magiczne muszą mieć znacznie większą siłe uderzenia. Więc jestem ciekaw jak nasz drogi CIPsoft to zrobi.
|
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() bardoz sie cieszeze dodali cos knighotm i palkom, moze wiecej ich bedize na serverach, co spowoduje zmniejszenie zainteresowania expowiskami typowymi dla postaci magicznych.
martwi mnei tlyko to ze ostantio expie duzo visem, i jezeli tutaj bede mial zadawac dmg 50 to chyab bardizej mi sie bedize z hmm oplacalo korzystac. cos mi sie wydaje ze runy wroca dolask u postaci magicznych, ale czy to dobrze ?? wg mmnie do tej pory profesje byly dobrze wywazone, jezeli mi sie bedizezle expilo drutem to albo mienie profesje albo przestane grac. no ale nie powiem.. moze byc ciekawie.. ale cos czujeze za pol roku 60% bedize knightow 35% palkow a 5% magicznych. a poza tmy nie uwazam ze to bedie wjakies wyrownanie profesji tlyko poprostu inne zbalansowanie. do tej pory mag bez wastu solo na 60~lev zdobywal jkaies 30k expa na godizne, a kin 40k expa na zolwiach, a teraz mag bedize na 100 lev zdobywal 30k expa a knight na 60 bedize zdobywal 80k expa na godzine. |
![]() |
![]() |
#567 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a pall ![]() ![]() |
|
![]() |
#569 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Co wy ludzie myślicie?! Że teraz kalkulator czarów będzie mlvl/2 ?!
Ludzie, zmienią go tak że czary będą o 1/4 słabsze niż teraz i już. Napewno tak nie osłabią exori visów etc, bo by to obniżyło opłacalność pacc! Jezuu!
![]() |
#570 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() Na wstępie, chciałbym napisać, co oznacza słowo zbalansować.
Zbalansować otóż, znaczy wyrównać, w tym wypadku chodziło o to, aby Rycerz tudzież Palladyn ulegli ulepszeniu, wyrównali się w umiejętnościach z Magami. Po przeczytaniu postów Magów, doszedłem do wniosku, że chyba liczyli na... dodatkowe wzmocnienie swoich postaci. Przecież od dawna było mówione, że knight, który na wysokim poziomie wyciąga kilka razy mniej expa od sorcerera i paladin, zostaną wzmocnieni! Nie wiem więc skąd to oburzenie. I wreszcie, nie będzie tak, że w czasie dwóch miesięcy mag może zdobyć 50+ poziom, a knight ledwo skille 75 i poziom 30. Teraz, tak jak dawniej, głównym zajęciem magów będzie siedzenie nad runami, co mnie niezmiernie cieszy. Przecież ostatnimi czasy mało kto patrzył na magic level, a jedynie kupowało się mana fluidy i szło się expić dniami i nocami. Absurd... |
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie bomba!!!! Ale mam jedno pytanie-> skoro paladynom nie będą spadać speary, to jak będzie się skillowało? będą nieskończone?? Może było gdzieś napisane w tym temacie i może ktoś zadał takie pytanie, ale przeglądanie 61 stron w poszukiwaniu jednego pytania to przesada ;]
Pozdro
#572 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Tobie by się przydało iść do szkoły a nie się orać w tą głupią gre... Poryty jesteś człowieku zamiast czerpać przyjemność z gry widzisz tylko CYFERKI ... Żal mi ciebie na prawde Ostatnio edytowany przez tomoe - 09-06-2007 o 02:10. |
||
![]() |
#573 | |
Guest
|
![]() Dzieci idzcie do szkoly sie uczyc a nie w tibie gracie nawet czytac nie umiecie a moze nie dowidzicie juz? ja wam pomoge !!!!
Cytuj:
|
|
![]() |
#574 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Drodzy Użytkownicy forum nie umieją przeczytać głupiego newsa ;/. Dzieci po 12 lat ... |
|
![]() |
#575 |
Guest
|
![]() ...
czyli teraz kurwa moge sobie wlozyc sotka w dupe >.< |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]() Up setke w dupe ? ;o bedzie pieklo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: (: NIBYLANDIA :)
|
![]() Cytuj:
po 2 : pijakiem moze ty jestes bo glodnemu chleb na mysli ![]() po 3 : to pewnie tylko literowka po 4 : widac ze jestes pedalem bo cie to kreci aaaa i po 5 : nie nasmiewaj sie z innych
<| cognosce te ipsum |>poznaj samego siebie. <| hominis est errare, insipientis in errore perseverare |>ludzką rzeczą jest błądzić, głupców trwać w błędzie. Ostatnio edytowany przez Abus_LoLo - 09-06-2007 o 02:34. |
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Siła run i czarów leczących nie ulegnie zmianie.
Tylko mnie zastanawia czy SILA RUN I CZAROW " LECZACYCH " czy Sila run I "CZAROW LECZACYCH" -.- |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Zasu Dragon
Profesja: Druid
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() Coś dla druida plax ? Jak najbardziej jestem za ulepszeniami dla palla i knighta, ale teraz wyjdzie na to ze drut ma różdżki i na tym koniec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Pogielo ich... juz wczesnij knight byl zadobry (hp i cap itd) a teraz to jzu stanowcza przesada, gralem karzda profesjai newsy dla palla jescze rozumiem ale knight teraz bedze "god"... Powini cos zrobic z magami, zamalo hp! mf zamalo many laduje -.- i cagle same waste, po kilka h robienia run zeby zarobic na exp... Tak byc nie moze!
![]() |
![]() |