Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morrusek
Takie pytanko... czemu zamiast naladowac sobie raz porzadnie mane do 800 i miec spokoj ciupciasz sobie co draga do 300...? a jak many brak to panika... mysl! Jakby ci pociagnal 5 dragow to nie wiem czy majac mane na 2 vity cos bys zdzialal ;d Chyba lepiej miec many wiecej i na dluzej, niz ma jej zabraknac w najbardziej potrzebnym momencie...
Filmik taki sobie, a dle jak krecisz to biegasz jak glupi... strasznie panikujesz, a zamiast podczas bicia dla ladowac 2-3x mane do 300 czyli uzywac ok 7-8 mfow mozna walnac 7-8 strzalow z hmma, dl szybciej padnie, a mane i tak sie ma... taka moja rada.
18:30 Uriel Palladyn [84]: gratz to me -.-
FOR me, nie to me chyba ;d
Co za pomyslowosc... jak na to wpadles, zeby wbiegac w 4 dragi i dla za jednym dragiem, zamiast najpierw to wybic?
A moglo byc tak: combo od dla i dragow za 500... many 70, wiec mf, mf (hp nadal o 400 mniej), combo za 435 i siemasz wiktor _/ co nie jest takie trudne
Edit: GRATZ addonow !!! Przeciez spacjalnie pokazales, nie?  ROTFL!
|
Z ta mana to niewiem czemu ;P jakos zawsze tak mam =) a co do paniki przy dlu... wiesz niemam zamiaru wpasc w respa innych smieci =) a pod koniec niewiem jak to sie stalo ze tyle tego bylo
Film mial byc tylko malym pokazem

nie musisz komentowac mojego stylu expienia

Pozatym kazdy gra jak chce, troszka adrenaliny komus szkodzi

?
Jak padne to pech...