Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toca
TERAZZZZZZ* Powiedz po co magowi sd ? tylko do pvp, bo na demonach mu sie nie zwroci za huja pana chyba ze 300 lvl sorcowi. Teraz to bedzie trzeba z 20 sorcow na 120 kniaghta -,- Dzizus kurwa ja pierdole zobaczysz co sie bedzie dzialo po update. Sorc juz nie ma zadnych atutow procz haste -,- moze nazwy nie z otsow nie moge na takie patrzec ja knight podchodzi do draga i 3 exori pod rzad albo to smieszne exori gran...
|
Po co magowi sd ? po to samo co teras, a to że sie magowi demony solo nie zwrócą to HALO KURWA , innym klasą sie nie zwracało (no chyba że ktoś ma fart do loota) , czyli balans jednak sie uda co ?
To śmieszne "exori" , co wnim takiego ots'owego ? widziałeś jaki to ma dmg ? na mój gust to coś jak explosion przedtem , z tym że teras lv 100~knight robi 4 takie ataki i musi tankwać mane , ja będe tego używać do kasowania invisible na wrl np. Exori Gran to jest stare exori lekko podkręcone , z tego co widzialem o jakies 10 % ? A no i ma wkońcu stała sume many , co chyba kazdy sie zgodzi jest uczciwym posunieciem ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1
Wszystkie wczesniejsze taktyki wojenne mozna sobie w dupe wsadzic bo nic nie dadza ^^
|
Mi sie wydaje że dużo sie tutaj nie zmieni , będzie trap knightami (wkońcu sie sorce nie beda pchali do trapa z pedalskim vis'em) , i odpowiednio zsynchronizowane sd + exori gran , jak było tak bedzie, jedynie pallki beda mogly probowac sie wstrzelic z gwiazdka w combo , albo poprostu atakowac gwiazda i do comba dorzucic ten spear co go sila woli przyzywaja.
Co do tego ze 150 kina bedize praktycznie nie smiertelny.. , ktos pamieta jak sie knightem walczylo w open battle w przed tibia 7.4 ? Nie bedzie to to samo bo aimboty sa juz w tibii , ale sd obnizony sd damage , i wylaczenie palkow z "synchronizowanego combo" daje nam znowu szanse na panoszeniu sie na tylach wroga rozpraszajac ich , wracamy do pieknych korzeni ?