Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 12:44   #57
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post
Dojebał bym ci ale to nie miejsce na takie rzeczy, ja to wiem ale ty najwidoczniej o tym nie wiesz i Tibia wjebała doszczętnie twoje szare komórki.
Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kartoflak Pokaż post

To SW siedzi w pz jak Zydzi w Gettach. I to nigdy sie nie zmieni.
Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.

Signed~
KArtoflak
Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa
Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kartoflak Pokaż post
Paczek zamknij pape i idz kartofle jesc moze bedziesz grubszy.Nie pamietasz jak kiedys lizales dupe Vu po wygranej wojnie?Prawda jest taka ze jestes gruby i maly.

Signed~
Kartoflak
On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.