Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-06-2007, 01:32   #41
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Londyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Anusiak
Profesja: Rookstayer
Świat: Mars
Poziom: 13
Skille: 31/28
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moren Pokaż post
tak się zastanawiam, po co Wy na siebie najazdy robicie?

ps. proszę o przetłumaczenie opisu gildii Viribus Unitis, jeśli oczywiście jest to możliwe.
Viribus Unitis oznacza -----> "Wspolnymi Silami"

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-06-2007, 01:33   #42
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Wy wygraliscie wojne z Phy? a czy to nie byl czasem
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebula
a reszty z Vu nie pamietam
Reszta:
Koqu, Sowqu, Rowerzystka?, Xakan Dazor, Shargas, Pyrokar Aldix?, Vura Soth, Wickanina, Friida, Meleandra, Shaelion, Thor Eter

wiecej nie pamietam, wybaczcie pamiec szwankuje, Castor ty nie byles czasem hunted by Masa? i tylko dzieki wojnie jestes free, a reszta to jakies przydupasy co zrobili lvl w trakcie wojny z Ordo albo po tym jak serwer byl "free" cokolwiek to mialo znaczyc. Nie wcale nie lizecie dupy (moze ty castor nie, chociaz nie wiem) ale wiesz 50% twojej gildi lize dupe morrdercy, jak to gdzies slyszalem, a wlasciwie dostalem info, "Nikt z Vu nie przeciwstawi sie morrdercy bo boji sie o wlasna dupe". To tyle odemnie
Dregar jest offline  
stary 21-06-2007, 01:36   #43
Unia
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez czlowieczyna Pokaż post
hehe musze cie zmartwic nie fake poszukaj troche na photobucket.com i popatrz w photobuckety graczy m.in vu maja swoje zdjecia i porownaj. Odrazu widac ze jakis nabowaty lizus bo jakbys byl od vu to bys wiedzial jak wygladaja twoje " ziomy ".

http://s68.photobucket.com/albums/i1...rrent=fear.jpg

to jest fake ale fajne ;[
muszę Ci powiedzieć, że to moja robota
Kiedyś, ale to kiedyś wkurzyłem się na kilka osób i znalazłem te zdjęcia na necie, więc założyłem photobucket i dalej się domyśl ;p

stary 21-06-2007, 01:36   #44
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
kartoflak jakiej aldorce? xD
ja jestem LIEDSON nie LEISON gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa
Wali mnie to czy jestes Liedson czy Lieson. Dla mnie mozesz byc nawet Lipton.
Jak nie wiesz kim jestem to nie zgaduj bo cie babajaga zje.

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  
stary 21-06-2007, 01:42   #45
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
Nie wcale nie lizecie dupy (moze ty castor nie, chociaz nie wiem) ale wiesz 50% twojej gildi lize dupe morrdercy, jak to gdzies slyszalem, a wlasciwie dostalem info, "Nikt z Vu nie przeciwstawi sie morrdercy bo boji sie o wlasna dupe". To tyle odemnie
Skad ty masz takie zaj...te info pewnie mama na dobranoc opowidziala historyjke i sie cieszyc bedziesz 2 dni.

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  
stary 21-06-2007, 01:45   #46
Moren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Świnoujście

Stan: Początkujący
Imię: Lord Moren
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 104
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kartoflak Pokaż post
Viribus Unitis oznacza -----> "Wspolnymi Silami"

Signed~
Kartoflak
miałem nadzieję na zrozumienie mojego tekstu, jednak nadzieja matką głupich, panie Kartoflak, gdyby Pan uważnie czytał, to zauważyłby Pan, że nazwę glidii już sobie przetłumaczyłem, a chodziło o przetłumaczenie OPISU gildii "Viribus Unitis",
zapraszam do PONOWNEJ lektury tego co napisałem kilka chwil temu
Moren jest offline  
stary 21-06-2007, 01:49   #47
czlowieczyna
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebulaReszta:
Koqu, Sowqu, Rowerzystka?, Xakan Dazor, Shargas, Pyrokar Aldix?, Vura Soth, Wickanina, Friida, Meleandra, Shaelion, Thor Eter

Kyrio,Outsider Rebirth,Chormonek,Tert Clawint,Kootka,Nebulas knight,Mandan,Deerdek,Air'Mage,Wolgler De'Zul,Cybe anth, Xaemus, Gohoode,Lord-Qerix, cos tam pomagal Zelarz,Leilla,Calh Mand'ik, Poxar i napewno wielu innych ktorych nie pamietam

Pyro nie byl w rebirth tak samo jak thor.

Ostatnio edytowany przez czlowieczyna - 21-06-2007 o 02:00.
czlowieczyna jest offline  
stary 21-06-2007, 02:28   #48
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Wiem z wlasnego doswiadczenia, ze nikt nie jest w stanie pokonac nas(Vu).
Pokazalismy klase niejednokrotnie pokonujac Ordo, Family Guys i inne scierwa(Phy).Teraz przyszedl czas na SW a potem czas pokaze. My traktujemy to jako rozrywke a nie jako wojne bo co to za wojna jak SW caly czas grzeje pz.

Signed~
Kartoflak ;>
Ordo moze i pokonaliscie, wojna z nami (Family Guys) wciaz trwa, a w Reb~ ktore wypierdolilo Phy~ było tylko kilku członkow obecnego VU wiec rzeczywiscie pokazaliscie klase. Odnosnie rozrywki i wojny, grzania PZ Shadows worlds, to moze sobie przypomnisz zimne miesiace roku 2006, mianowicie pazdziernik, listopad, grudzien i styczen, kiedy to wy grzaliscie PZ, a ordo traktowalo to jako rozrywke. Jak było pozniej wszyscy dobrze wiem, wiec twoja propaganda jest kompletnie nieuzasadniona.

Cytuj:
Jak to k...a nie wygralismy? Krasnoludki wygraly? W dupie mam to czy Rebirth grzalo pz czy nie grzalo. Wiem jedno mamy wygrano w kieszeni i nie ma bata.
Osobiście kurwa swoim mieczem zrobie wam dziury w tych kieszeniach.

Cytuj:
Naogladales sie Teletubisow i myslisz ze kozak jestes ;> Przegrales wojne i jedyne co ci zostalo to zazdroszczenie innym wladzy na serwerze ktorej nigdy nie bedziesz mial <mendo>
Nikt na tym forum oprócz Castora & co. nie jest kozakiem. To wlasnie wy takimi tekstami pokazujecie swoje kozactwo, ktore niebawem sie skonczy.

Cytuj:
A co mnie obchodzi jakis laps z 274 lvlem.

To SW siedzi w pz jak Zydzi w Gettach. I to nigdy sie nie zmieni.
Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.
Dajesz kolejny przyklad przeciw sobie - getta mialy miejsce w latach 1940-1945~, a potem byla slynna sad w Norymberdze. Taki sad czeka wlasnei was, na wszystko przyjdzie czas.

Cytuj:
Ludzie z Vu:
Hespios, Silver Chan, Pan Ciasteczko aka Amfqu, Apocalliptus, Lapka of Fear, Meledrus aka Kaziu Zabijaka, Arthas of nebula
a reszty z Vu nie pamietam
Reszta:
Pyrokar mial 30-70 lvl podczas wojny z Phy~ wiec jednak nie, na Lapce grał marcin, a nie vukios, do vu jeszcze mozna zaliczyc morrderca grajacy na kotce, no i celandia, do reszty webiego, mase, shargasa, chormonek, wolglera, terta, calha i bande innych ktorych nie licze, bo gdybym ich liczyl musialbym doliczyc kyrio z 50 lvlem, ktory gowno robił a kozaczyl jakby sam wygral wojne.

Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 24-12-2007 o 01:46.
TheDwarf jest offline  
stary 21-06-2007, 09:56   #49
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Kartofel, dziękujemy za uwagę, ale to już pora na wyjście z tego forum.
Popisujesz się jakbyś nie wiem kim był. Może dasz swój nick w Tibii bo nawet osoby z Vu nie wiedzą kim jesteś.
Pewnie dużo rowów wylizałeś i myślisz, że możesz się zaliczyć do grona osób z Vu, a tak naprawdę jesteś jednym z tych żuli, którzy grzebią w śmietnikach bo nie maja na winko ;-). Tylko u Ciebie wygląda to inaczej, bo zamiast grzebać w śmietnikach - grzebiesz w tłustych tyłkach napalonych na lvl graczy z Vu!!!

K4r4biN
Adikeen jest offline  
stary 21-06-2007, 10:26   #50
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Ehhhh uwaga uwaga Artas wrócił

Co do Castora aka Hans
Lizałeś i każdy o tym wie, więc się nie wykręcaj...
Nie wiem co ci w żydach nie odpowiada, może cię jakiś skrzywdził w dzieciństwie

Kartoflaku
Nie wiem kim jesteś ale ostry z ciebie kozak jeżeli myślisz że VU pokonało FG
a co lepsze że pokonało Phyrexian

A teraz dla nie świadomych...
Viribus Unitis 28 members
w tym:
9 walczących w wojnie przeciw Phy
17 walczących w wojnie przeciw Ordo(Przemyśla nie liczę bo stamtąd walczył jedynie Łapka)
Asanil z Vukiosem dołączyli się w połowie, Przemyśl pod koniec i teraz kozaczy że oni walczyli(Pozdro Arczer aka Battle Comander)
Finix i Kepso mieli wtedy 60 lvl, jednak coś tam próbowali fragować później się dołączyli
o Sfoqsie nie chce się wypowiadać bo to chyba jedna z nielicznych normalnych ludzi w VU
Hui~ aka Srebrny Czan doszedł dopiero po wojnie
a na resztę zabraknie mi miejsca ^.-
Artas jest offline  
stary 21-06-2007, 10:30   #51
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

@Sir Hidek
Po 1 wojne Reb~ vs Phy~ nie byla taka jak ta obecna wtedy 100lvl byl najwiekszy, wiec kyrio ze swoim 60 lvlem cos tam robil, poza tym byl na kazde zawolanie, jak tylko ktos go wolal. Poza tym Hidek mowiles ze nie dolaczyles do Ordo bo miales wlasnie 50lvl, wiec to ty gowno zrobiles, a nie kyrio on jednak sie niebal i sie bil.

Wracajac do wojny, to skonczmy po sobie jechac. Bo to niema sensu, zacznijmy traktowac sie jak wrogow, a nie jak szmaty i poprostu walczmy. Jak chcecie to jedzcie po mnie. Trudno sie mowi, ale lepiej wesmy sie za walke.
August jest offline  
stary 21-06-2007, 10:33   #52
Artas
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
@Sir Hidek
Po 1 wojne Reb~ vs Phy~ nie byla taka jak ta obecna wtedy 100lvl byl najwiekszy, wiec kyrio ze swoim 60 lvlem cos tam robil, poza tym byl na kazde zawolanie, jak tylko ktos go wolal. Poza tym Hidek mowiles ze nie dolaczyles do Ordo bo miales wlasnie 50lvl, wiec to ty gowno zrobiles, a nie kyrio on jednak sie niebal i sie bil.

Wracajac do wojny, to skonczmy po sobie jechac. Bo to niema sensu, zacznijmy traktowac sie jak wrogow, a nie jak szmaty i poprostu walczmy. Jak chcecie to jedzcie po mnie. Trudno sie mowi, ale lepiej wesmy sie za walke.
Castorze teraz to już koniec offtopów ale dlaczego nie liczysz fragów z "wojny" z FG?
Shadow World i pare osób tak jakby podłączyło się pod tą wojnę, więc moim zdaniem wszystkie fragi zrobione przez VU i przez FG powinny być liczone
Artas jest offline  
stary 21-06-2007, 11:14   #53
Moren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Świnoujście

Imię: Lord Moren
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Domyślny

panie Kartoflak, ciężki z Pana gość

dalej nie znam odpowiedzi na pytania, jaki sens mają destruktywne działania panów z viribus Unitis na Nebuli

nadal przypominam o przetłumaczeniu OPISU w/w gildii
Moren jest offline  
stary 21-06-2007, 12:12   #54
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moren Pokaż post
panie Kartoflak, ciężki z Pana gość

dalej nie znam odpowiedzi na pytania, jaki sens mają destruktywne działania panów z viribus Unitis na Nebuli

nadal przypominam o przetłumaczeniu OPISU w/w gildii
Sam se przetlumacz jak taki kozak.

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  
stary 21-06-2007, 12:14   #55
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
@Sir Hidek

Kyrio oprocz tego ze padl w Carlin bodajże nic wielkiego nie zrobil, no moze oprocz tego ze 1 kratka wiecej byla zajeta na bitwie. Co do tej odwagi Kyrio, to z jednej strony nie mial wyboru, a z drugiej ciagnelo dzieciaka do wladzy. Co do mojego dolaczenia do Ordo niby, juz wtedy wiedzialem ze nigdy w przyszlosci nie bede chcial dolaczyc ani do jednej, ani do drugiej gildii bo nie musze tak jak niektorzy pchac sie do wladzy. Ponadto nikt z ówczesnego Ordo mnie nie znal i mialem tylko ten 50 lv.
TheDwarf jest offline  
stary 21-06-2007, 12:15   #56
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adikeen Pokaż post
Kartofel, dziękujemy za uwagę, ale to już pora na wyjście z tego forum.
Popisujesz się jakbyś nie wiem kim był. Może dasz swój nick w Tibii bo nawet osoby z Vu nie wiedzą kim jesteś.
Pewnie dużo rowów wylizałeś i myślisz, że możesz się zaliczyć do grona osób z Vu, a tak naprawdę jesteś jednym z tych żuli, którzy grzebią w śmietnikach bo nie maja na winko ;-). Tylko u Ciebie wygląda to inaczej, bo zamiast grzebać w śmietnikach - grzebiesz w tłustych tyłkach napalonych na lvl graczy z Vu!!!
Paczek zamknij pape i idz kartofle jesc moze bedziesz grubszy.Nie pamietasz jak kiedys lizales dupe Vu po wygranej wojnie?Prawda jest taka ze jestes gruby i maly.

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  
stary 21-06-2007, 12:44   #57
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post
Dojebał bym ci ale to nie miejsce na takie rzeczy, ja to wiem ale ty najwidoczniej o tym nie wiesz i Tibia wjebała doszczętnie twoje szare komórki.
Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.
Cytuj:

To SW siedzi w pz jak Zydzi w Gettach. I to nigdy sie nie zmieni.
Zydzi nie mogli chodzic po chodnikach a wy nie mozecie po miastach lecz tylko po trawie kolo kosciola.

Signed~
KArtoflak
Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
gdybys gral na nebuli i bylbys kims to bys mnie znal, ale ze jestes 13letnim rl od hespiosa udajacym kogos waznego na forum to trudno, papa
Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.
Cytuj:
Paczek zamknij pape i idz kartofle jesc moze bedziesz grubszy.Nie pamietasz jak kiedys lizales dupe Vu po wygranej wojnie?Prawda jest taka ze jestes gruby i maly.

Signed~
Kartoflak
On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.
stary 21-06-2007, 12:58   #58
Kartoflak
Użytkownik forum

Kartoflak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt Pokaż post
Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.

On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.
Do tej pory go nie lubiles i zabijales a teraz co? kumple? bo dal ci kielbe w lape i zadowolony jestes?

Signed~
Kartoflak
Kartoflak jest offline  
stary 21-06-2007, 13:01   #59
LuqQ
Guest

Domyślny

Czy wojna toczy sie miedzy tymi gilldiami co bylo napisane wyzej ?? czy VU ma zamiar PA robic na innych ??jest to napewno wazna wiadomosc dla ludzi ktorzy sa neutralni i chcieliby pograc !

stary 21-06-2007, 13:02   #60
Artas
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Do tej pory go nie lubiles i zabijales a teraz co? kumple? bo dal ci kielbe w lape i zadowolony jestes?

Signed~
Kartoflak
Bo może go nie znał za dobrze...
Dużo osób najpierw nie lubiłem za ich zachowanie ale jak je poznałem to odrazu zmieniałem zdanie
Artas jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania