Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2007, 23:00   #19
Gucias
Użytkownik Forum

Gucias's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawel1992 Pokaż post
ar ju siur ? To czemu na stronce pisze http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1307 665gram ;x

scythe krowa : >

spójrz na wymiary Thermalright'a
Wymiary: 63,5 x 132 x 160,5 mm

a Ninji
Wymiary: 110(szer.) x 110(głęb.) x 150(wys.) mm

=P

Wg. mnie te 2 wentylatory to dobra konkurencja ja nie potrafie stwierdzić który jest lepszy , trzeba by nad nimi popracować troche ; p
heh ja mówiłem o Scythe Infinity!!
nie o ninji przyjrzyj się. ninja wiem, że waży 665g ,ja mówiłem o infinity
Ps: ninja to szajs w porównaniu z infinity czy thermalright, dlatego ze scythe lepiej infinity brać(różnica w cenie raptem z 15 zł)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabeko Pokaż post
Czesc wszystkim, mam podobny problem a mianowice komputer wylacza mi sie gdy wlacze jakas lepsza gre (gothic 3, heroes 5). Wydaje mi sie ze to przez kurz ale nie moge rozkrecic kompa bo mam plomby ( komp nie ma roku) czy musze zawiesc kompa do serwisu? moze jest jakas metoda na to

a tak w ogole komputer zaczol mi sie resetowac nawet jak gram w CS'a to znaczy ze jest coraz gorzej.

Podam sprzet jaki mam moze bedzie potrzebne....

Procesor AMD athlon 3000+
1024 ram
grafika Geforce 7600 gt

Bardzo bym prosil o jakas odpowiedz w miare szybko
Plomby?!! to gdzieś ty tego kompa kupował? w media markt? jakby mi ktoś nie pozwalał kompa otwierać to bym mu podziękował. jak dla mnie to po prostu kompa wyłącza zabezpieczenie przed przegrzaniem sie proca(w końcu nie od parady gothic 3 to potocznie "morderca komputerów"), albo drugi powód masz za słaby zasilacz i za mało prądu daje i komp nie wyrabia. albo jeśli kupiłeś w media to ci po prostu gówno wcisnęli skoro nawet otworzyć kompa nie możesz lol - szczerze mówiąc pierwszy raz się z czymś takim spotykam, żeby komp był zaplombowany i nie można go było przez tok otwierać -.-
przyznaj się gdzie go kupiłeś?

Ps: skoro resetuje ci się nawet przy cs'ie znaczy tylko jedno wymień zasilacz!! zanim pociągnie do grobu płytę główną i proca

Ostatnio edytowany przez Gucias - 21-06-2007 o 23:24.
Gucias jest offline   Odpowiedz z Cytatem