Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt
Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.
Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.
Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.
On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.
|
+
Cytuj:
Skoro nie musiales to czemu lizales? I nie mow, ze nie lizales bo jeszcze do dzis mnie zad swedzi. Skamlales, jak mala dziewczynka ze masz hunta.
Czas jak wiemy pracuje na korzysc takich jak ty, ktorzy swoim slodkim pierdzeniem o swojej wielkosci proboja zatrzec prawdziwe wydarzenia. To raz.
Dwa - jesli bycie falszywym nazywasz to, ze ktos stanal po stronie słabszych zdajac sobie sprawe ze dwa lata grania idzie w zapomnienie, a mimo to ma to w gleboko w kiszkach to jest to twoje krzywe zakompleksione zwierciadelko.
Trzy - Ty wielki castorze napewno nie jestes na tyle falszywy zeby bronic slabszych od siebie przed banda znudzonych patafianow - wrecz przeciwnie lepiej im jeszcze wsadzic nozyk w plecy. Wtedy sie jest wielkim! A teraz przewin sobie tematy i zobacz jak cie ludzie tu lubia.
Po czwarte wbrew pozorom to wlasnie SW ratuje was i wasza sztucznie przytrzymywana "braterskosc" ktora o kant mozna rozbic. Teraz sw potem moze jeszcze embraced i juz nic i nikt nie powstrzyma was przed biciem samych siebie. Wiec arthas powinien ladnie sowqu podziekowac, ze doszedl, dzieki temu albowiem moze sobie jeszcze pograc. Ty, tu sie zgodze nie musisz sowqu dziekowac, zawsze miales nosa i wiedziales komu co i kiedy polizac. Szorstki sposob bycia twojego "brata" Hespiosa przypadl ci do gustu. Mozna powiedziec ze wrecz sie zakochales. Mala anegdotka: Hespios siedzac na ts z oczywiscie nie zmutowanym micro w te oto slowa grzecznie prosi swoja siostre by zamknela okno, cyt: " ty ku...wo zamknij to okno".
Jak takiego nie kochac?? Przeciez ten czlowiek to przyklad oglady i dyplomacji. Brawa wiec dla ciebie kastorku, poleganie na samym sobie zawsze przynosi najlepsze skutki.
A my, ktoregos dnia popijajac piwko dowiemy sie z gazet ze hespios wypial na ciebie swoj sloneczny zad lub ze poszedl do wojska (choc to malo prawdopodobne bo z "D" nie biora) i znowu wrocisz do szeregu. Znowu bedziesz soba czyli nikim.
|
Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.
Pilnuj się, bo za takie podejście do innych ludzi kiedyś ci ktoś maskę oklepie.
Rzekłem.