Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artas
1.Co ma Masakratus do Aldory?^^
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema?
3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz.
4.I Wanna See Your Pvp ^^
|
1 Troche inteligencji i bys wiedzial ze chodzilo mi o masakrowca-zwykle przejezyczenie
2 mniej niz idioci majacy po 30 lat i grajacy w to bez rodziny i planow itd- widzisz nieczeba miec 28-30 lat zeby myslec o przyszlsoci i zyciu niewirtualnym- dla takich to sie liczy co im zloci mobek albo jak wojne wygrac- a ja na to sram hehehe (najlepsze jest jak sowi wylicza mpa ktore finix mogl zlocic na demsach i ile on zlocil i bloknol- zenada- az strach sie bac)
i mowi to facet 28 lat a dyskutuje z ludzmi o pokolenie mlodszymi i kloci sie o zeczy ktory by normalny czlowiek wysmial i uznal go za nienormalengo oczym on mowi- think somtimes

3 kiedys kolega- kiedys to i ja go chronilem- kiedys to i ja walczylem za jego dupe- kiedys to ja ratowalem ziomkow z sw- bo gdy ludzie mieli trapa to krtoka pilka poco "tam szles?" kolega z trapu" bo mi bili kolege" sowa "to sobie radz" a moze to juroqu byl- tak czy siak obaj mieli takie nastawienie- niepoczebowalem protecta nigdy go niemialem u nikogo- jakos niemialem zaduzo problemow i umialem sobie z nimi radzic

4 hmmm noto mozliwe ze sie spozniles- niegram w to od 2007 roku kompletnie i niemam zamairu chyba w nic grac nigdy

- chcesz popytac o moje pvp i dawne czasy- to idz na aldore i zapytaj Ernestosa- albo ludzi z furory jak Kerston- moze z nebuli pare osob ci powie jak to bylo- zreszta- poco ja ci mam cokolwiek udowadniac- swoje wygralem i pokazalem i niemusze nic nowym udowadniac

Niedziwie ci sie niejeden by chcial mnie i moje pvp jeszcze zobaczyc w akcji...