Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-06-2007, 15:35   #81
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

BZN!
Elmer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-06-2007, 15:45   #82
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2007

Domyślny

hehe widzialem to ;-)
nuttella1 jest offline  
stary 23-06-2007, 00:58   #83
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc

Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto (niezebym xaema obrazl ale to czysta prawda )
Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p

A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos
Podroznik jest offline  
stary 23-06-2007, 01:16   #84
Pablofrs
Użytkownik Forum

Pablofrs's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zygmunt Pokaż post
Tak tak, dojebalbys mi ale to nie tibia tu bot za ciebie nie napisze.

Kaziu sie rozpisal o narodowosciach. Kaziu w londynie poznaje narodowosci. Wsrod murzynow, zoltych, arabow i innych nasz kaziu polak ktory przyjechal z dupy puszczy pracowac jako spycho-koparka. Szef zyd mowi kaziowi ze zamalo zaladowal na garba. Nic dziwnego ze budzi sie w kaziowej glowce antysemityzm. Z workiem funtow kazio wroci za 30lat do polszy. Do zydow.
Do nas. A jakby tak poszperac w biografiach i rodzinnych albumach to i u kazia niejeden pejs by sie znalazl. Co by bylo gdyby Vu sie dowiedzialo? Kazio, maly kazio. Lec do roboty tee time dobiegl konca.

Brat hespiosa jest w porzo jak sie go ladnie poprosi to i sznikersa przyniesie i cole.

On gruby i maly. Hmm, moze nie mial wyboru. Ty glupi. Tez nie miales wyboru.
+

Cytuj:
Skoro nie musiales to czemu lizales? I nie mow, ze nie lizales bo jeszcze do dzis mnie zad swedzi. Skamlales, jak mala dziewczynka ze masz hunta.
Czas jak wiemy pracuje na korzysc takich jak ty, ktorzy swoim slodkim pierdzeniem o swojej wielkosci proboja zatrzec prawdziwe wydarzenia. To raz.
Dwa - jesli bycie falszywym nazywasz to, ze ktos stanal po stronie słabszych zdajac sobie sprawe ze dwa lata grania idzie w zapomnienie, a mimo to ma to w gleboko w kiszkach to jest to twoje krzywe zakompleksione zwierciadelko.
Trzy - Ty wielki castorze napewno nie jestes na tyle falszywy zeby bronic slabszych od siebie przed banda znudzonych patafianow - wrecz przeciwnie lepiej im jeszcze wsadzic nozyk w plecy. Wtedy sie jest wielkim! A teraz przewin sobie tematy i zobacz jak cie ludzie tu lubia.
Po czwarte wbrew pozorom to wlasnie SW ratuje was i wasza sztucznie przytrzymywana "braterskosc" ktora o kant mozna rozbic. Teraz sw potem moze jeszcze embraced i juz nic i nikt nie powstrzyma was przed biciem samych siebie. Wiec arthas powinien ladnie sowqu podziekowac, ze doszedl, dzieki temu albowiem moze sobie jeszcze pograc. Ty, tu sie zgodze nie musisz sowqu dziekowac, zawsze miales nosa i wiedziales komu co i kiedy polizac. Szorstki sposob bycia twojego "brata" Hespiosa przypadl ci do gustu. Mozna powiedziec ze wrecz sie zakochales. Mala anegdotka: Hespios siedzac na ts z oczywiscie nie zmutowanym micro w te oto slowa grzecznie prosi swoja siostre by zamknela okno, cyt: " ty ku...wo zamknij to okno".
Jak takiego nie kochac?? Przeciez ten czlowiek to przyklad oglady i dyplomacji. Brawa wiec dla ciebie kastorku, poleganie na samym sobie zawsze przynosi najlepsze skutki.
A my, ktoregos dnia popijajac piwko dowiemy sie z gazet ze hespios wypial na ciebie swoj sloneczny zad lub ze poszedl do wojska (choc to malo prawdopodobne bo z "D" nie biora) i znowu wrocisz do szeregu. Znowu bedziesz soba czyli nikim.
Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.
Pilnuj się, bo za takie podejście do innych ludzi kiedyś ci ktoś maskę oklepie.

Rzekłem.
stary 23-06-2007, 01:28   #85
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Domyślny

PAblofrs~~ Nie nie on serio ma to 30 lat~~ ale troszke go los pokrzywdzil i naprawde zonaty jest (wspolczocia dla zony-ale tak to jest ze niektore sa slepe..) szkoda chlopa- tak jak sowiego- tibia to ich zycie pewnie do usranej smierci- ja podejzewam ze miedzy sowim a xaemem cos zaiskrzy- niepowiem wam co bo to zbyt zboczone bybylo xD obaj lubia dominowac i wladze- oj alez to by bylo ciekawe hehe
Podroznik jest offline  
stary 23-06-2007, 01:48   #86
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
PAblofrs~~ Nie nie on serio ma to 30 lat~~ ale troszke go los pokrzywdzil i naprawde zonaty jest (wspolczocia dla zony-ale tak to jest ze niektore sa slepe..) szkoda chlopa- tak jak sowiego- tibia to ich zycie pewnie do usranej smierci- ja podejzewam ze miedzy sowim a xaemem cos zaiskrzy- niepowiem wam co bo to zbyt zboczone bybylo xD obaj lubia dominowac i wladze- oj alez to by bylo ciekawe hehe

i kurwa co z tego ze ma 30 lat? jakas obsesja na punkcie sowiego? jego sprawa co robi w co gra i co lubi i naprawde nie lezy to w twoim interesie. Nie kazdy jest takim idealem jak ty mlody nie grajacy w tibie nie uzalezniony od niczgo GZ and OUT PLX
nuttella1 jest offline  
stary 23-06-2007, 02:17   #87
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nuttella1 Pokaż post
i kurwa co z tego ze ma 30 lat? jakas obsesja na punkcie sowiego? jego sprawa co robi w co gra i co lubi i naprawde nie lezy to w twoim interesie. Nie kazdy jest takim idealem jak ty mlody nie grajacy w tibie nie uzalezniony od niczgo GZ and OUT PLX
Tu byla mowa o jego facecie Xaemie jak mi sie zdaje ;p i wiesz niewiem ile masz lat ale wnioskuje ze tez pewnie po 25 skoro tak reagujesz i nieuwazasz ze dziwnie to wygloda facet bez rodziny, zony, znajomych w rlu siedzi i napiernicza w gierke- jakas patologia- i to wcale niejest normalne ze w takim wieku czlowiek tak robi- rozumiem godzine dwie...- ale sam wywnioskuj jak czasem pisze milony ha spedzone na tsie i ja mysle ze w tym nieprzesadza
Podroznik jest offline  
stary 23-06-2007, 02:30   #88
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tu byla mowa o jego facecie Xaemie jak mi sie zdaje ;p i wiesz niewiem ile masz lat ale wnioskuje ze tez pewnie po 25 skoro tak reagujesz i nieuwazasz ze dziwnie to wygloda facet bez rodziny, zony, znajomych w rlu siedzi i napiernicza w gierke- jakas patologia- i to wcale niejest normalne ze w takim wieku czlowiek tak robi- rozumiem godzine dwie...- ale sam wywnioskuj jak czasem pisze milony ha spedzone na tsie i ja mysle ze w tym nieprzesadza
mylisz sie mam 16 ale po prostu szanuje sowiego co do xaema nie lubialem wrecz nienawidzilem go dopuki nie zaczal sie przeciwstawiac vu czyli poi gdzie moim zdaniem fajnie dowodzil nikogo nie zostawil zawsze sie kilka razy pytal czy all zrobili przeciez mogl miec to w dupie jak i obecna wojna. Nie taki czlowieka jak go maluja
nuttella1 jest offline  
stary 23-06-2007, 11:19   #89
Uszolotek
Użytkownik Forum

Uszolotek's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier

Domyślny

Cytuj:
Koleś to jest tylko gra więc opanuj się trochę bo sie zachowujesz jak jakiś przypał 12 letni, którego życie to tibia i to właśnie widzę po twojej mądrej wypowiedzi... to jest tylko gra i w niej można robić WSZYSTKO na co sie ma ochotę, a ty tak to przeżywasz jakbyś nie miał nic innego do roboty... oczywiście jesteś bardzo odważny w wyzywaniu innych ale prawda jest taka ze jesteś zgarbionym małym ****em, który na rl jakby kogoś spotkał to by lachę robił byle tylko w morde nie dostać. Nie gram na nebuli ale w*****a mnie masakrycznie taki typ ludzi jak ty (czyt. jestem kozak bo ich nie znam to mogę sobie powyzywać przez internet mama i tata nie widzi ale cool!) dlatego właśnie powstał ten post.

Po pierwsze on moze na tym forum pisac co mu sie podoba i nikt mu tego nie zabroni, chbya ze Moderator
Po drugie nie wiem czym sie tak bulwersujesz ... Nie wszystkie jego posty biez na powaznie bo po prostu ta sa zarty i tyle. Zobacz sobie forum Nebuli z czasow wojny VU - Ordo, tam to mialbys nad czym plakac
Po trzecie to jest temat o wojnie a ty napisales ze nie grasz na Nebuli to po co piszesz tego typu offtopici skoro nie wiesz kto jaki jest.

Pozdrawiam
Uszolotek jest offline  
stary 23-06-2007, 11:58   #90
Maksym89
Użytkownik Forum

Maksym89's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
Xaems Ja Cie Kocham! Powiedz Ze Ty Mnie Tez !
On nawet własnej żony nie kocha. On woli "miłość" za pieniądze.

Może Pawełku opowiesz nam o tym szczegółowo?
Maksym89 jest offline  
stary 23-06-2007, 12:43   #91
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc

Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto (niezebym xaema obrazl ale to czysta prawda )
Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p

A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos
1.Co ma Masakratus do Aldory?^^
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema?
3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz.
4.I Wanna See Your Pvp ^^
Artas jest offline  
stary 23-06-2007, 12:45   #92
Zygmunt
Użytkownik Forum

Zygmunt's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania

Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pablofrs Pokaż post
+

Rzekłem.
Szczecin, Rydla 93 I pietro zapraszam. Przyjedz, ale wez odrazu ze soba worki na smieci.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post
On nawet własnej żony nie kocha. On woli "miłość" za pieniądze.

Może Pawełku opowiesz nam o tym szczegółowo?
Jasne, dla ciebie wszystko. Oto moja opowieść:

Ktoregos pieknego lata, wybralem sie na wakacje. Celem mojej podrozy byla
licząca niewiele ponad 22 tysiące mieszkańców gmina Olecko, lezaca we wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego.
Po ulokowaniu sie w dwu-gwiazdkowym Hotelu COLOSSEUM przy ul. Gołdapskiej 12, wybralem sie na zwiedzanie miasta i poznawaniu tubylcow.
Zwiedzania miasta zaczalem od Placu Wolności, zwiedziłem tez ul. Grunwaldzka i Młynową. Po 5 min zwiedzania z przykrością stwierdziłem, że niestety, ale dobrnolem do rogatek miasta i przywitala mnie szeroko usmiechnieta dupa puszczy.
Zawiedziony, wrocilem do Hotelu COLOSSEUM. Jak na prawdziwego turyste przystało, nie poddałem sie. Spytałem recepcjonisty, czy zna jakies mile dziewczyny, ktore bylyby chetne towarzyszyc mi w moim pobycie w Olecku.
Odpowiedział, ze zna Marte ktora czesto pomaga gosciom hotelu oswajać sie z tubylcami. Zauroczony opowiescia pracownika hotelu, poprosiłem by ja sprowadził. Niewiele ponad godzine pozniej, uslyszalem pukanie do drzwi. Poprawilem wloski i w te pedy otworzylem drzwi do pokoju. Oczom moim ukazała sie Marta. Wesoła, wyzywajaco ubrana nastolatka. Pomyslalem: "no najpiekniejsza to ty nie jestes", ale ze wzgledu na to, ze jestem milym czlowiekiem postanowilem poznac ja blizej. Jako rzeczowy facet spytałem o cene uslugi. Odpowiedziala 19.95 EURO i 2,80zł. Mysle ok, czemu jednak tak nie rowno? Chyba trafilem na promocje?! Przeliczajac w pamieci swoje zaskorniaki doszedlem do jedynego wniosku - stac mnie. Byl jedak jeden problem, Marta nie pachniala zbyt ladnie. Ja z moimi fobiami jak detektyw monk nie dalem rady. Grzecznie aczkolwiek stanowczo poprosilem by wyszla. Chwile potem uslyszalem ponowne pukanie do drzwi. Tym razem to byl pan Jacek recepcjonista Hotelu, ktory z pretensjami spytal mnie, czy wiem co najlepszego zrobilem. Odpowiedzialem ze nie. Co sie okazało panna Marta to siostra jednego z szefow tutejszej maffi Olecka. Szef tej maffi ksywa Hespios wysyła ja by zarabiała na ulicy na PACC i snikersy. Pan Jacek ostrzegl mnie, ze musze jak najszybciej oposcic miasto bo bede HUNTED. Nie wiedzialem co to znaczy, ale brzmialo to zlowrogo. Spakowalem manatki i wrocilem do Szczecina. Smutny i zawiedziony przygodami z Olecka usiadlem do komputera. Moj syn gral w gre zwana Tibia. Zaciekawiła mnie. Mysle, pogram i ja. Zalozylem chara na swiecie zwanym nebula. I nie uwierzycie, macki maffi z Olecka siegnely nawet tu. Teraz juz wiem co znaczy hunted.
Jaki jest moral z tej opowiesci?
Czasami lepiej zatkac nos i zaplacic niz byc hunted.
Oto moja historia z jedynej platnej milosci, do ktorej tak naprawde nie doszlo. Panie Maksym89.

Ostatnio edytowany przez Zygmunt - 23-06-2007 o 16:49.
Zygmunt jest offline  
stary 23-06-2007, 12:49   #93
Artas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Domyślny

Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Rozjebało mnie to HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHA
Artas jest offline  
stary 23-06-2007, 12:49   #94
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

hehehe, oprocz dwoch bledow ortograficznych moze byc
stary 23-06-2007, 13:01   #95
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

hah .. bardzie ciekawe opowiadanie ;o .. czekam na ciag dalszy xd

Fajnie ze sie tak podjaralismy ze to wojna niby itp .. a sam hinogoos powiedzial "to nie jest wojna" , "to byla jedna akcja pk" .. czy jakos tak .. chyba ze on nic o tym nie wie ?

A co z zieger vigrosem ? .. niektory ze to hack ale mi na to nie wygladalo , wygladalo to jakby wpadl ubic pewnego rsa z ue , ale niespodziewanie mu z kanalow z ratow 5 noobkow 10 lvlowych wyszlo ;D .. tez bylem tam , bylismy na masowym mordzie ratow ..

Przynajmniej ma teraz odpoczynek , chyba ze ma inne konto jeszcze xd
Driger jest offline  
stary 23-06-2007, 15:48   #96
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Domyślny

Od dzis jestem Twoim fanem panie Xaemus
nuttella1 jest offline  
stary 23-06-2007, 20:15   #97
Maksym89
Użytkownik Forum

Maksym89's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko

Domyślny

Cytuj:
Szczecin, Rydla 93 I pietro zapraszam. Przyjedz, ale wez odrazu ze soba worki na smieci.

Jasne, dla ciebie wszystko. Oto moja opowieść:

Ktoregos pieknego lata, wybralem sie na wakacje. Celem mojej podrozy byla
licząca niewiele ponad 22 tysiące mieszkańców gmina Olecko, lezaca we wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego.
Po ulokowaniu sie w dwu-gwiazdkowym Hotelu COLOSSEUM przy ul. Gołdapskiej 12, wybralem sie na zwiedzanie miasta i poznawaniu tubylcow.
Zwiedzania miasta zaczalem od Placu Wolności, zwiedziłem tez ul. Grunwaldzka i Młynową. Po 5 min zwiedzania z przykrością stwierdziłem, że niestety, ale dobrnolem do rogatek miasta i przywitala mnie szeroko usmiechnieta dupa puszczy.
Zawiedziony, wrocilem do Hotelu COLOSSEUM. Jak na prawdziwego turyste przystało, nie poddałem sie. Spytałem recepcjonisty, czy zna jakies mile dziewczyny, ktore bylyby chetne towarzyszyc mi w moim pobycie w Olecku.
Odpowiedział, ze zna Marte ktora czesto pomaga gosciom hotelu oswajać sie z tubylcami. Zauroczony opowiescia pracownika hotelu, poprosiłem by ja sprowadził. Niewiele ponad godzine pozniej, uslyszalem pukanie do drzwi. Poprawilem wloski i w te pedy otworzylem drzwi do pokoju. Oczom moim ukazała sie Marta. Wesoła, wyzywajaco ubrana nastolatka. Pomyslalem: "no najpiekniejsza to ty nie jestes", ale ze wzgledu na to, ze jestem milym czlowiekiem postanowilem poznac ja blizej. Jako rzeczowy facet spytałem o cene uslugi. Odpowiedziala 19.95 EURO i 2,80zł. Mysle ok, czemu jednak tak nie rowno? Chyba trafilem na promocje?! Przeliczajac w pamieci swoje zaskorniaki doszedlem do jedynego wniosku - stac mnie. Byl jedak jeden problem, Marta nie pachniala zbyt ladnie. Ja z moimi fobiami jak detektyw monk nie dalem rady. Grzecznie aczkolwiek stanowczo poprosilem by wyszla. Chwile potem uslyszalem ponowne pukanie do drzwi. Tym razem to byl pan Jacek recepcjonista Hotelu, ktory z pretensjami spytal mnie, czy wiem co najlepszego zrobilem. Odpowiedzialem ze nie. Co sie okazało panna Marta to siostra jednego z szefow tutejszej maffi Olecka. Szef tej maffi ksywa Hespios wysyła ja by zarabiała na ulicy na PACC i snikersy. Pan Jacek ostrzegl mnie, ze musze jak najszybciej oposcic miasto bo bede HUNTED. Nie wiedzialem co to znaczy, ale brzmialo to zlowrogo. Spakowalem manatki i wrocilem do Szczecina. Smutny i zawiedziony przygodami z Olecka usiadlem do komputera. Moj syn gral w gre zwana Tibia. Zaciekawiła mnie. Mysle, pogram i ja. Zalozylem chara na swiecie zwanym nebula. I nie uwierzycie, macki maffi z Olecka siegnely nawet tu. Teraz juz wiem co znaczy hunted.
Jaki jest moral z tej opowiesci?
Oto moja historia z jedynej platnej milosci, do ktorej tak naprawde nie doszlo. Panie Maksym89.
O fak ale jesteś wspaniały
Po prostu urzekła mnie twa opowieść. Po dłuższym namyśle zmieniam swoje zdanie. To nie Tibia cie tak popierdoliła , ty po prostu sie takim urodziłeś.
Maksym89 jest offline  
stary 23-06-2007, 20:27   #98
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Domyślny

@Zygmunt aka Xaem~

A wiec drogi 30~latku z twojej opowisci stwierdzam ze sam nie majac rodziny musisz obrazac rodziny innych. Czyzbys zazdroscil innym normalnego zycia rodzinnego? Ta opowiescia pokazujesz ze nie masz jakiegokolwiek poziomu i pokazujesz jaki ty jestes fajny bo potrafisz jechac po czyjejs rodzinie. Tylko przed tym zastanow sie sam nad soba.
stary 23-06-2007, 20:51   #99
nuttella1
Użytkownik forum

nuttella1's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
@Zygmunt aka Xaem~

A wiec drogi 30~latku z twojej opowisci stwierdzam ze sam nie majac rodziny musisz obrazac rodziny innych. Czyzbys zazdroscil innym normalnego zycia rodzinnego? Ta opowiescia pokazujesz ze nie masz jakiegokolwiek poziomu i pokazujesz jaki ty jestes fajny bo potrafisz jechac po czyjejs rodzinie. Tylko przed tym zastanow sie sam nad soba.

Aniol sie zrodzil i przylecial z nieba chwala Ci panie. Najmniej swiety czlowieku najpierw popraw siebie i zobacz wokolo jakich masz friends potem innym zwracaj uwage.
nuttella1 jest offline  
stary 23-06-2007, 21:00   #100
Finix
Użytkownik Forum

Finix's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2007

Imię: Finix
Domyślny

Skomentowalem tylko wypowiedz Xaema. Bo wypowiedzi typu "twoja mama" lub "twoj stary" sa niestosowne w wypowiedziach miedzyludzkich zwlaszcza ludzi "starszych".

Ostatnio edytowany przez Finix - 23-06-2007 o 21:02.
Finix jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania