![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() hehe widzialem to ;-)
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Moren- ja widzialem wojne wygrywana przez jednostke w liczbie 1 przyklad Aldora _Masakratus-Nemtor- pare lat temu gdy sie raczka trafialo z sd i mw, a o bocie mozna bylo pomazyc
![]() Bojren- siemasz- i w imie dawnej znajomosci- nic niepowiem- ale xaem to niedorozwoj- jego zona ponoc daje za gpki- a on sie cieszy ze ma duzo gp- z takimi niema co uwazaj bo wpadniesz w to samo bloto ![]() Tak wogole czemu na gg domnie niepiszesz zawsze to jakeis newsy z tibi wpadaly ;p A co do wojny- ludzi z sw znam od dawna z valori duzo osob czyli ponad 4 lata- jako jednostka militarna sw to kompletna klapa- moge wymienic pare osob ktore wogle niepodejda do walki itd, a uraz mam do paru osob wiec jesli Artas jak osatnio rozmawialismy przydalbym sie to jestem chetny ( z tym ze bije lodzi ktorych nielubie i ktorych nieznam ;p- niewale tam paru dawnych znajomych just-(mam duzo sd i niemam z nimi co zrobic ;/ a moje pvp hmmm kiedys to bylo cos ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pilnuj się, bo za takie podejście do innych ludzi kiedyś ci ktoś maskę oklepie. Rzekłem.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() PAblofrs~~ Nie nie on serio ma to 30 lat~~ ale troszke go los pokrzywdzil i naprawde zonaty jest (wspolczocia dla zony-ale tak to jest ze niektore sa slepe..) szkoda chlopa- tak jak sowiego- tibia to ich zycie pewnie do usranej smierci- ja podejzewam ze miedzy sowim a xaemem cos zaiskrzy- niepowiem wam co bo to zbyt zboczone bybylo xD obaj lubia dominowac i wladze- oj alez to by bylo ciekawe
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
i kurwa co z tego ze ma 30 lat? jakas obsesja na punkcie sowiego? jego sprawa co robi w co gra i co lubi i naprawde nie lezy to w twoim interesie. Nie kazdy jest takim idealem jak ty mlody nie grajacy w tibie nie uzalezniony od niczgo GZ and OUT PLX |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze on moze na tym forum pisac co mu sie podoba i nikt mu tego nie zabroni, chbya ze Moderator ![]() Po drugie nie wiem czym sie tak bulwersujesz ... Nie wszystkie jego posty biez na powaznie bo po prostu ta sa zarty i tyle. Zobacz sobie forum Nebuli z czasow wojny VU - Ordo, tam to mialbys nad czym plakac ![]() Po trzecie to jest temat o wojnie a ty napisales ze nie grasz na Nebuli to po co piszesz tego typu offtopici skoro nie wiesz kto jaki jest. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
2.Ile ty masz lat jeżeli gadasz na Sowiego i Xaema? 3.Kiedyś niby taki kolega bo potrzebna była ochrona na nebuli a teraz po nich ciśniesz. 4.I Wanna See Your Pvp ^^ |
|
![]() |
![]() |
#92 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Imię: Master Freeq
Gildia: Złodzieje
Świat: Nebula
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ktoregos pieknego lata, wybralem sie na wakacje. Celem mojej podrozy byla licząca niewiele ponad 22 tysiące mieszkańców gmina Olecko, lezaca we wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego. Po ulokowaniu sie w dwu-gwiazdkowym Hotelu COLOSSEUM przy ul. Gołdapskiej 12, wybralem sie na zwiedzanie miasta i poznawaniu tubylcow. Zwiedzania miasta zaczalem od Placu Wolności, zwiedziłem tez ul. Grunwaldzka i Młynową. Po 5 min zwiedzania z przykrością stwierdziłem, że niestety, ale dobrnolem do rogatek miasta i przywitala mnie szeroko usmiechnieta dupa puszczy. Zawiedziony, wrocilem do Hotelu COLOSSEUM. Jak na prawdziwego turyste przystało, nie poddałem sie. Spytałem recepcjonisty, czy zna jakies mile dziewczyny, ktore bylyby chetne towarzyszyc mi w moim pobycie w Olecku. Odpowiedział, ze zna Marte ktora czesto pomaga gosciom hotelu oswajać sie z tubylcami. Zauroczony opowiescia pracownika hotelu, poprosiłem by ja sprowadził. Niewiele ponad godzine pozniej, uslyszalem pukanie do drzwi. Poprawilem wloski i w te pedy otworzylem drzwi do pokoju. Oczom moim ukazała sie Marta. Wesoła, wyzywajaco ubrana nastolatka. Pomyslalem: "no najpiekniejsza to ty nie jestes", ale ze wzgledu na to, ze jestem milym czlowiekiem postanowilem poznac ja blizej. Jako rzeczowy facet spytałem o cene uslugi. Odpowiedziala 19.95 EURO i 2,80zł. Mysle ok, czemu jednak tak nie rowno? Chyba trafilem na promocje?! Przeliczajac w pamieci swoje zaskorniaki doszedlem do jedynego wniosku - stac mnie. Byl jedak jeden problem, Marta nie pachniala zbyt ladnie. Ja z moimi fobiami jak detektyw monk nie dalem rady. Grzecznie aczkolwiek stanowczo poprosilem by wyszla. Chwile potem uslyszalem ponowne pukanie do drzwi. Tym razem to byl pan Jacek recepcjonista Hotelu, ktory z pretensjami spytal mnie, czy wiem co najlepszego zrobilem. Odpowiedzialem ze nie. Co sie okazało panna Marta to siostra jednego z szefow tutejszej maffi Olecka. Szef tej maffi ksywa Hespios wysyła ja by zarabiała na ulicy na PACC i snikersy. Pan Jacek ostrzegl mnie, ze musze jak najszybciej oposcic miasto bo bede HUNTED. Nie wiedzialem co to znaczy, ale brzmialo to zlowrogo. Spakowalem manatki i wrocilem do Szczecina. Smutny i zawiedziony przygodami z Olecka usiadlem do komputera. Moj syn gral w gre zwana Tibia. Zaciekawiła mnie. Mysle, pogram i ja. Zalozylem chara na swiecie zwanym nebula. I nie uwierzycie, macki maffi z Olecka siegnely nawet tu. Teraz juz wiem co znaczy hunted. Jaki jest moral z tej opowiesci? Czasami lepiej zatkac nos i zaplacic niz byc hunted. Oto moja historia z jedynej platnej milosci, do ktorej tak naprawde nie doszlo. Panie Maksym89.
Ludzie dzielą się na tych którzy rządzą i tych którzy myślą, że rządzą. Ostatnio edytowany przez Zygmunt - 23-06-2007 o 16:49. |
||
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() hehehe, oprocz dwoch bledow ortograficznych moze byc
![]()
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() hah .. bardzie ciekawe opowiadanie ;o .. czekam na ciag dalszy xd
Fajnie ze sie tak podjaralismy ze to wojna niby itp .. a sam hinogoos powiedzial "to nie jest wojna" , "to byla jedna akcja pk" .. czy jakos tak .. chyba ze on nic o tym nie wie ? A co z zieger vigrosem ? .. niektory ze to hack ale mi na to nie wygladalo , wygladalo to jakby wpadl ubic pewnego rsa z ue , ale niespodziewanie mu z kanalow z ratow 5 noobkow 10 lvlowych wyszlo ;D .. tez bylem tam , bylismy na masowym mordzie ratow .. Przynajmniej ma teraz odpoczynek , chyba ze ma inne konto jeszcze xd |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() Od dzis jestem Twoim fanem panie Xaemus
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
|
![]() Cytuj:
![]() Po prostu urzekła mnie twa opowieść. Po dłuższym namyśle zmieniam swoje zdanie. To nie Tibia cie tak popierdoliła , ty po prostu sie takim urodziłeś. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zygmunt aka Xaem~
A wiec drogi 30~latku z twojej opowisci stwierdzam ze sam nie majac rodziny musisz obrazac rodziny innych. Czyzbys zazdroscil innym normalnego zycia rodzinnego? Ta opowiescia pokazujesz ze nie masz jakiegokolwiek poziomu i pokazujesz jaki ty jestes fajny bo potrafisz jechac po czyjejs rodzinie. Tylko przed tym zastanow sie sam nad soba.
#99 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Aniol sie zrodzil i przylecial z nieba chwala Ci panie. Najmniej swiety czlowieku najpierw popraw siebie i zobacz wokolo jakich masz friends potem innym zwracaj uwage. |
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skomentowalem tylko wypowiedz Xaema. Bo wypowiedzi typu "twoja mama" lub "twoj stary" sa niestosowne w wypowiedziach miedzyludzkich zwlaszcza ludzi "starszych".
For a better Nebula xD Ostatnio edytowany przez Finix - 23-06-2007 o 21:02. |
![]() |