Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 01:37   #35
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mx310 Pokaż post
#up

Nie zauważyłeś że z Tibi robi sie powoli OTS? Teraz nie ma juz huntów idziesz do sklepu robisz:
-Hi
-60 sudden death rune
-yes
I idziesz na demony.Tibia robi sie Hack&Slashem a nie MMORPG
OMG a czym to sie rozni od tibii 7.5? bo wg mnie tylko tym ze wtedy nie bylo tak duzych lvli i tym ze aby miec SD na Demon hunt to trzeba bylo miec fajna ferme sorcków
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez serinmi Pokaż post
Piotrek Marycha wlasnie dolaczyles do jakze zacnego grona osob normalnym (nie uposledzonych umyslowo) majacych na tym forum konta.
az takie ciepełko poczułem na serduszku xDD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schwenkler Pokaż post
JA CHCE TIBIE 7.6
Chłopcze, uwierz mi, że gdyby od tibii 7.6 nie bylo żadnego update to bys juz w nia nie gral od baaardzo dawna, juz bys nawet zdazyl zapomniec o takiej gierce

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lajtn Pokaż post
a panowie z cipsoftu ignoranci i kretyni. Co więcej gra bez pacca jest bezsensowna - tak to już nasi twórcy urządzili.
PS: Jeżeli ktoś nie ma zamiaru nigdy kupować pacca to niech sie 5x uderzy głową w ścianę (najlepiej z prędkością 10km~/h) i jeszcze raz zastanowi nad sensem gry.
Skandal! ONI CHCĄ ZAROBIC NA TYM CO STWORZYLI!?!?!? normalnie na stosie ich spalić za to!!!