Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2007, 13:02   #103
mago
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 03 2004

Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamiliusz Pokaż post
taaaa, a masz sorca lub druida na 120 poziomie? sproboj sobie jak milo sie gra. mam 72 mlvl a mnie ogarnia czarna rozpacz. vis zmniejszony z 250+ na 196. to jest balans? bylem z kolega palkiem (81 lvl) na spacerze po nowych wyspach i i tylko 4 (slownie: cztery) razy mialem wiecej expa od niego. a w tym momencie on juz ma wiecej hp i capa odemnie. nie ma to jak balans
1. Capa faktycznie pal ma wiecej ale coz z tego bolty waza krocie w porownaniu do manasow.
2. Hp faktycznie tez ma wiecej ale ty masz wiecej many i leczysz sie granem a nie uhem czy vita.
3. en pal zeby miec wieksze hity od ciebie musial uzywac power boltow , nie wiem co ty uzywales czy visa czy morta , ale w takim razie masz tyle many ze mogles wave walic ;P a pal by lurowal.
4. Masz przebogaty arsenal ataku w porownaniu do pala ktory jest szalenie uposledzony jesli chodzi o bicie ilus naraz.
5. Nie na samym visie expienie polega - przyzwyczajenia sorcow z okresu taniej many kiedys bylo inaczej i jakos nikt nie narzekal tylko kupowal tony hmm , gfb , sd czesciowo dorabiajac czesciowo opierajac sie na fermach i jakos nawet wtedy sorce zarabialy.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
mago jest offline